Προς το περιεχόμενο

νέο vBulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι πρεπει να κανετε με τον τροπο που ειναι οργανωμενη η πρωτη σελιδα του site. Τα γραμματα σε συνδυασμο με το ασπρο φοντο ζαλιζει, γιατι δεν βαζετε ενα μπλεδακι που φαινεται στην αρχη οταν κανω Login? Και γενικα δεν ειναι και πολυ καλαισθητη. Καλοπροαιρετα παντα και με διαθεση να πω την γνωμη μου

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατι πρεπει να κανετε με τον τροπο που ειναι οργανωμενη η πρωτη σελιδα του site. Τα γραμματα σε συνδυασμο με το ασπρο φοντο ζαλιζει, γιατι δεν βαζετε ενα μπλεδακι που φαινεται στην αρχη οταν κανω Login? Και γενικα δεν ειναι και πολυ καλαισθητη. Καλοπροαιρετα παντα και με διαθεση να πω την γνωμη μου

Εγώ λέω να το αφήσουν έτσι όπως είναι, αφού αρέσει σε μένα και δεν ζαλίζει εμένα και την βρίσκω καλαίσθητη εγώ; cris_biggrinlove.gif

Τη γνώμη μου λέω... redface.gif razz.gif

Δημοσ.

Αμα δεν σταματήσετε την σύραξη το αφεντικό δεν θα μας κάνει τις χάρες :mrgreen:

Τι πάθατε και ανα δύο περίπου ώρες γίνεται έκρηξη ; :-D

Δημοσ.
Πάντως το θέμα με τα ελληνικά στην ειδοποίηση των email φαίνεται να διορθώθηκε. :)

Μπα μην το λές. Τώρα που απάντησες πώς απάντησες ; Απο το quik reply ή απο το κανονικό.

Τώρα που απαντάω εγώ μέσω quote το έλαβες κανονικά.

Πάντως το δικό σου ήρθε σωστό. :mrgreen:

Συνεχίζουν όμως αραιά και πού και έρχονται μερικά e-mail άστα να πάνε :???:

Μακάρι όμως να λήξη αυτό με τα χαλασμένα e-mail γιατί είναι όντος σπαστικό.

Αν φτιάξουν κιόλας λίγο τα smile και τα μικρά γράμματα της πρώτης σελίδας και και και και και :mrgreen:

Ζητάω πολλά.

Αν και την βολεύω και έτσι. Δεν βαριέσε. Συνήθεια είναι !!!!! :-D

Δημοσ.

Α ναί ε;

Τώρα που το λες, παρατήρησα οτι άλλα έρχονται και άλλα οχι. Και είπα πως αυτα που ήταν λάθος ήταν παλιότερα:)

Δεν πειράζει όμως, δεν τρέχει και τίποτα.

Δημοσ.
Εννοείς αυτό;

Γίνεται με την ακόλουθη εντολή (βάζω το παραπάνω ως παράδειγμα):

>
[url=http://www.insomnia.gr]αυτό[/url]

Ναι αλλά γιατί δεν γίνεται όπως παλιά ?

Δημοσ.

Κατι που προσεξα .

Γιατι υπαρχουν δυο sections για μηλα ?

α) MacOS

Θέματα σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών Macintosh και το λογισμικό που κυκλοφορεί για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

β) Apple

Συζήτηση για τους υπολογιστές και τις πάντα ενδιαφέρουσες συσκευές της Apple με τις εξελιγμένες δυνατότητες και τον σχεδιασμό που δημιουργεί πάντα αίσθηση

Δημοσ.

α) MacOS

Θέματα σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών Macintosh και το λογισμικό που κυκλοφορεί για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

β) Apple

Συζήτηση για τους υπολογιστές και τις πάντα ενδιαφέρουσες συσκευές της Apple με τις εξελιγμένες δυνατότητες και τον σχεδιασμό που δημιουργεί πάντα αίσθηση

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατι που προσεξα .

Γιατι υπαρχουν δυο sections για μηλα ?

α) MacOS

β) Apple

Αν πρόσεχες λίγο καλύτερα την περιγραφή της κάθε κατηγορίας καθώς και την ενότητα στην οποία βρίσκεται η κάθε μία' date=' δεν θα δημιουργείτο καν η απορία. Αλλά φευ... :(

[u']Λειτουργικά Συστήματα[/u] > MacOS

Επιπρόσθετα > Apple

Συζήτηση για τους υπολογιστές και τις πάντα ενδιαφέρουσες συσκευές της Apple με τις εξελιγμένες δυνατότητες και τον σχεδιασμό που δημιουργεί πάντα αίσθηση.

Περιέργως, δεν έχουμε δει απορία άλλου μέλους για το συγκεκριμένο θέμα, προφανώς γιατί είναι ηλίου φαεινότερον γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οκ αυτο .

Αλλα γιατι ξεχωριστα κι'οχι ενα κ ενα subforum ?

Δεν κατάλαβα την επιμονή.

Ενοχλεί που είναι δύο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...