soccerkid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 legetai oti osoi exoun fujitsu hard drives den synantan to provlima ayto. osoi exoun samsung kai seagate to synantan. Egw prosopika exw to 3438g v2 pou exei fujitsu HDD kai den mou to kanei katholou. Ante na mou to exei kanei kamia 10aria fores ws twra (se 2 mines pou to exw to NB). Prosopika pisteyw oti i FS tha kanei kati gia to provlima alla ws tote min pairnete FS ektos an boreite na xerete oti exoun Fujitsu HDD.
kotetsi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μην το πάρεις' date=' φοράει το ίδιο mother απλά αλλάζει ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών, θα έχεις το ίδιο πρόβλημα απ' ότι λέγεται... Δεν το πιστοποιώ σίγουρα πάντως. [b']Το πρόβλημα είναι πως το σύστημα σε πολλά παιχνίδια και άλλες εφαρμογές (ήχου, επεξεργασίας βίντεο κλπ) σε τακτά χρονικά διαστήματα κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα έως και περισσότερο. Σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό φυσικά δεν είναι σωστό και μάλλον φταίει ο raid controller της VIA. Αναμένουμε νεότερα...[/b] Δε νομίζω ότι φταίει ο RAID Controller, γιατί εγώ ούτε συστοιχία RAID έχω κάνει ούτε και τον έχω ενεργοποιημένο. Στην τελική, αν έφταιγε αυτός, τι της κόστιζε της FSC να βγάλει έναν ανανεωμένο driver και να είναι όλα μέλι-γάλα; Και σε εμένα εμφανίζεται αυτό το «lagging issue», ως είθισται να λέγεται, αλλά όχι σε τακτικά διαστήματα και ποτέ για περισσότερο από 2". Στην αρχή νόμιζα ότι είχε να κάνει με το γεγονός ότι το ζορίζω αρκετά (βλέπεις, άλλη τεχνολογία ο Hyper Threading κι άλλη ο Mobile) και ο επεξ. δουλεύει στα 800MHz αλλά και μετά που έβαλα στις επιλογές ενέργειας το Always On για να δουλεύει full, δε σταμάτησε. Απλά τώρα δεν το κάνει τόσο συχνά. Έχει πάρει κανείς βάση για το notebook με ανεμιστηράκια να μας πει αν παρατήρησε λιγότερο ζέσταμα του Amilo; Έχω μια υποψία ότι αυτό το lagging μπορεί να συμβαίνει και από τη θερμότητα που αναπτύσσεται. Επίσης, έχει παρατηρήσει κανείς ότι μετά από το ξεκόλλημα ακούγεται το ανεμιστηράκι για 1" σαν να γκαζώνει Mercedes και μετά ηρεμεί πάλι; :-p
likoyrgos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δε νομίζω ότι φταίει ο RAID Controller' date=' γιατί εγώ ούτε συστοιχία RAID έχω κάνει ούτε και τον έχω ενεργοποιημένο. Στην τελική, αν έφταιγε αυτός, τι της κόστιζε της FSC να βγάλει έναν ανανεωμένο driver και να είναι όλα μέλι-γάλα; Και σε εμένα εμφανίζεται αυτό το «lagging issue», ως είθισται να λέγεται, αλλά όχι σε τακτικά διαστήματα και ποτέ για περισσότερο από 2". Στην αρχή νόμιζα ότι είχε να κάνει με το γεγονός ότι το ζορίζω αρκετά (βλέπεις, άλλη τεχνολογία ο Hyper Threading κι άλλη ο Mobile) και ο επεξ. δουλεύει στα 800MHz αλλά και μετά που έβαλα στις επιλογές ενέργειας το Always On για να δουλεύει full, δε σταμάτησε. Απλά τώρα δεν το κάνει τόσο συχνά. Έχει πάρει κανείς βάση για το notebook με ανεμιστηράκια να μας πει αν παρατήρησε λιγότερο ζέσταμα του Amilo; Έχω μια υποψία ότι αυτό το lagging μπορεί να συμβαίνει και από τη θερμότητα που αναπτύσσεται. Επίσης, έχει παρατηρήσει κανείς ότι μετά από το ξεκόλλημα ακούγεται το ανεμιστηράκι για 1" σαν να γκαζώνει Mercedes και μετά ηρεμεί πάλι; :-p[/quote'] Πώς τον έκανες να δουλεύει συνέχεια Full ;
kotetsi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Πώς τον έκανες να δουλεύει συνέχεια Full ; Δεξί κλικ στην επιφ. εργασίας ---> Ιδιότητες ---> Προφύλαξη οθόνης ---> Ενέργεια... ---> Συνδυασμοί τροφοδοσίας ---> Πάντα ενεργό ---> Εφαρμογή & OK. ;-) Με την επιλογή αυτή, και με την μπαταρία δουλεύει στα 2.13GHz
soccerkid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 paidia opws legetai sto http://www.notebookforums.com to lagging issue, istera apo anakoinwsi tis etairias se kapoious katoxous amilo, prokaleitai apo hardware failure sto Motherboard, kai eidikotera ap'oti lene apo irq conflicts.
kounoupi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128682 Usb 2.0 as usb 1.1
m3ltd0wn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 http://www.amilo-forum.de/download.php?id=459 Είναι benchmark που μπορεί να αποκαλύψει το πρόβλημα. Γιά δείτε το...!
loco Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 To benchmark pou edwses den douleuei (leei pws the file not exists i kati tetoio sta Germanika). An to exeis vrei pouthena allou kalws. Egw exw to AMILO 1437G k mexri twra den exw antimetwpisei kapoio provlhma (ektos oti ena pixel einai pio fwteino ap'ola ta alla, alla shit happens!).
loco Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Twra pou to skefthka, otan pigainw na dw thn karta grafikwn mou, mou leei pws einai 512MB kai oxi 128MB, pigainw meta sto device manager gia na dw pws stis othones exw 4 kai oxi 1!!! 4x128=512... Exw mia Geniki Thleorash, mia Othoni topothethshs kai ameshs leitourgias, kai duo proepilegmenes othones!!! ffs! Oxi oti epireazei pouthena, de pairnei RAM wste na leitourgei san 512MB (toulaxiston etsi nomizw). Se ena benchmark pou ekana den edeixe kati tetoio. Tespa, proteinei kaneis kati?
m3ltd0wn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Αν έχω καταλάβει καλά, κάτι παίζει με τους drivers της ATI και την RAM. Memory extender ή κάτι τέτοιο, για δές το...
loco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 nai den exw prob na to dw, alla pws??? Se ena benchmark pou ekana eipe pws exei 1024 RAM ktl ktl, de mou eipe tpt allo. Ekana RAM test, de mou evgale lathos. Alla to thema einai na dw poso RAM xrisimopoiei san sistima kai an dinei RAM sthn graphics card, auto pws to vlepw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.