Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai ayto pou lete sinexeia re pedia pos eine koryfh h kosnola ktl.. afou eine h MONH konsola next-gen na mhn eine? exei antagonisth kai den to ksero? Xestika mia konsola otan eine koryfh epeidh eine h monh' date=' thelo na eine koryfh epeidh eine kalyterh apo ths alles next-gen konsoles...

[/quote']

o antipalos autin tin stigmi einai mono to pc to opoio apo tin stigmi pou vgike to 360 exei katastrafei logo tou oti oi etaireies den asxolounte pleon(enow me games tipou half life kai farcry oxi me ports apo ps2).einai korifi se oti afora ta games anexartita apo to meso.vevaia an esy exeis gia vasikh asxolia tin amiga auto einai alli istoria.egw pou thelw oti kalitero paizw 360.to epiases twra?

twra an esy vlepeis kati sta specs tou ps3 pou na se kanei na to theoreis kalitero einai dikia sou apopsi.i maxi tha ginei sta games kai oxi stis dinatotites.kapoioi tha ta exoun kai ta dio alli pali oxi.einai apla epilogi tou kathenos.

ti gnwmi na ekferei kapoios pou asxolite me amiga?kai egw thewrw to mame korifi alla paizw kai kati sinxrono.pws ginetai na min eimai ikanopoihmenos apo kati pou den exw?telika kai esy den diafereis kai poli apo ton epote.oloi oi asxetoi vgikan na poun gnwmes.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Otan les to thabei kapoios enoeis?? kai anaferese se mena? ego leo thn gnomh mou gia ta games tou xbox360. Opoios nomizei eskemena oti thabo oti exei sxesh me to xbox360 ktl ktl den me endiaferei. Kapote skeftomoun na to agoraso poly (3gb video eixa katebasei), ta eida kai live ta games kai ta epeksa alla apogoiteytika. (ama den tha eise efxaristimenos me to ps3 kala tha kaneis kai tha to thabis giati oxi)

den leo gia sena exoskeletor....allo na les tin gnomi sou opos esi(oute ego leo oti exei vgalei ta apolita paixnidia pera apo Oblivion) kai allo na les sinexeia:"koita ena poligono stin zanta,xalia to XBOX360"."koita,to DS tis Nintendo ekane pio polles poliseis apo to XBOX360,opote kalitero to nintendo","koita,diavasa gia to Oblivion oti exei xamla frames","to BIA tha vgei exclusive sto PS3"...asxetos an oloi autoi den exoun XBOX360 psaxnoun sto net na vroun otidipote asximo na grapsoun les kai kati katafernoun i kanoun tin MS na klaiei

Δημοσ.

αντε παιξε καμια amiga να δεις το φως το αληθινο ρε rebel που ασχολεισαι με τη μπακατελα το 360... οοο-φουυυ :mrgreen:

απο τα μωρακια που περιμενουνε ποτε η μαμα θα τους παρει κονσολα θα ησυχασουμε μετα τα χριστουγεννα.

οχι μονο εδω μεσα. σε ολα τα φορα της γης. παλιομπεμπηδες!! :)

ετσι μου'ρχεται να στησω ενα gaming forum για 18 και ανω ΜΟΝΟ!!

Δημοσ.

"e ma ean den exei kalous titlous tote giati na to paro?? epeidh THA bgalei? as bgalei kai blepoume. eine apithano ayto pou simbenei synexeia tora teleytea. bgenei kati kainourgio kai epeidh o mpamphs o sougias eipe pos eine kalo e as to paro tote.. To thema eine oi titloi. exei polous kalous? oxi. ara opoios to parh perimenei.. o eksipnos agorasths prota perimenei kai meta pernei oxi to antistrofo"

auto pou eipes sxoliasa.an bazeis k timi mesa twra einai allo prama.aala epeidi iksera oti tha to leges giauto simeiwsa oti an kapoion ton xalaei i timi mporei na perimenei.an ton xalane ta games den asxolitai me tin konsola.

Petran pws einai to fifa?leei tpt?xeirismos animation?

Δημοσ.

για το fifa περισσοτερα οταν θα το δω αρκετα.

αυτη τη στιγμη εχει γινει καταληψη και παιζουνε τα ανηψια μου.

εκ πρωτης καλο ειναι παντως..

Δημοσ.

rebel na sou po an to epiasa tora...

Katarxin ayto to th gnomh tha exei kapoios an asxolite me amiga den to epiasa. katarxin eipa ego oti asxoloume mono me amiga? an ithela mono amiga den tha empena edo. to epiases tora magako?

Otan les eine korifi se oti afora ta games enoeis gia tis texnikes tou apodosis giati mexri tora ta games tou den exoun paei kai poli kala.

Alla ti gnomh na exei enas pou den kseri kan na milaei? ignore kai ante geia pou tha mou peis emena to epiasa tora.

