Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εχω κατι τηλεοπτικα επεισοδια μιας σειρας σε vcd.Μπορω να τα κανω ενα dvd ???? Πρεπει να ειναι σε μορφη vcd ή γινεται και απο μορφη nrg που τα εχω μετατρεψει τωρα ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: Search με τις λεξεις vcd , dvd δεν απεδωσε. ;-) ;-) ;-) ;-)
marios1957 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 http://www.svcd2dvd.com/downloads.aspx#SVCD2DVDMPG
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστω Μαριε....Εχει 2-3 εκδοσεις με διαφορετικο μεγεθος.Κανουν ολες ???? Μπορω και απο μορφη nrg ή πρεπει να τα κανω vcd ????
xalia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Γιάννη που τα είδες τα διαφορετικά?? το SVCD2DVDMPG θα κατεβάσεις... για robotech και εσύ??
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 για robotech και εσύ?? Μαλλον....Ευχαριστω.Φτιαχνει και πολλα vcd σε ενα dvd ????
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δεν καταφερα να καταλαβω πως δουλευει...Το vcd εχει μεσα τους εξης φακελους: cdi ext mpegav segment vcd Μεσα στον φακελο mpegav εχει το αρχειο AVSEQ01.DAT. Οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
marios1957 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Σε κανα μισάωρο (περίπου) πάω στο Χρήστο,αν θες έλα...
kleidokratwr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δεν καταφερα να καταλαβω πως δουλευει...Το vcd εχει μεσα τους εξης φακελους: cdi ext mpegav segment vcd Μεσα στον φακελο mpegav εχει το αρχειο AVSEQ01.DAT. Αυτό το αρχείο είναι το βασικό αρχείο που περιέχεται η ταινία. Παίρνεις αυτό τα αρχείο απο τo καθένα δισκάκι και το περνάς στο σκληρό σου. Τα μετονομάζεις σε .mpg [ίσως δεν χρειάζεται αυτό το βήμα**], και μετά ανοίγεις το nero visionexpress ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας dvd. Του δείχνεις τα αρχεία αυτά και θα σου φτιάξει ένα dvdάκι με όσα απο δαύτα χωρανε μέσα. **Το αν θα το μετονομάσεις ή οχι εξαρτάται καθαρά απο το πρόγραμμα που θα δουλέψεις. Ανάλογα αν το πρόγραμμα μπορεί να δουλέψει τα .dat αρχεία. Πχ νομίζω το nero δεν ανοίγε .dat αρχεία κάποτε που είχα δοκιμάσει. Τώρα δεν ξέρω.
xalia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 είναι δύσκολο να μπεί και ένα dvd menu για να διαλέγεις επεισόδια? σε ένα DVD χωράνε κάπου 20-25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.