Προς το περιεχόμενο

Editing κομματιών DVD.

GR_Ewing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σε DVD κάποια επεισόδια ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς προγράμματος της τηλεόρασης, το οποίο όμως περιλαμβάνει τις διαφημίσεις.

Αυτό που θέλω, είναι να κόψω τα ενδιάμεσα κομμάτια (διαφημίσεις), αλλά χωρίς να χρειαστεί να κάνω convert τα αρχεία σε άλλο format.

Ποια εφαρμογή το κάνει αυτό, ξέρετε?

Δημοσ.
Κάτι άλλο με πιο πολλές δυνατότητες, δεν υπάρχει?

Kai me to Nero recode exo tin entiposi oti 8a ginei i doulia sou!!Mporis na valeis apo pou 8a ksekinaei i tainia!! Dokimase to! Sto 7ri to nero einai

Δημοσ.

Το τσέκαρα ήδη το Nero 7, αλλά κόβει αναγκαστικά την αρχική ταινία σε κομμάτια. Αυτό που πραγματικά χρειάζομαι είναι ένα πρόγραμμα που κόβει τα frames XXXXX έως ΥΥΥΥΥ και αποθηκεύει το αρχείο στην μορφή VOB, που ήταν και η αρχική, αλλά ως ένα αρχείο και όχι ως πολλά, που θα το έκανε το Nero.

Δημοσ.

Κόψε τα κομμάτια κανονικά και στο τέλος τα ενώνεις. Εδώ έκανες όλη αυτή τη διαδικασία του γραψίματος και κοψίματος. Στο τελικό θα κωλώσεις;

Δημοσ.

Το Nero Vision σίγουρα ανοίγει vob για να στα κάνει ταινία.

Δεν ξέρω αν μπορεί να τα ενώσει όλα σε ένα και να σου δώσει απλά ένα νέο αρχείο *, αλλα υποθέτω οτι μετά το reauthor του νέου dvd σου θα τα έχει ενωμένα. Δοκίμασε το αυτό σε πρώτη φάση.

*Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω κάτι αντίστοιχο οπότε καλύτερα να μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει αν όντως γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...