Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο φορουμ αποκλειστικα για pes το ειδα. Απο παιδια δλδ που λενε οτι η τιμη πεφτει αρκετα σε καταστηματα στην αγγλια. Εχουν κανα λογο να λενε μλκιες? Παντως 100% αξιοπιστο δεν ειναι. Αλλα το πιστευω οτι δε τραβαει σε πωλησεις. Εγω τουλαχιστον που καθε χρονο το αγοραζα , το 6 δε το πηρα... :(

Γενικοτερα αν ψαξεις τις τιμες στα eshops ισως το διαπιστωσεις κι εσυ. ;)

Γιατί να ψάξεις τις τιμές και να μη ψάξεις τις πωλήσεις καλύτερα ?

Δεύτερος τίτλος σε πωλήσεις στο amazon.co.uk και play.com πίσω από το gow. Καμία σχέση με awful όπως καταλαβαίνεις. Και για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, το παιχνίδι είναι μια χαρά. Μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο για next gen αλλά μη το θάβεις κιολας.

Δημοσ.

αρκετα με το proevo.. μπορουμε να πουμε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι, αλλα επιδεχεται βελτιωσεις στα επουσιωδη.

οσο για τον blackjim, τον ευχαριστουμε πολυ για το πολυ καλο .pdf, αλλα του λεμε και ξερα οτι δεν το πηρε originale γιατι ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ πειρατης!! :P και οχι γιατι δεν αξιζει

παμε να δουμε και ενα ΚΟΥΦΟ:

Media Create Sales: 04 - 10 Dec

http://eg.nttpub.co.jp/ranking.html

1. (PS2, Bandai Namco) Gundam SEED: Federation vs ZAFT II - 337,559

2. (PS2, Sega) Yakuza 2 - 274,822

3. (DS, Pokemon) Pokemon Diamond - 98,859 / 1,996,275

4. (X360, Microsoft) Blue Dragon - 80,348

5. (DS, Pokemon) Pokemon Pearl - 75,206 / 1,669,367

6. (Wii, Nintendo) Wii Sports - 72,382 / 248,549

7. (DS, Nintendo) Kirby Squeek Squad - 66,421 / 465,462

8. (Wii, Nintendo) Wii Play - 62,863 / 237,160

9. (DS, Nintendo) Jump Ultimate Stars - 62,068 / 278,640

10. (DS, Nintendo) Common Knowledge Training - 55,208 / 720,752

11. Love and Berry DS Collection

12. New Super Mario Brothers

13. Momotarou Dentetsu 16

14. 1000 DS Receipes

15. Animal Crossing Wild World

16. More Brain Age

17. Zelda no Densetsu: Twilight Princess

18. Tales of Destiny

19. Yakuza (PS2 The Best)

20. Final Fantasy VI Advance

21. Brighter than Dawning Blue

22. Power Pro Kun Pocket 9

23. Odoru Made in Wario

24. Kirarin Star Revolution Naasan to Issho

25. Brain Age

26. Mario Kart DS

27. 200 Mannin Kanji

28. DS Cuisine Navigator

29. J League Winning Eleven 10

30. English Training DS

το 360 blue dragon εριξε στ'αυτια στο wii zelda στην ιαπωνια!!!!!

οποιος πει οτι το περιμενε αυτο, ειναι πολυ μεγαλος ψευταρος!!!

βεβαια, αντε και για αλλη μια βδομαδα το blue dragon να ειναι στα charts.

μετα θα το εχουν παρει ολοι οσοι εχουνε 360 στην ιαπωνια και παπαλα.

παρ'ολα αυτα, ΘΕΟΚΟΥΦΟ!!!

Δημοσ.
αρκετα με το proevo.. μπορουμε να πουμε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι, αλλα επιδεχεται βελτιωσεις στα επουσιωδη.

οσο για τον blackjim, τον ευχαριστουμε πολυ για το πολυ καλο .pdf, αλλα του λεμε και ξερα οτι δεν το πηρε originale γιατι ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ πειρατης!! :P και οχι γιατι δεν αξιζει

παμε να δουμε και ενα ΚΟΥΦΟ:

Media Create Sales: 04 - 10 Dec

το 360 blue dragon εριξε στ'αυτια στο wii zelda στην ιαπωνια!!!!!

οποιος πει οτι το περιμενε αυτο, ειναι πολυ μεγαλος ψευταρος!!!

