pinakas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Σήμερα καθώς έπαιζα το graw2 παρατήρησα το εξής: Οταν σε αφήνει το τζιπάκι στην αρχή της πίστας εσύ ακολουθείς την καθιερωμένη διαδρομή. Αν γυρίσεις πίσω και ακολουθήσεις το τζιπ στο μονοπάτι του μετα απο λίγο πιξελιάζει όλη η περιοχή. Αν συνεχίσεις σε βγάζει εκτός παιχνιδιού. Αν γυρίσεις πίσω προς τα εκεί που πρέπει το πιξέλιασμα φεύγει. Το εχει παρατηρήσει κανένας αυτό ?
p3tran Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Τι είναι πάλι αυτό το Huxley ρε παιδιά? MMOFPS με level up! Ενδιαφέρον φαίνεται. το huxley ειναι αυτο που απο το πολυ lag δεν θα κουνιεται τιποτα εσενα πιο πολυ σε ενδιαφερει το two worlds. 8 ατομα online. να ετοιμαζεται το team λεω! 8) http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360-hires/3019/Two-Worlds-Moveshot-Monster/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360-hires/3014/Two-Worlds-Moveshot-Farm-1/
mini me Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ βλέπω μόνο 3 άτομα ανάμεσά σας να μιλάνε λογικά. Ο john2gr που εξήγησε ότι οι φώτο που είδαμε είναι πραγματικές και ότι είναι ίδιας ποιότητας με ενός PC. O pytzamarama που απέδειξε ότι οι φώτος είναι όντως 100% πραγματικές και με το δίκιο του είπε ότι η σύγκριση είναι άδικη και ίσως και εσκεμμένη, Και ο p3tran ο οποίος έκατσε το παιδί και έβγαλε φώτος, αν και δεν αντιγράφουν την αρχική "έρευνα" διότι τραβήχτηκαν από μακριά. Οι υπόλοιποι μιλάτε χωρίς επειχηρήματα. Den thelw na to sunexisoume alla epeidi profanws aforouse k emena.. EPEIXIRIMATA???????????? To gegonos oti borei na exw 360 k mia hd kapoiwn intswn arketwn gia na katalavw tin diafora anamesa se ena dvd k to 360 DEN SOU PERASE profanws apo to mualo sou... Eisai euprosdektos loiopon opote thes na rtheis na deis k na se kerasw k o,ti thes giati opws eipes DEN exeis dei dvd se 360 se hd lcd.. K an meta sunexiseis na exeis tin idia apopsi tote paso..
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 na ertho ego?// menoume kai konta... prepei na tou peftei ligo makria tou panthira na erthei apo tin kypro.. pera apo tin plaka panther sorry alla i kritiki sou apo tin stigmi pou den exeis dei dvd na paizei se 360 den borei na tin lavei kaneis sovara.. eilikrina sou milao einai i kalyteri analysi pou exo dei mexri stigmis na paizei dvd player kapoio dvd se hd tileorasi..den exo dokimasei kanena panakrivo sou milao gia ta kanonika pou kykloforoun stin agora..einai megali i diafora..oxi oso megali einai to hd dvd alla aisthiti.. P.S. i diafora einai akoma megalyteri an deis dvd me kinoumena sxedia! to cars kai to robots pou evale o petran kati photos epeidi etyxe na to do kai ego apo to 360 tha sou po oti NAI oi photos einai oso kales einai kai stin pragmatikotita i analysi tis tainias..tora to ti lene se kathe review apo tin stigmi pou "exo matia kai vlepo" (pou leei kai enas laikos tragoudistis) den me apasxolei..
