privateer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Kαι πλεον οχι μονο ο πανθηρας!160.000 στις 13:56 167.500 στις 14:08 omg! Παντως ανεξαρτητως sig μπορειτε να βλεπετε και εδω τις πωλησεις http://nexgenwars.com/ , απ'οπου βεβαια τραβανε δεδομενα οι sig Το Wii σημερα κιολας θα φαει λαχανο το ps3 Ε,ρε και να εβλεπα κατι troll τωρα...... Apo pou proerxonte ta noumera ayta? Idiws tou wii mias kai shmera kykloforei. Moufes mou fainonte.
Stormwatch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Και μενα μουφα μου φαινονται priv.... Προφανως υπολογιζουν ποσα περιπου θα πωληθουν καθημερινα και αναβαζουν αναλογα τους αριθμους
john2gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 jon2gr επρεπε να τα δεις σε 720p ή σε 1080p και τα δυο. τωρα σχετικα με το <<προβλημα>> που εντοπισες στο gears, οτι δηλαδη μερικες φορες οι σκιες τετραγωνιζουνε αναλογα την οπτικη γωνια, δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα, ουτε φυσικα bug, ουτε οτι συνανταται στο gears σε μεγαλο βαθμο. μαλλον εψαχνες για ψεγαδια και αυτο που βρηκες ειναι οτι μερικες φορες τετραγωνιζει προσωρινα η σκια αναλογα τις γωνιες θεασης. αμα αυτο ειναι λογος να πεις οτι τα γραφικα δεν ειναι αριστα....... τι να πω.... πες μου εσυ ενα game με καλυτερα γραφικα -που χρησιμοποιουνται- ομως. και παλι προτεινω να τα δεις σε αναλυσεις progressive. Δεν έψαχνα flaws και πραγματικά (όπως έχω πει και στο Rage3D) ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ τα προβλήματα αυτά των σκιών. Δεν είναι "χοντροκομμένες" σκιές,ούτε φταίει η γωνία λήψης,είναι πραγματικά πρόβλημα είτε της game engine (ο τρόπος με τον οποίο υλοποιείται το self-shadowing) είτε πρόβλημα του hardware (και ξαναλέω ότι στα PC games,είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα σε ΑΤΙ κάρτες) τις οποίες έχω φάει στα μούτρα σε τόσα παιχνίδια εξαιτίας της ΑΤΙ :evil: . Περίμενα όμως στο X360 να μην υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και να το είχαν διορθώσει. Σαφώς ένας που δεν έχει PC και δεν παρατηρεί καλά θα πει <<Μα τι ψάχνεις ρε φίλε>>. Όταν όμως ξαναλέω έχω φάει στην μάπα αυτές τις σκιές χωρίς να έχει βρεθεί λύση (και τις κατακρίνω και στα PC games γιατί πως να το κάνουμε,χαλάνε το οπτικό αποτέλεσμα) δεν μπορώ να κάνω τα "στραβά μάτια". Τέλος τι θα θεωρούσα 10/10 στα γραφικά. Αυτά επιπέδου του GoW με καταστρέψιμο περιβάλλον (το οποίο μάλλον έχουν ξεχάσει μερικοί),χωρίς τα bugs των σκιών και με περισσότερες soft smokes αλα FEAR που όλα γινόντουσαν πουτ@ν@ (ίσως και λίγο πιο Outdoor επίπεδα αλλά δεν το έπαιξα πολύ οπότε δεν ξέρω αν έχει μεγαλύτερα επίπεδα πιο μετά). Ή θα θεωρούσα 10/10 αυτά του FEAR: Extraction Point με soft smokes (που για ακόμα μια φορά δεν έβαλαν οι π@π@ρες),χωρίς τα bugs στα physics και μερικά clippings και με περισσότερο detail στις πίστες (μιας και μοιάζουν ολίγον τι άδειες και ναι,το EXtraction Point έχει περιβάλλοντα τα οποία επιδέχονται ζημιές,κολόνες σπάνε,αμάξια ανατινάζονται. Επικρατεί ένας πανικός ρε παιδί μου και νιώθεις ότι σε εκείνο το σημείο έγινε μάχη). Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα βγουν παιχνίδια με τέτοια γραφικά στο μέλλον εγώ ναι,δεν δίνω 10/10 στο GoW (εδώ δεν δίνω 10/10 στο Crysis από όσα έχω δει ρε,αν ήμουν PC-άς θα του έδινα 20/10 . Είμαι απαιτητικός απλά.) PS: Δεν έχω κόλλημα με το PC και το Χ360,ρε δεν πάει να βγάλει η ID και το νέο Wolfenstein βασισμένο στο Χ360,στα @@ μου (αλλά αν βγει μούφα θα το βαράω ότι έγινε consolised όπως πχ είχε γίνει το Deus Ex : Invisible War. Μην ξεχνιόμαστε έτσι ). Οπότε δεν έχω fanboy-κά προβλήματα του να ζηλεύω
Stormwatch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Θεωρω οτι στην παρουσα φαση το GoW παιρνει 10/10 πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει τιποτε αλλο (που να κυκλοφορει) σε οποιοδηποτε format που να το πλησιαζει... Δεν πρεπει να συγκρινουμε με το τι θα θελαμε εμεις ή με το τι μπορει να βγει σε 3 χρονια...Ετσι ποτε κανενα παιχνιδι δεν θα δικαιουται 10/10 στα γραφικα αφου η τεχνολογια συνεχως τρεχει.... Αψεγαδιαστο παιχνιδι δεν προκειται ποτε να υπαρξει.... Ουτε κανενας ισχυριστηκε οτι επειδη το Gow πηρε δεκαρια, φτασαμε στο ταβανι και δεν προκειται ποτε να δουμε κατι καλυτερο...