βεβαια, αντε και για αλλη μια βδομαδα το blue dragon να ειναι στα charts.

μετα θα το εχουν παρει ολοι οσοι εχουνε 360 στην ιαπωνια και παπαλα.

παρ'ολα αυτα, ΘΕΟΚΟΥΦΟ!!!

Για το Wii το έχεις μετανιώσει? Ψιλοσκέφτομαι να το πάρω..... Αυτοί που μου λένε ανεπυφύλακτα να το πάρω είναι αυτοι που δεν έχουν Χ360..

Δημοσ.
Για το Wii το έχεις μετανιώσει? Ψιλοσκέφτομαι να το πάρω..... Αυτοί που μου λένε ανεπυφύλακτα να το πάρω είναι αυτοι που δεν έχουν Χ360..

τωρα θες να σου απαντησω εδω και να γινει 3ος παγκοσμιος?

οκ, γουσταρω!! :D :D :D

λοιπον, το wii μου ηδη πιανει σκονη. αυτη ειναι η αληθεια.

ειπα να περιμενω να παρω το καλωδιο, αλλα και παλι βλεπω οτι ουτε καν μπαινω στον κοπο να κοιταξω να το βρω..

βασικα ουτε wii number ειχα ορεξη να κανω, ουτε να το συνδεσω με το router κλπ κλπ. απλα δεν μου εδωσε το κινητρο.

τα games ειναι βασικα παιδικα. δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, αλλα τωρα ειναι ετσι.

τα γραφικα ειναι ξενερωμα. αμα εχεις hdtv και στο ενα καναλι το 360 και στο αλλο το wii, ειναι καπως... ζορικο.

για το zelda για μενα ισχυουν αυτα που εγραψα στις πρωτες εντυπωσεις.

η μονη χρηση που εχει στο σπιτι μου ειναι για bowling που και που και οχι απο εμενα...

απο κει και περα, γουστα ειναι αυτα και μπορει για καποιον αλλον να ειναι πολυ διαφορετικα!

εγω θα το αφησω στην ακρη και πιστευω οτι (στη χειροτερη) που και που θα βγαινει καννας τιτλος που θα εχει λιγη πλακα. να πας να παρεις ομως excite truck, tony hawk, red steel, cod3 κλπ θα εισαι κοροϊδο αφου εχεις την αλλη κονσολα.

επισης, το χειροτερο ειναι οτι διαβαζω σε φορα οτι με τα component καλωδια (που τα χρειαζομαστε ΜΠΑΣ και δουμε εστω 480p), δημιουργουνται στους περισσοτερους καποιες γραμμες στην οθονη. δυστυχως ισχυει για πολλες τηλεορασεις, και για την δικια μου επισης. :/

sorry συναδερφοι wiiwiiδες, δεν μπορω να πω ψεμματα.

p.s. blue dragon ειναι χωρις τα bundles. τα bundles αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στις 38-40 χιλιαδες την ιδια περιοδο.

Δημοσ.
τωρα θες να σου απαντησω εδω και να γινει 3ος παγκοσμιος?

οκ, γουσταρω!! :D :D :D

λοιπον, το wii μου ηδη πιανει σκονη. αυτη ειναι η αληθεια.

ειπα να περιμενω να παρω το καλωδιο, αλλα και παλι βλεπω οτι ουτε καν μπαινω στον κοπο να κοιταξω να το βρω..

βασικα ουτε wii number ειχα ορεξη να κανω, ουτε να το συνδεσω με το router κλπ κλπ. απλα δεν μου εδωσε το κινητρο.

τα games ειναι βασικα παιδικα. δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, αλλα τωρα ειναι ετσι.

τα γραφικα ειναι ξενερωμα. αμα εχεις hdtv και στο ενα καναλι το 360 και στο αλλο το wii, ειναι καπως... ζορικο.

για το zelda για μενα ισχυουν αυτα που εγραψα στις πρωτες εντυπωσεις.

η μονη χρηση που εχει στο σπιτι μου ειναι για bowling που και που και οχι απο εμενα...

απο κει και περα, γουστα ειναι αυτα και μπορει για καποιον αλλον να ειναι πολυ διαφορετικα!