xrest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Resident Evil 5 The next issue of Famitsu is supposed to contain the first preview of Resident Evil 5 since the Sony Meeting in 2005. It is expected to have the first screenshots of the game. http://www.rehorror.net/thirdeye06/
panther_512 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 na ertho ego?// menoume kai konta... prepei na tou peftei ligo makria tou panthira na erthei apo tin kypro.. pera apo tin plaka panther sorry alla i kritiki sou apo tin stigmi pou den exeis dei dvd na paizei se 360 den borei na tin lavei kaneis sovara.. eilikrina sou milao einai i kalyteri analysi pou exo dei mexri stigmis na paizei dvd player kapoio dvd se hd tileorasi..den exo dokimasei kanena panakrivo sou milao gia ta kanonika pou kykloforoun stin agora..einai megali i diafora..oxi oso megali einai to hd dvd alla aisthiti.. Παίδες, Ελλάδα το Πάσχα θα έρθω, οπότε για καφέ και XBOX360 τα λέμε τότε. Τέσπα, για να τελειώνει η συζήτηση, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν κάνω κριτική. Υπήρχε διαφωνία όσον αφορά το κατα πόσο οι φώτο αντικατοπρίζουν τη πραγματικότητα. Επίσης, για όσους δεν καταλάβαν, όλες οι φώτο είναι zoom-in σε τμήματα της εκάστοτε ταινίας, εκτός των Monty Pythons. Δηλαδή, αυτό που βλέπετε στις φώτος θα το δείτε αν πάτε να κολλήσετε τη μύτη σας πάνω στην TV σας. Καταλάβατε τώρα? Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζετε ότι θέλω να φανούν. Το πρόβλημα είναι ότι το τέστ έγινε σε 480p και αν γνωρίζω καλά, το XBOX360 δεν χρησιμοποιεί ΑΑ στο DVD playback, εκτός και αν άλλαξε αυτό με το τελευταίο update. Συνεπώς λογικό είναι να φαίνονται jaggies. Απλώς, αυτό που με εκπλήσει εδώ μέσα είναι η μυθοποίηση της κονσόλας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν είναι το τέλειο μηχάνημα παίδες και δεν χρειάζεται να δίνετε αυτή την εντύπωση προς τα έξω. Και επειχηρήματα του στύλ "Έχω το μηχάνημα σπίτι και παίζει τέλεια" ή "Άμα δεν έχεις δεί να μή μιλάς" λυπάμαι αλλά ανήκουν σε μικρά παιδάκια. Και αυτός που έκανε την έρευνα, XBOX360 κάτοχος είναι και πόσταρε και εικόνες. Τί παραπάνω δύναμη έχει η δικιά σας άποψη, όταν δεν κάνετε καν το κόπο να δείξετε μιά εικόνα στα μέτρα και τα σταθμά που όρισε ο διαφωνούντας? Επειδή μου λέει ο Α ή ο Β "Φίλε το XBOX360 τα σπάει στο DVD", εγώ θα πρέπει να το πιστέψω, μόνο και μόνο επειδή το είπε? Ειδικά μάλιστα όταν με λίγο search ανακαλύπτεις δεκάδες άλλα φόρα, όπου ακριβώς επειδή δεν υπάρχει αυτή η μυθοποίηση επάνω στο XΒΟΧ360, θα ακούσεις καί τα καλά καί τα κακά. Έχω εδώ πέρα 5 άτομα να μου λένε ότι λέω βλακείες, και βλέπω 100 άτομα σε άλλα φόρα να λένε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, αλλά ο σχολαστικός technology-jankie σίγουρα θα τις προσέξει. Άρα κάπου μου φαίνεται κάνετε λάθος....
Rebel21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 min to sinexizeis allo re panther.ta eipame siga to dvd player pou tha to theopoiisoume kiolas.apla apodidei poli kala gia ta lefta tou kai min poume kalitera oti i microsoft evgale tin consola me to dvd player stin ousia axristo gia xrisi mexri to spring update to opoio to eftiaxe.an kai mou tin espage prwsopika to dvd se lcd se 480p(poli mapa eikona kai poli xeiroteri apo mia kali crt)me to vga i eikona einai arketa kali.