P3tran esy sinexize na bromizis to forum

Δημοσ.
exo εχουμε βαρεθει αυτη την ιστορια..

να σε δω με το ps3 σου ποσο αυστηρος κριτης θα εισαι. μεχρι τοτε δεν πειθεις κανεναν.

Sta @@ mou. den mpeno edo gia na piso kanenan. mpeno gia enhmerosh opos tha eprepe na kanei o kathenas alla distixos eimaste too greek to be humans

Δημοσ.
Sta @@ mou. den mpeno edo gia na piso kanenan. mpeno gia enhmerosh opos tha eprepe na kanei o kathenas alla distixos eimaste too greek to be humans

:neutral:

σορρυ φιλαρακι αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να χαρακτηριζεις ολους τους Ελληνες με την δικια σου παθητικη και ανοητη συμπεριφορα.

Δημοσ.

apopsi sou man, apopsi sou. ama eime anohtos pou pisteyo pos eine xazo o kathenas na fanatizete piso apo 1 othonh, na dimiourgh klikes, na kani post etsi gia na perna h ora gia na dei to onoma... e eyxome na pethano anohtos.

Δημοσ.

egw proswpika pou den eimai k 100% greek eimai poli perifanos,pou eimai apodw.auto too greek to be humans itan teleios akiro k einai krima na legonati tetoia.opoios den goustarei paei na zisei allou na dw an tou aresei..

Anyway exoskeletor,sigoura exoume antipatheies se kapoia pramata,apla einai kalo na kanoume kali kritiki k oxi na psaxnoume na enoxlisoume ton allo.ante 5001 toxoume pei auto.

K kati allo to ps3 tha bgalei k tis moufes tou.giati narthw na sto tonisw na se enoxlisw?esy ftais giauto?i konsola sou mipws?oxi.oi @@ pou to programmatizoun.les oti o Petran bromizei to forum.wraia sou lew gw.giati de ta les auta k ston blizzard afou eisai tipos pou kaneis enimerwsei k de goustareis trolling(opws to lene dw)?mipws saresei to peiragma sto 360 topic,enw sto ps3 sou tin dinei?

Anyway panta ta idia k idia

Δημοσ.

an to provlima sou itan to an to epiases ti na sou pw.eprepe na pw to katalaves.egw toulaxiston fitrwnw ekei pou me spernoun kai nai ta paixnidia tou ta exoun paei mia xara se sxesei me oti alo iparxei.kai skero poli kala na milaw gia to thema gia to opoio vriskomai edw kati pou esy mallon exeis mperdepsei.

Δημοσ.
egw proswpika pou den eimai k 100% greek eimai poli perifanos' date='pou eimai apodw.auto too greek to be humans itan teleios akiro k einai krima na legonati tetoia.opoios den goustarei paei na zisei allou na dw an tou aresei..

Anyway exoskeletor,sigoura exoume antipatheies se kapoia pramata,apla einai kalo na kanoume kali kritiki k oxi na psaxnoume na enoxlisoume ton allo.ante 5001 toxoume pei auto.

K kati allo to ps3 tha bgalei k tis moufes tou.giati narthw na sto tonisw na se enoxlisw?esy ftais giauto?i konsola sou mipws?oxi.oi @@ pou to programmatizoun.les oti o Petran bromizei to forum.wraia sou lew gw.giati de ta les auta k ston blizzard afou eisai tipos pou kaneis enimerwsei k de goustareis trolling(opws to lene dw)?mipws saresei to peiragma sto 360 topic,enw sto ps3 sou tin dinei?

Anyway panta ta idia k idia[/quote']

eine kalo na kanoume kritikh kai oxi na enoxloume ton allon, polu sosto ayto simfono.

Nai to ps3 fisika kai tha bgalei moufes, idi arxizoun na ksepetagonte pola games pou fenonte moufa, pou kolaei ayto? kai giati to les se emena?

O petran eipa bromizi to forum otan ekane to sxolio "ante pigene pekse amiga" oxi otan leei thn gnomh tou gia kati.

Oxi to peiragma den mou aresei kai giayto sxedon pote den simetexo. me ekneurizi pou blepo atoma na malonoune gia xazous logous alla ti na kanoume. ayto ginete edo (kai tixea sta perisotera ellinika forum, ayto elega brin gia tous ellhnes.. exoun mia atelioth mania na psaxnoun to dikio tous ekei pou den prepei. tora an esy theoris oti eipa kati prosblitiko gia tous ellhnes..krima).O opoiosdipote opote to kanei me enoxlei alla de mporo na kano kati

Rebel to an exoun paei kala ta games eine poly ypokimeniko. An aresoun se sena ok. alla mhn akous atoma pou pezoun amiga man, den aksizei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...