Προς το περιεχόμενο

Project-->HELP!!!


psycho_dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hello to everyone!

Έχω να κάνω 1 project στα linux και πιο συγκεκριμένα είναι προγραμματισμός bash shell σε vi editor!Το προβλημα μου είναι οτι στη σχολή χρησιμοποιούμε το ssh αλλά εδώ που είμαι τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί!Έψαξα για live εκδόσεις linux αλλά είναι πολύ μεγάλες και με 56k modem είναι λίγο δύσκολο να κατέβουν σύντομα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις κάποια μικρή έκδοση για να κάνω κατεβάσω και να κάνω boot??Εμένα με ενδιαφέρει η κονσόλα για τις εντολές και για να δοκιμάσω τα προγραμματάκια!Υπάρχει κάποιο προγραμμα που να μπορώ να τρέξω έστω μέσω win για να κάνω την δουλειά μου??

Οποιαδήποτε ιδέα είναι χρήσιμη...Ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.damnsmalllinux.org/

http://www.puppylinux.org/user/viewpage.php?page_id=1

 

Episis tha mporuses na agroaseis to Linux Format alla me kathe epifylaksi ayto giati kostizei 8 giuria kai den ksero an to trexon teyxos exei kapoio live cd.

 

Alli mia idea isos tha itan na rotiseis se kapoio internet kafe na su pun an mporoun na su katevasun kapoio kai na sto psisun... kai posa thelun.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.eexi.net/content/anoikto_logismiko.php

Παρρηγγειλε οτι διανομη θες σε εκπληκτικα χαμηλες τιμες. Μεσω internet θα στις στειλουν ταχυδρομικως σε 5-6 μερες. Αλλιως παρτους τηλεφωνο, πες να στο ετοιμασουν και περνα να το παρεις (εαν δεν σου πεφτει πολυ μακρυα Χαριλαου Τρικουπη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει παιδιά βρήκα το ubuntu 5.1 live cd!Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν λειτουργουν το πληκτρολογιο και το mouse μάλλον φταίει ότι ειναι συνδέονται μέσω usb ε? Ζητάει να πατήσω enter για να κάνει boot αλλά ειναι νεκρα..Καμμιά ιδέα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...