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόβλημα είναι ότι το τέστ έγινε σε 480p και αν γνωρίζω καλά, το XBOX360 δεν χρησιμοποιεί ΑΑ στο DVD playback, εκτός και αν άλλαξε αυτό με το τελευταίο update. molis valeis dvd sto xbox gia na deis, amesos i eikona ginetai upconvert se 576 kai kai oxi 480. den xero an to ixeres auto.. Απλώς, αυτό που με εκπλήσει εδώ μέσα είναι η μυθοποίηση της κονσόλας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν είναι το τέλειο μηχάνημα παίδες και δεν χρειάζεται να δίνετε αυτή την εντύπωση προς τα έξω. gia arketous ta spaei i konsola. autin tin entypwsi dinei i konsola kai auti tha perastei apo kapoious pros ta exo.. opos esy ypostirizeis to wii kai se entypwsiazei kai to pernas pros ta exo.. Και επειχηρήματα του στύλ "Έχω το μηχάνημα σπίτι και παίζει τέλεια" ή "Άμα δεν έχεις δεί να μή μιλάς" λυπάμαι αλλά ανήκουν σε μικρά παιδάκια. Τί παραπάνω δύναμη έχει η δικιά σας άποψη, όταν δεν κάνετε καν το κόπο να δείξετε μιά εικόνα στα μέτρα και τα σταθμά που όρισε ο διαφωνούντας? Επειδή μου λέει ο Α ή ο Β "Φίλε το XBOX360 τα σπάει στο DVD", εγώ θα πρέπει να το πιστέψω, μόνο και μόνο επειδή το είπε? Lypamai alla gia mena to na les to dvd tou 360 einai gia ta baza kai na min to exeis dei KAN pote na paizei auto einai gia mikra paidakia... I dikia mas apopsi PISTEUO oti einai ligaaaaaaaaki pio isxyri apo tin diki sou gia ena mikro kai asimanto logo... EXOUME DEI TO 360 NA PAIZEI DVD!!!!!!!!!!!!!!!!! Den sou leo oti to 360 ta spaei epeidi eida se kapoio forum na to lene.. kai oson afora auto pou les, se opoiadipote tileorasi kai na valeis tin myti sou koutakia den tha vlepeis?? den tha vlepeis dvd apo apostasi 2 ekatoston.... Ego den tha dwsw synexeia stin kouventa apla to mono pou thelo na sou po einai na deis epitelous dvd se 360 gia na exeis DIKI sou apopsi.. Pes meta oti den sou arese kai tha sou po sevasto giati einai apospi sou! kanto omos gia na min sou lene maggies tou styl an den exeis dei min milas...
panther_512 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 molis valeis dvd sto xbox gia na deis, amesos i eikona ginetai upconvert se 576 kai kai oxi 480. den xero an to ixeres auto.. Aυτό ισχύει για τις PAL τηλεοράσεις. Στις NTSC είναι 480. Δεν ξέρω αν το ήξερες αυτό... Lypamai alla gia mena to na les to dvd tou 360 einai gia ta baza kai na min to exeis dei KAN pote na paizei auto einai gia mikra paidakia... Μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα. Εγώ δεν εξέφρασα προσωπική άποψη. Δεν έχω XBOX360 ώστε να έχω προσωπική εμπειρία. Σας αντιπαράθεσα το άρθρο κάποιου τρίτου, στο οποίο μέχρι στιγμής δεν προβάλατε κανένα επειχήρημα, πέρα από λόγια του αέρα. I dikia mas apopsi PISTEUO oti einai ligaaaaaaaaki pio isxyri apo tin diki sou gia ena mikro kai asimanto logo... EXOUME DEI TO 360 NA PAIZEI DVD!!!!!!!!!!!!!!!!! Den sou leo oti to 360 ta spaei epeidi eida se kapoio forum na to lene.. kai oson afora auto pou les, se opoiadipote tileorasi kai na valeis tin myti sou koutakia den tha vlepeis?? den tha vlepeis dvd apo apostasi 2 ekatoston.... Μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα. Εγώ δεν εξέφρασα προσωπική άποψη. Δεν έχω XBOX360 ώστε να έχω προσωπική εμπειρία. Σας αντιπαράθεσα το άρθρο κάποιου