εγω θα το αφησω στην ακρη και πιστευω οτι (στη χειροτερη) που και που θα βγαινει καννας τιτλος που θα εχει λιγη πλακα. να πας να παρεις ομως excite truck, tony hawk, red steel, cod3 κλπ θα εισαι κοροϊδο αφου εχεις την αλλη κονσολα.

επισης, το χειροτερο ειναι οτι διαβαζω σε φορα οτι με τα component καλωδια (που τα χρειαζομαστε ΜΠΑΣ και δουμε εστω 480p), δημιουργουνται στους περισσοτερους καποιες γραμμες στην οθονη. δυστυχως ισχυει για πολλες τηλεορασεις, και για την δικια μου επισης. :/

sorry συναδερφοι wiiwiiδες, δεν μπορω να πω ψεμματα.

p.s. blue dragon ειναι χωρις τα bundles. τα bundles αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στις 38-40 χιλιαδες την ιδια περιοδο.

Πιστεύω με έπεισες για να κρατήσω τα λευτα στην άκρη και να τα σπρώξω πουθενα αλλού.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να πας να το χρησιμοποιησεις ωστε να εχεις προσωπικη γνωμη.

ξερω αλλους (2) με 360 που γουσταρουνε με τρελα. οι υπολοιποι εχουνε περιπου την ιδια αποψη με μενα..

και για να αλλαξουμε θεμα μπαμ-μπαμ,

να ενα ενδιαφερον thread απο το GAF, στο οποιο αυτοι που εχουν ΚΑΙ 360 KAI ps3 λενε τις αποψεις τους για τις δυο κονσολες..

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=133691

το θεμα ειναι βεβαια σε εξελιξη, αλλα ηδη ακουγονται που και που ενδιαφερουσες αποψεις..

Δημοσ.

Free Gears of War Downloadable Content ?

Both Epic Games and its Xbox 360 holiday hit Gears War were honored at the Spike TV 2006 Video Game Awards show, held on Friday night at the University of Southern Californiaʼs Galen Center in Los Angeles. Epic won four awards including “Studio of the Year” and “Best Shoorter” for Gears of War.

During a backstage interview, the host asked the Epic guys about downloadable content. Epic Games President, Doctor Mike Capps, said:

"We started long before the game ever came out; we started on the next stuff. We always take care of our customers, we always give them stuff for free and we're going to keep doing that forever."

Capps added: "This is how we do it man, this is Epic.”

Epic has a long tradition of supporting their games after launch with tons of downloadable content and in the case of Unreal Tournament, that content was released for free.

But this time, we are talking about a different publisher and a different platform. Will Gears of War downloadable content be released for free? Time will tell.

λετε να δουμε free content? και πληρωτο να ειναι, δεν νομιζω να χαλαει κανεις, αλλα free ακομα καλυτερα, ετσι για αλλαγη ρε παιδακι μου! :mrgreen:

Δημοσ.
to ppsychonauts telika kai to shenmue ypostirizontai stin nea b/c list..

http://www.majornelson.com/archive/2006/12/14/december-06-back-compat-update.aspx

οχι μονο η λιστα εχει ολα αυτα που ειχε προχτες, αλλα εχει ακομα δυο πολυ σημαντικα games:

* Conker:Live & Reloaded

* Soul Calibur 2

οποτε τα games που παιζουν με το τελευταιο update ειναι τα εξης:

*All-Star Baseball™ 2005

* Aquaman: Battle of Atlantis

* Buffy the Vampire Slayer

* Burnout® 3: Takedown (updated)

* Conker: Live & Reloaded

* Dead Or Alive Ultimate

* Destroy All Humans!

* Dynasty Warriors 4 / Shin Sangokumuso3

* Evil Dead: A Fistful of Boomstick

* Family Guy

* Far Cry: Instincts

* Incredibles/ Mr. Incredible (J)

* I-Ninja

* Leisure Suit Larry: Magna *** Laude

* Mortal Kombat: Armageddon

* MX Unleashed

* Open Season

* Pariah

* Psychonauts

* Rainbow Six: Lockdown

* Rapala Pro Fishing

* Scarface

* Shark Tale

* Shenmue II

* Soul Calibur 2

* Splinter Cell: Double Agent

* The SpongeBob SquarePants Movie

* Ultimate Spider-Man

* Wakeboarding Unleashed: Featuring Sean Murray

* Whacked!

* Winback 2: Project Poseidon

* Xiaolin Showdown

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...