Προς το περιεχόμενο

Kalo To Trypaki me ta DVD alla me polla "alla"...

airborne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den xero paidia apo pou katevazete tainies alla apo oso matheno oi tainies pou katevazoume oloi einai stereofonikes....kai ti enoo.....

Oreo to tryp tou psaxe vres to mpeg i to avi kai kanto rip se dvd, ante psaxe meta subs ante encoder kai polla alla.....Emena vasika mou aresei alla xerete ti katalava oti... allo einai na pernis etoimh thn tainia apo to video club me ta menu tis , to on hxo 5.1 me ta extra kai me kapia alla stixia... kai to vasikotero i poiotita...ego ftaxno me to TFM kai cce. Eimai euxaristimenos alla i diafora me tainies pou exo grapsi katefthian apo to authentiko dvd se diko mou diskaki einai safos poli kalitero se ola ta parapano themeta pou anefera. ti gnomi exete pano se auto ??....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αναλόγως απο που κατεβάζεις.Εγώ για παράδειγμα προτιμώ μόνο Xvid που έχουν δβδ ποιότητα..και τις φτιάχνω με τους υπότιτλους της σε δβδ..το αποτέλεσμα εξαιρετικό δεν βλέπω καμία απολύτος διαφορά απο δβδ του βιδεο κλαμπ...

Δημοσ.

εγω εδώ και αρκετούς μήνες εχω σταματήσει τα DivX, Xvid κτλ.

νοικιάζω ταινίες και τις αντιγράφω, τυπώνω και εξώφυλλα και εχω και καλη ποιότητα εικόνας, ήχου , εχτρας κτλ

σε DivX μόνο σειρές επειδή αργούνε να βγούν σε DVD

Δημοσ.

me ta lipis mou nomizo oti einai i kaliteri methodos. giati exeis tin kaliteri dinati poiotita me ta simera dedomena, kai ton kalitero ixo 5.1 autes pou katevazoume se avi exoun 2kanalo ixo :((

Δημοσ.

Μόνο που δεν επιτρέπετε να τα συζητάτε σε αυτό το forum. Διάβασε τους κανόνες πρώτα και μετά να λες εξυπνάδες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από τους Όρους Χρήσης του forum:

5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά:

• α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας
  • β. αθλητικά και πολιτικά θέματα.
  • γ. διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.
  • δ. αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)

Από τη στιγμή που δεν ζητούνται ή δεν δίνονται links, η συζήτηση βαίνει καλώς. :)

Δημοσ.

Υπαρχουν διάφορες ταινίες που δεν αξίζει ούτε τα 2 ευρω του video club να δώσεις, πόσο μάλλον να τις δεις cinema. Στην περίπτωση αυτή, μπορείς να κάνεις την εξαίρεση και να τις κατεβάσεις, αν για καποιο λόγο θες τοσο πολυ πια να τις δείς.

Στη δικη μου περίπτωση αν κατέβαζα ταινίες σε avi, αυτες θα ηταν είτε χαζοχαρούμενες κωμωδίες, ή μέτρια αισθηματικά/κοινωνικά. Δεν μου έρχονται πολλά στο μυαλό, αλλα ας πουμε το Orange County δεν αξιζε να το νοικιάσω. Εχω και αλλες πολλές αλλά τωρα δεν μου έρχεται στο μυαλό καμία.

Επίσης ίσως κάποιο screener εργου που δεν πρόλαβα να δω, και που θα αργήσει να βγει σινεμά.

Και πάλι όμως στις περιπτώσεις αυτές παλιότερα τις έπαιζα μέσω ΤV OUT στην τηλεοραση, και τώρα απλά και μόνο για λογους ευκολίας τις γράφω σε ενα DVD-RW, τις βλεπω στο DVD και τελειώνει η υπόθεση. Ενα παράδειγμα τετοιας ταινίας είναι το Gothika πριν 2 χρόνια, που το ειχα δει πριν καν ερθει ελλάδα..

Δημοσ.

Ενα πρόσφατο παράδειγμα ταινίας...

Ληστεύοντας τη Μαφία

Μην το πεις ουτε του παπα

Τωρα την πρώτη εκανα βλακια και την ειδα σινεμα (πηγα εκει και απλα δεν ειχε εισιτιρια γιαυτο που ηθελα να δω, οποτε για να μην ξενερωσουμε ομαδικως 4 ατομα ειδαμε αυτο...)

Και τη δευτερη δεν τη θεωρω αρκετα αστεία/ενδιαφέρουσα ωστε να πληρωσω να τη δω... Οπότε.. ισως μπει στη λίστα να κατεβει σαν screener αν τη βρω, η σαν region 1 οταν πρωτοκυκλοφορίσει στην αμερικα! :D

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το τι "ανάγκες" έχει ο καθένας. Εγώ με μια πενιχρή 384 dsl που έχω (και με πολλά προβλήματα που σημαίνει ότι συνήθως πιάνω μόλις το 1/2 με 1/3 της συνολικής ταχύτητας) με το που την έβαλα κατέβασα καμια 20αριά σχετικά καινούργιες ταινίες, και δεν έχω δει ούτε τις 5 τώρα, 2 μήνες μετά. Και όσες κατέβασα ήταν DVDRip (με μια εξαίρεση το Skeleton Key, που το είχα βρει screener, αλλά απο το sample φαινόταν καλή η ποιότητα). Είναι τόσες οι ταινίες που δίνουν οι εφημερίδες, και σχετικά καινούργιες, 2-3 ετών, που δεν ξέρω αν αξίζει για μένα να "χαραμίζω" bandwidth για ταινίες. Έχω τόσες πολλές, που δεν έχω δει (και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή την περίοδο είμαι τις περισσότερες ώρες σπίτι). Εξάλλου έχω "πηγή" που μαζεύει όλες τις εφημερίδες, οπότε μετά πάω απο κει και τα τσιμπάω, κρατώντας τα αντίγραφα μου, αρκετά μάλιστα σε XviD..

Προσωπικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, κατεβάζω τώρα σειρές, που δεν βλέπω πιθανό να δώσουν οι εφημερίδες..

Πάντως, αν έχει κανείς πολύ δυνατή σύνδεση (πάνω απο 1Gbit), μπορεί να κατεβάσει και DVD iso, να το έχει το DVD όπως θέλει, με τα extras και όλα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα έξτρα, μπορεί να ψάξει και για ratDVD μορφή..

Δημοσ.

Αυτο που λες Sadako το εκανα και εγω με την 384, απλα δεν αξίζει με τιποτα να χαραμίζεις το bandwidth, εκτος αν δεν εχεις τι να κατεβασεις πλεον.

Στην αρχή και εγω κατεβαζα οτι καινουριο εβγαινε αλλα μετα τελικα καταλαβα οτι δεν εχει νοημα, και απλά σταμάτησα. Πλεον οτι πραγματικά μ'αρεσει το νοικιάζω και το γράφω, για να το δω καποια στιγμη οταν θα βρω χρόνο (πότε άραγε?).

Δεν εχει σημασία τι γραμμη έχεις, και εγω ελεγα οτι μολις βαλω 1mbit θα κατεβάζω τα παντα αλλά τελικά προτιμάω να κλείνω τελειως το pc παρά να σπαταλάω χώρο & DVD για να γράφω σαβούρες :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...