john2gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τις "υψηλές" βαθμολογίες. Το 10/10 θεωρείται το ΑΡΙΣΤΟ (για μένα τουλάχιστον) ή τα γραφικά με τα οποία θα σου πέσουν εντελώς τα σαγόνια όπως όταν είχε βγει η beta έκδοση του Doom3 στο net που ήταν ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ από οτιδήποτε είχε βγει μέχρι τότε με τον δυναμικό του φωτισμό (Δεν ήταν τυχαίο που κέρδισε στην Ε3 τα best graphics awards τότε,ασχέτως που άργησε μετά να κυκλοφορήσει και λογικότατα έπεσε η βαθμολογία στον αντίστοιχο τομέα). Μικρή βαθμολογία είναι δηλαδή το 9.5; Ίσα ίσα υψηλότατη είναι αλλά δείχνει ότι υπάρχουν και μερικά προβλήματα τα οποία μπορούν να διορθωθούν. Anyway διαφορετικές απόψεις και σεβαστές,πάντως δεν τα θεωρώ "άπιαστα" τα γραφικά του GoW ή "ανεπανάληπτα" (α ξέχασα να αναφέρω ότι δεν γίνονται και ακρωτηριασμοί στους αντιπάλους ). Είναι φανταστικά (και δεν λέω συχνά αυτή την λέξη) αλλά δεν με σόκαραν (εμένα προσωπικά πάντα) PS: Και μην ακούσω φούτσες του στιλ <<Τα λες επείδη είναι Χ360 κι αν έβγαινε στο PC θα έλεγες άλλα.>>. Στο PC αν έβγαινε θα το είχα κρίνει ακόμα πιο αυστηρά κι είναι de facto αυτό
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αυτό που νομίζω ότι εννοούμε οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ απλό. Αυτή την στιγμή το GoW έχει τα καλύτερα γραφικά σε οποιοδήποτε format. Αν δεν αξίζει 10/10 τότε δεν αξίζει κανένα παιχνίδι να πάρει το δεκάρι. Άρα δεν υπάρχει νόημα να βαθμολογούμε με άριστα το 10. Καλύτερα να βαθμολογούμε με άριστα το... GoW!
xrest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 egw otan to proto ebala ontws den trelathika,paroti itan polli kala ola ta periballonta.i leksi sokaristika irthe stin act3 k act5.ekei pragmatika to gow edwse resta
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Και μενα μουφα μου φαινονται priv....Προφανως υπολογιζουν ποσα περιπου θα πωληθουν καθημερινα και αναβαζουν αναλογα τους αριθμους Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν οι τύποι αλλά αν δείτε η σελίδα ανανεώνει τα νούμερα όσο περνάει η ώρα, την είχα βάλει να κάνει refresh κάθε 1' και τα νούμερα αυξάνονταν. Μάλλον ισχύει αυτό που λέει ο Stormwatch και θα έχουν βάλει κι ένα counter για να αυξάνει σιγά σιγά τις τιμές.
Rebel21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ή θα θεωρούσα 10/10 αυτά του FEAR: Extraction Point με soft smokes re file tha mas koufaneis to fear oti kai na tou vlaeis ta grafika tou einai entelws xeperasmana(evala to fear sto xbox kai to ekleisa kapaki).me autin tin apopsi sou mou dineis tin entiposi oti eisai asxetos.to provlima me tis skies pou lete sto gow itan gnosto to eixa prosexei sto tv ad pou eixan vgalei sto xboxlive auto pou epiane ena spasmeno kefali o marcus apo to edafos otan sikone to kefali kai kitaze sto dromaki fenotan to provlima tis skias ston lemo kai to sagoni tou. ID: Xbox 360 first console easier to develop than PC Developer John Carmack is keen to put gamers at ease, claiming that "the Xbox 360 is the first console that I've ever worked with that actually has development tools that are better for games than what we've got for the PC http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=149299&skip=yes
p3tran Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 εν παση περιπτωση το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ GEARS OF WAR.-
telegamesvg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Kαι εγω πιστευω οτι "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ GEARS OF WAR.-" , αλλα αν υπηρχαν και ολα αυτα που λεει ο John2gr θα γινοταν ακομη καλυτερο .... Παντως το σιγουρο ειναι οτι εχουν να δουν πολλα ακομη τα ματακια μας.....
p3tran Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 το GRAW 2 ειναι το επομενο 360 game που θα εχει σαφεστατες βελτιωσεις οσον αφορα αυτα τα πραγματα. και πιο συγκεκριμενα: * 100% dynamic lighting, casting dynamic lighting effects and shadows. * shadows stretching according to sun position and other dynamic light sources. * dynamic weather system (λιακαδα, ανεμος, συννεφια, βροχη κλπ) που επηρεαζει graphics και physics. * shadow and light translucency through clothing and thin see-through objects * new smoke effects that adhere to the environment (δηλ. no clipping του καπνου στα φυσικα αντικειμενα, αντιθετως ο καπνος απλωνεται ρεαλιστικα στο χωρο και "τυλιγει" τα 3d-objects και δημιουργει τα δικα του extra visual effects) και διαφορα αλλα τετοια γραφικα καλουδια... αυτο σημαινει οτι θα ειναι καλυτερο απο το gears? ας ασχοληθει καποιος πανω απο 2 ωριτσες με το multiplayer του gears και ας ερθει να μας απαντησει.. ειπαμε, θελουμε τα καλυτερα γραφικα, αλλα βλακες των γραφικων δεν γινομαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.