teohaz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!! Εχω ADSL 256/128 με dynamic ip πως μπορω να σύκωσω δικο μου ftp server?? θα ηθελα εαν γινεται να μου μου πει οποιος ξερει ποια προγραμματα θα χρειαστω!! και τις ρυθμησεις που πρεπει να κανω!! Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexb_10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!!Εχω ADSL 256/128 με dynamic ip πως μπορω να σύκωσω δικο μου ftp server?? θα ηθελα εαν γινεται να μου μου πει οποιος ξερει ποια προγραμματα θα χρειαστω!! και τις ρυθμησεις που πρεπει να κανω!! Ευχαριστω... tha xreiasteis sigoura ton orthografiko elegxo tou word.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spkr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 auto einai to mono sigouro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soraver Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 lush a) psaxneis ta sticky tou forum lush kaneis kana search lush c) den exei ;p kala 3emperdemata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101130&highlight=%2Aftp%2A+server είναι και υπόμνημα.. edit: ftou με προλάβανε. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohaz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 tha xreiasteis sigoura ton orthografiko elegxo tou word.... den eixes ti na grapseis kai auto vrikes na peis!! wraios!! exeis mperdepsei ta forum man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d-mi™ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 den eixes ti na grapseis kai auto vrikes na peis!! wraios!! exeis mperdepsei ta forum man thelei na grapsei noumero gia na fenete oti kanei post kai kanei post opou vrei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.