Προς το περιεχόμενο

DirectX 10 και games

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, εξαρτάται αυτό.Υπάρχει κόσμος με πολύ χειρότερες κάρτες από gf4 4600 και τώρα.Εντάξει, γενικά δεν είναι και ό,τι ταχύτερο!Εγώ πάλι πιστεύω πως τα πράγματα σήμερα είναι καλύτερα σχετικά με τις κάρτες γραφικών.Η ισχύς τους είναι τέτοια που με μια μεσαίας κατηγορίας κάρτα είσαι βασιλιάς.Πιστεύω πως παλιότερα δε γινόταν αυτό.Δε νομίζω με κάρτες των 250 ευρώ (αντίστοιχα τότε) θα μπορούσες να τρέχεις τα πάντα με aa και af.Σήμερα με μια 6800gs ή και με λίγα παραπάνω με μια 7800gt το κάνεις και το παρακάνεις.Γιατί να δώσεις 500 και πλεόν;Πάρε μια τέτοια και όταν δε σε καλύπτει πια, άλλαξέ τη χωρίς να κλαίγεσαι για τα λεφτά που πέταξες.

Δημοσ.

Παιδιά το να ρίξει κανείς λίγο την ανάλυση πχ στα 1024 αντί για 1280 δε νομίζω ότι θα τον χαλάσει και τόσο.

Το να παίξει όμως πχ ένα σύγχρονο game φτιαγμένο για DX9 με κάρτα γραφικών που υποστηρίζει μόλις DX7 (όπως πχ μια geforce4MX) νομίζω ότι είναι βλακεία.

Δείτε πχ πώς φαίνεται το νερό στο Farcry σε μια κάρτα με DX9 ακόμα και FX5200 και δείτε το ίδιο game σε GF4MX...

Με την ίδια λογική μόλις βγει το DX10 φαντάζομαι ότι ακόμα και πανάκριβες σημερινά κάρτες θα είναι για πέταμα απο κάποιον hardcore gamer όχι γιατί δεν θα έχουν καλό framerate αλλά γιατί δε θα δείχνουν τα games όπως πρέπει...

Δημοσ.

Επίσης ίδιο παράδειγμα με αυτό που λέει ο doc1000 μπορούμε να βρούμε στο Call of duty 2.Με dx8 δέν έχει σχεδόν καμία διαφορά απο τον πρώτο τίτλο που βγήκε πρίν 2 χρόνια,με dx9 βλέπεις ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.Παρόλα αυτά δίνεται η δυνατότητα σε χρήστες με παλαιάς τεχνολογίας συστήματα να παίξουν, τουλάχιστον αξιοπρεπώς, χωρίς να δώσουν 300 και 400 ευρώ σε αναβαθμίσεις.Ίσως αυτά τα παιχνίδια "2 ταχυτήτων" αποδειχθούν σωτήρια για της τσέπες μας,μιάς και ο μέσος gamer δέν κάνει αναβάθμιση κάθε τρείς και λίγο...

Δημοσ.

Re paidia mh klaigomaste... ffs !!!

kai plz mh leme vasilias me mia karta med end ... vlepe F.E.A.R

(nees dynatothtes - neo game - nees apaithseis - nea xamhla fps :P)

To Vasilias isxyei gia oti exei vgei panw se palies 3d Mhxanes Grafikwn

twn games.

Cheers!

Δημοσ.
Diladi mia x800xt einai pio grigori apo mia ksekleidoti kai me o/c x800pro mono kai mono epeidi i proti kanei 500 eyra kai i deyteri 250?

Kati allo trexei me to pc sou file polaki kai oxi ta merika mhz pou einai parapano i x800xt..........

ναι ρε γμτ αλλα δεν μπορω να καταλάβω τί...

Οταν παιζω ειναι ολα κλειστα, και ακριβως πριν ξεκινησω εχω cpu usage 2% (δηλαδη τιποτα) και memory ουτε 400mb δεσμευμένα...

Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει... :(

Και απο θερμοκρασίες λόγο υδρόψυξης ειμαι πολυ χαμηλά. Τέλοσπάντων..

Μαλλον θα κανω format αυτες τις μέρες (κατάφερα 6 μηνες χωρίς!!!) οπότε θα δω μετά πως πάει...

Δημοσ.
Παιδιά το να ρίξει κανείς λίγο την ανάλυση πχ στα 1024 αντί για 1280 δε νομίζω ότι θα τον χαλάσει και τόσο.

Το κακό ειναι οτι αν παιζεις σε TFT μερικές φορές ειναι τόσο άθλιο αυτό που βλέπεις που αναγκάζεσαι να γυρίσεις σε native ανάλυση ακόμα και αν "σερνεσαι"...

Με 1024 δεν το συζητώ οτι με μια κάρτα του επιπέδου 6800/Χ800 είσαι πολύ ανετος, αρκει να εχεις και 1gb ram να κάνουν παρέα..

Για το FEAR δεν θέλω να μιλήσω... Το κατέβαζα απο Torrent 16 μέρες, και οταν προσπάθησα να το ανοίξω με UltraISO και να του βαλω το crack για να το γράψω σε DVD, κάτι παίχτηκε και έγινε corrupted... Αλλά και μόνο που ένα FPS είναι 4.3gb, σημαίνει οτι κατι δεν πάει καλά με τους προγραμματιστές του, δηλαδή έλεος..............

Δημοσ.

Kala milame eisai mesa sto mialo mou.Otan elega oti kati ftaiei ennoousa oti mporei na exeis na kaneis format poli kairo kai na exei pesei i apodosi tou sistimatos sou...

Oso gia tis native analiseis o monos logos pou apofeygo tis tft einai oti paizoun sosta mono stin native analisi..

Fantasteite na paizo to fear se 800x600(opos to paizo diladi me tin 9700pro)

kai na exo kai mia 19ara tft,ti xalia tha deixnei,den thelo oute na to skefto!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...