Προς το περιεχόμενο

πολυμηχανημα εχει κανεις???


headhunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω εκτυπωτη και σκανερ..μου προτεινε ενας γνωστος μου οτι θα ηταν καλυτερα να αγοραζα ενα πολυμηχανημα.Μπηκα λοιπον να ριξω μια ματια στο e-shop και μπορω να πω οτι επαθα την πλακα μου!!!Δεν ειχα ασχολυθει καν με κατι τετοιο..πραγματικα ειναι αυτο που ζηταω!Ολα σε 1 (εκτυπωτης,σκανερ,φωτοαντιγραφικο,τηλεφωνο,φαξ) και απ'οτι ειδα μπορω να τσιμπισω ενα αρκετα καλο με τα χρηματα που διαθετω (150-160 ευρω)

Δεν με ενδιαφερει τοσο το τηλεφωνο και το φαξ γιατι εχω..αρα θελω απο εσας μια μικρη βοηθεια στο τι πρεπει να προσεξω σε ενα τετοιο μηχανημα,τι μαρκα να προτιμισω και ποια επιλογη θα κανατε εσεις με αυτα τα χρηματα.

Σιγουρα θελω να συνδεετε με το pc μου με usb.2.0 παντως.

Σας βαζω δυσκολα ε:confused: Ε υποθετω πως καποιοι απο σας θα εχετε κατι τετοιο και θα το εχετε ψαξει πολυ καλυτερα απο εμενα;)

 

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

*Να συμπληρωσω οτι το μηχανημα αυτο δεν το θελω για την δουλεια μου...ισως χρειαστει να αναφερθει και αυτο,απλα για να συμπληρωσει το κενο στο γραφειου μου διπλα απο το pc:p ..σιγουρα ομως θα μου φανει πολυ χρισιμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξαρτάται για τί το θες...

Γενικά τα πολυμηχανήματα δεν είναι τόσο καλα σε χαρακτηριστικά όσα τα ανεξάρτητα κομμάτια. (εκτυπωτής, scanner κλπ)

 

Εγώ σίγουρα αν έπαιρνα πολυμηχάνημα δεν θα επαιρνα με τεχνολογία μελάνης αλλα με γραφίτη κι ας είναι μονόχρωμο.

Τα μελάνια κοστίζουν πολύ περισσότερο αν θες να βγάζεις φωτοαντίγραφα, στεγνωνουν πιο εύκολα, ενώ και η ποιότητα δεν είναι εφάμιλλη του laser...

 

Σίγουρα όμως θα χρειαστεί από 250euro και πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file mou doc1000 twra mas ypoxrewses:( oxi plaka kanw,isa isa kala einai na akougonte ta arnitika sxolia bas kai glitwsw tin patata;) thanks man! an einai etsi padws me vlepw na agorazw ksexwrista ta kommatia,ena kalo scanner kai enan kalo printer gia na eimai sigouros! Eseis oi alloi ti lete??? padws pistevw me tin logiki pada oti kala ta leei o filos..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω φιλε μου ειμαι της γνωμης να παρεις μεμονωμενα κοματια . Δουλευα παλια σε καταστημα η / υ και οταν χαλουσε ενα πολυμηχανημα τραβουσε τα πανδινα ο πελατης μεχρι να επισκευαστει απο την εταιρια η βλαβη . Το πιο βασικο προβλημα ειναι οτι αν για παραδειγμα χαλασει μονο το scanner τι κανεις ? αφου θα πρεπει να παρουν ολο το μηχανημα ? προβλημα ε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...