Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις VIVODI για DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Έχω γίνει συνδρομητής της VIVODI εδώ και 2 μέρες στο 512/128 και έχουν σπάσει τα νεύρα μου στη ρύθμιση του ρούτερ.Έχω δοκιμάσει σε Us Robotics 9107 και σε Alcatel speedtouch 530 τις ρυθμίσεις που δίνει η εταιρεία και δεν μπορώ να δω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Το username που έχω είναι της μορφής [email protected] Tο βάζω με κάποια άλλη συγκεκριμένη μορφή;Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που λέει η εταιρία αλλά δεν παίζει τίποτα.Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έχει ένα απο τα παραπάνω ρούτερ τι ρυθμίσεις έχει βάλει;Πάντως να ενημερώσω ότι και το password και το username ισχύουν και τα βάζω σωστά.Επίσης το ρούτερ συγχρονίζεται με το DSLΑM του ΟΤΕ.Επίσης, να συμπληρώσω ότι πήρα τηλ στην εταιρία και περίμενα 30' για να ακούσω το δεν ξέρουμε να σας πούμε για το US Robotics 9107 και για το Speedtouch δείτε τις ρυθμίσεις στο site μας.Με φώτισαν δηλαδή.Βοηθείστε συγχωριανοί!

Δημοσ.

Πρώτ' απ' όλα, γιατί δεν έπερνες ένα τηλ. στη Vivodi.

Δεύτερον, το user name της μορφής ******@vivodinet.gr είναι για το τσάμπα e-mail που σου δίνειη Vivodi.

Το user name σου για να συνδεθείς πρέπει να είναι της μορφής *****@dsl_service.vivodi

Για δοκίμασέ το και πες μας.

Δημοσ.
Πρώτ' απ' όλα' date=' γιατί δεν έπερνες ένα τηλ. στη Vivodi.

[/quote']

Επίσης, να συμπληρώσω ότι πήρα τηλ στην εταιρία και περίμενα 30' για να ακούσω το δεν ξέρουμε να σας πούμε για το US Robotics 9107 και για το Speedtouch δείτε τις ρυθμίσεις στο site μας.Με φώτισαν δηλαδή.Βοηθείστε συγχωριανοί!

GiannisKr makari na thimomoun ti rithmiseis exoume sto grafeio alla eimai ena mina me spasmeno podi kai den exw patisei katholu ekei....

na proteinw na checkareis rythmiseis gia to US se allo provider,na checkareis rythmiseis speedtouch ston idio allo provider kai meta na kaneis to link metaksy tous kai an vreis tis rythmiseis tou us? (den kserw an katalaves an einai pes na sto pw pio analytika.......)

Δημοσ.

Δεύτερον, το user name της μορφής ******@vivodinet.gr είναι για το τσάμπα e-mail που σου δίνειη Vivodi.

Το user name σου για να συνδεθείς πρέπει να είναι της μορφής *****@dsl_service.vivodi

Για δοκίμασέ το και πες μας.[/quote']

Φίλε μου ανέφερα ότι πήρα τηλέφωνο, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό που έγραψες πρέπει να ισχύει και θα το δοκιμάσω γιατι υποψιαζόμουν ότι το username δεν το έβαζα σωστά και βλέπω ότι έτσι πρέπει να είναι απλά κάποιος που θέλει να το παίζει dealer και δε φταίει η Vivodi γι αυτό μου έδωσε αυτή τη λάθος μορφή username.Θα δοκιμάσω και θα σου πω.Στο password δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Για δοκίμασέ το και πες μας.[/quote']

Σε ευχαριστώ πολύ.Τώρα παίζει μια χαρά!Είδα ανάσταση Χριστουγέννων !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...