Προς το περιεχόμενο

mechassault για xbox


JIML

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερει κανιες απο που θα μπορουσα να αγορασω/ενοικιασω το mechassault 1 για το xbox(ειναι το παιχνιδι που χρειαζομαι για να τρεξω τα game save exploits).Αν ξερει κανεις κανενα videoclub απο το οποιο θα μπορουσα να το βρω για ενοικιασει?.Επισης δεχομαι και μεταχειρισμενο αρκει να ειναι αυτο που χρειαζεται το exploit(Mech Assault with the Serial #: MS02301L on the inner ring of the game CD

).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To mechassault borei na to breis diskola.Giati omws den dokimazeis to splinter cell?(pou tha to breis sigoura) kai mia kaliteri lisi apola giati den akoloutheis ayto edw ton odigo gia softmod?:

 

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=443489&st=0

 

 

Ki egw ekana prin 2 meres softmod se xbox akolouthwntas ton odigo ayto kai itan poli eukolo(bebaia tha xreiastei na anikseis to xbox se ayti tin periptwsi alla den blekeis me game save exploits kai to na breis to mechassault na nikiaseis ktl.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

TO SPLINTER CELL το εχω ηδη!!!,αλλα δεν μπορω να περασω τα save στο flash disk μεσω του AR...δεν αναγνωριζει σωστα το flash disk.To mechassault το περασα με το ozxmemery γιατι ηταν image αλλα το splinter cell δεν το βρισκω σε image.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το M/A είναι δυστυχώς το παιχνίδι που είναι το πιό δύσκολο από τα τρία να βρεθεί τόσο στο ebay, όσο και στις εγχώριες πηγές μεταχειρισμένων.

 

Από τη στιγμή όμως που έχεις φορμάρει το stick με το ozxmemory (που το θυμήθηκες; :) ), αν θυμάμαι καλά, μπορείς να τραβήξεις τους φακέλους που θές κατ' ευθείαν από τον explorer στο παράθυρο του ozx. Δοκίμασέ το αρκεί να έχεις το splinter_cell_exploit-pal.zip (ξέρεις πού θα το βρεις) και δοκίμασε να μεταφέρεις τους φακέλους 21585554 και 5553000c εκεί ακριβώς που βλέπεις το φάκελο 4d530017 του Mechassault.

 

Αν δεν πιάσει, δοκίμασε το XBox-Saves Manager (Google XSaveMgr.exe) κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό, δες τον Οδηγό μετατροπής απλού stick σε AR. Δουλεύει μόνο μέχρι την 1.5, άν όμως θυμάμαι καλά, το ίδιο και το ozx. Στην περίπτωση αυτή το απλό στικάκι, διαβάζεται μια χαρά από το πρόγραμμα του ARMAX.

 

Καλή Τύχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...