τρίτου, στο οποίο μέχρι στιγμής δεν προβάλατε κανένα επειχήρημα, πέρα από λόγια του αέρα. Όσο για τα κουτάκια, γιατί τότε στις συγκριτικές φωτογραφίες το XBOX360 δείχνει κουτάκια και το Denon DVD player όχι? Ego den tha dwsw synexeia stin kouventa apla to mono pou thelo na sou po einai na deis epitelous dvd se 360 gia na exeis DIKI sou apopsi.. Pes meta oti den sou arese kai tha sou po sevasto giati einai apospi sou! kanto omos gia na min sou lene maggies tou styl an den exeis dei min milas... Ακόμα και όταν αγοράσω XBOX360, σιγά μή κάτσω να ταλαιπωρώ το drive του με νοικιασμένες, χιλιογρατζουνισμένες ταινίες. Χαλάει που χαλάει πανεύκολα η κονσόλα, μή τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. min to sinexizeis allo re panther.ta eipame siga to dvd player pou tha to theopoiisoume kiolas.apla apodidei poli kala gia ta lefta tou kai min poume kalitera oti i microsoft evgale tin consola me to dvd player stin ousia axristo gia xrisi mexri to spring update to opoio to eftiaxe.an kai mou tin espage prwsopika to dvd se lcd se 480p(poli mapa eikona kai poli xeiroteri apo mia kali crt)me to vga i eikona einai arketa kali. rebel21, συμφωνούμε απόλυτα ρε φίλε. Απλώς οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε. Πόσταρα ένα άρθρο και αντί τα παιδιά εδώ πέρα να φέρουν τεκμηριωμένες αποδείξεις ή επειχηρήματα απέναντι στο άρθρο, ασχολούνται με την πάρτη μου. Επειδή εγώ δεν είδα DVD σε XBOX360, αυτό σημαίνει ότι το άρθρο είναι σκάρτο? Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά! Θέλετε να βγάλετε το άρθρο σκάρτο? Ε ποιό εύκολο πράγμα δεν υπάρχει. Βάλτε μιά ταινία και βγάλτε φώτο όπως έβγαλε και αυτός που έκανε το άρθρο. Κάθεστε και γράφετε το ένα πόστ μετά το άλλο με λόγια του αέρα. Μόνο ο p3tran μπήκε στο νόημα.
privateer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Pinball FX - XBLA Zen Studiosʼ new Pinball FX offers an unparalleled pinball experience for novices and experts alike. It combines the arcade thrills of traditional pinball with enhanced gameplay and exciting, innovative features not found in any other pinball game. With the power of the Xbox 360 behind it, Pinball FX sets a new standard for realistic ball physics and graphical detail in pinball video games. Key Features: Live chat via the Xbox 360 Live Vision Camera Three vibrant, 3-dimensional tables provide dozens of hours of play State-of-the-art physics model that surpasses the best titles in the genre Tables start out simple, but new challenges open up as a playerʼs skill advances Flipper arms can be controlled with hand/arm motions via the Xbox 360 Live Vision camera Downloadable tables on Xbox Live Marketplace Real-time head-to-head mode for online multiplayer competition Amazing realism and polished presentation http://www.pinballfx.com/
Pytzamarama Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ακόμα και όταν αγοράσω XBOX360, σιγά μή κάτσω να ταλαιπωρώ το drive του με νοικιασμένες, χιλιογρατζουνισμένες ταινίες. Χαλάει που χαλάει πανεύκολα η κονσόλα, μή τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. ανευ σχολιων...
Wolfidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Kali fasi to pinball!!! An kai sto Pc iparxoun polla k a3iologa fliperakia a3izei na exeis k auto.
