Προς το περιεχόμενο

Τα PC Games που σας αφησαν αφωνους

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφωνος. Σιγουρα το Xenogears στο PS1. Πολυ περισσοτερο απο το FF7.

Που το θυμήθηκες αυτό το game? Και νόμιζα ότι μόνο έγω είχα ασχοληθεί τότε με το game.. :D Εχώ και την εντύπωση ότι στην ευρώπη δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ και το έβρισκές μόνο από σπασμένη αμερικάνικη έκδοση.

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μην εχεις την εντυπωση, να εισαι σιγουρος. Το ιδιο εγινε και με το Xenosaga 1 και 3. Το 2 παραδοξως ηρθε στην ευρωπη αλλα ειχε μεσα και 2 ή 3 DvD με ολη την ιστορια και cut-scenes του 1 για να μην χαθουν οι παικτες που ξεκιναν απο αυτο.

Δημοσ.

E, ας πω και εγώ.

Amstrad 6128:

• Target Renegade
  • Ένα με μήλα :shock:

Gameboy (the first that existed):

• Tetris

Amiga (Oh Gods):

• Defender of the Crown
  • KICK OFF + Player Manager
  • Bard's Tale III
  • Karnov

PC:

• Eye of the Beholder I,II,III

• Monkey Island 1
  • Loom
  • Day of the Tentacle
  • Dune 2
  • Max Payne
  • Age of Mythology (το lan της παρέας)
  • Diablo 1
  • Warcraft 1,2,3
  • Doom 1

Έκτος λίστας φυσικά (μη το βάλουμε και ίσα και όμοια και παρεξηγηθεί!):

• Baldur's Gate 2

E, μετά γέρασα και σταμάτησα να εντυπωσιάζομαι. Λειώνω κατά καιρούς διάφορα, αυστηρά single-player, RPGs και θα μπορούσα να τα βάλω και αυτά εκεί μέσα...

Δημοσ.

Όλα τα Games με άναβαν.. Breathtaking τίτλο ονομάζεις αυτόν που σου έκοψε την ανάσα ενώ είχες εμπειρία από πολλούς άλλους, άρα τα Games παλαιών εποχών δεν πιάνονται μιας και ότι και να έβλεπες τότε Mao θα έκανες..

Devil May Cry 4 και C9 από εμένα λοιπόν. Ω ναι, they both stole my breath multiple times.

Δημοσ.

Λοιπόν...αρχικά ως νέος χρήστης καλημερίζω...θίξατε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα οπότε προχωρώ αμέσω στο παρασύνθημα:

1. Monkey Island (4logy)

2. Half Life 2

3. Trackmania

4. Syberia (Μέχρι και cast αν έβγαινε ταινία έχω σκεφτεί)

5. Αν και παλιο, όταν είχα πρωτοδεί τα γραφικά του πρώτου Need for Speed είχα κυριολεκτικά μείνει (και δεν μιλάμε για 3d γραφικα)

6. Terminal Velocity(γιατί να μην βγει ένα οπαιχνίδι με σημερινα γραφικά και αντίστοιχη απλότητα)

...και συνεχίζω

LOOM, Gabriel Knight 2: The Beast Within (μέχρι και μίνι οπερέτα γράψανε για το παιχνίδι αυτό),Prince of Persia (sand of time, 2 thrones, warrior within) και τόσα άλλα πολlά που δεν μπορώ να θυμηθώ άμεσα. Γενικά είμαι κοματάκι ρομαντικός και της παλιάς σχολής όπως φαίνεται από τις επιλογές μου αλλά με συγκινούν είτε παιχνίδια που σου αφήνουν μια ελευθερία στον σχεδιασμό τους και τις κινήσεις (Trackmania, 4D Sports Driving) είτε με έξοχη αφήγηση storytelling. (Syberia, Gabriel knight, Monkey Island)

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Δημοσ.
Το tutti fruti εννοεις .Που το θυμηθηκες παππουυυυυυυ :lol::lol:

Ναι!!!

Εσύ που θυμάσαι και πως το έλεγαν, τι είσαι;

ΟΚ, got it. Παππούς χωρίς Alzheimer.:lol:

Συγνώμη, αλλά ξέχασα και το Prince of Persia 1.

Δημοσ.

1. prince of Percia
  2. discworld noir
  3. Text Murphy Overseer
  4. Under a killing moon
  5. Fahrenheit

Αυτά ;) Ειδικα το under a killing moon ήταν το παιχνίδι που μ εκανε ν αγαπήσω τα adventure games. Εξού και το Text Murphy Overseer που ειναι η συνέχεια του.Οσο για το discworld noir , δεν εχω πετυχει adventure με τόσο χιουμορ. Σου εβγαζε και την κλασσικη "παρακμή" των παλιών adventures. :P

Να προσθέσω επισης και την διαχρονική σειρα παιχνιδιών football manager που μου χάρησε άπειρες ώρες καψίματος και αγωνίας όταν ήμουν φοιτητής.

Το prince of Percia το βαζω στην λιστα διοτι οταν ειχε βγει ήταν κορυφαίο παιχνίδι , ήμουν πιτσιρικάς τότε και είχα μείνει άφωνος θα'λεγα .

Στο Fahrenheit μου άρεσε παρα πολυ η πλοκή και το σενάριο που διαμορφωνόταν ανάλογα με τις κινήσεις σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το συναίσθημα που είχα όταν έπαιξα το resident evil 3 (ps1!) δεν νομίζω να μου τα δόσει κανένα άλλο game.

εμενα μου το ειχε δωσει το dino crisis 2 :-)

Δημοσ.

Planescape Torment, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Championship Manager 01-02, Mafia, Commandos (BtEL, BtCoD, 2), Grand Theft Auto 3, Theme Hospital, FIFA '98: Road to World Cup, Indigo Prophecy, Might & Magic VII: For Blood and Honor, Diablo II και αρκετάαααα άλλα ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...