doomcomes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Απλώς, αυτό που με εκπλήσει εδώ μέσα είναι η μυθοποίηση της κονσόλας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν είναι το τέλειο μηχάνημα παίδες και δεν χρειάζεται να δίνετε αυτή την εντύπωση προς τα έξω. Και επειχηρήματα του στύλ "Έχω το μηχάνημα σπίτι και παίζει τέλεια" ή "Άμα δεν έχεις δεί να μή μιλάς" λυπάμαι αλλά ανήκουν σε μικρά παιδάκια. Φιλε panther θα συμφωνουσα οτι εκανες ενα ποστ απλα για να μας δειξεις οτι DvD player του X360 δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα αλλα οταν γραφεις τα παραπανω πιστευω οτι κανεις καποια επιθεση στην κονσολα! Και εν τελει ποιος ασχοληθηκε με το Dvd player του 360 εδω μεσα αν παρατηρησες εδω μεσα ολοι το αγοραζουν για τους τιτλους αλλα και για το Live που πραγματικα αυτα τα δυο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα. Αν εσυ κανεις το πρωτο σου ποστ σε αυτο το θεμα και δειχνεις την ανωτεροτητα ενος dvd player ενατιον μιας multimedia κονσολας τι να σου πω τοτε μπραβο σου επιασες λαβρακη. Τωρα να μου εκανες μια συγκριση με τις δυνατοτητες του παλιου ΧΒΟΧ η PS3 η PS2 κατα ποσο καλα παιζουν αυτα τα DVD Θα σου εβγαζα το καπελο ρε φιλε. Υ.Γ. πραγματικα οσο συνεχιζω να διαβαζω τα ποστ σου μου δειχνουν καθαρα οτι δεν βρισκεις ψεγαδη στο μηχανημα και πιανεσε οτι χαλαει ευκολα η κοσολα δεν παιζει καλα το dvd κλπ Ε πραγματικα σε χαιρομαι γιατι κανεις επιθεση με πλαγιο τροπο.
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Υ.Γ. πραγματικα οσο συνεχιζω να διαβαζω τα ποστ σου μου δειχνουν καθαρα οτι δεν βρισκεις ψεγαδη στο μηχανημα και πιανεσε οτι χαλαει ευκολα η κοσολα δεν παιζει καλα το dvd κλπ Ε πραγματικα σε χαιρομαι γιατι κανεις επιθεση με πλαγιο τροπο. Aν πραγματικά διαβάσεις τα πόστ μου, θα δείς ότι ελάχιστα ασχολούμαι με το XBOX360 και σε καμία περίπτωση δεν το επιτίθομαι. Ο μόνος λόγος που δεν ποστάρω εδώ πέρα είναι για τον απλούστατο λόγο ότι είστε πολλοί αυτοί που ποστάρετε νέα του και έτσι σχεδόν πάντα όταν βρίσκω μία είδηση κάπου αλλού, μέχρι να την φέρω εδώ την έχετε ποστάρει ήδη. Το συγκεκριμένο άρθρο ήταν καινούργιο, δεν το είδα να το έχετε ποστάρει και το πόσταρα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Στην κονσόλα δεν επιτίθομαι, ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο. Η κονσόλα χαλάει εύκολα και αυτό είναι γεγονός. Στο συγκεκριμένο θέμα έχει ξεπεράσει ακόμα και το PS2, το οποίο το κοροιδεύαμε επειδή θεωρούσαμε αδύνατο κάποιος να το έχει 5 χρόνια και να μήν το έχει αλλάξει έστω μία φορά. Οι ιστορίες παιδιών και τα άρθρα αυτών που έχουν αλλάξει 2 και 3 φορές το μηχάνημά τους σε ένα χρόνο είναι υπερβολικά πολλές για να τις αγνοήσει ένας υποψήφιος αγοραστής. Και δεν βρίσκομαι Ελλάδα, ώστε να πάρει 10-15 μερούλες να γίνει το Service. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα βγεί καινούργιο XBOX360 που είναι σίγουρο ότι θα έχει διορθωμένα τα σχεδιαστικά/κατασκευαστικά λάθη του 1ου είναι οι κύριοι λόγοι που με κάνουν να περιμένω για μιά πιθανή αγορά του. Τώρα δεν ξέρω για ποιό λόγο κάποιος θεωρεί επίθεση στη κονσόλα το να αναφέρεις τα προφανή. Στους μισούς από εσάς σας έχει χαλάσει η κονσόλα τουλάχιστον μία φορά. Και δεν είναι λόγω 1ης παρτίδας. Ακόμα και τώρα παιδιά αγοράζουν XBOX360 και τους μένει στα χέρια μέσα σε 1 εβδομάδα (βλέπε φαινόμενο PROFIL).
doomcomes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν παρακολουθω τιποτα αλλο εδω μεσα εκτος απο το θεμα με τις κονσολες αρα δεν ξερω τα υπολοιπα 2220 ποστ σου! Παντως ουτε ειδα και καποιο θετικο ποστ σου για τις αλλες δυνατοτητες του 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.