Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 εγώ πάντως με το pc στην υπογραφή μου το έπαιξα με όλα στο hight σε 1024x768 και τσούλαγε κανονικότατα το τερμάτισα και τελειωσε η ιστορία αν παίξετε σε μικρότερες αναλύσεις για να τσουλάνε τα παιχνίδια δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Άλλο κουφό.Ενεργοποιώ τις 8800gtx που έχω σε sli και πάλι κολλάει!!Βασικά κάπου διάβασα πως θα βγει patch για να παίζει σε sli. evales tous beta Forceware 169.09?
pangef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 εγώ πάντως με το pc στην υπογραφή μου το έπαιξα με όλα στο hight σε 1024x768 και τσούλαγε κανονικότατα το τερμάτισα και τελειωσε η ιστορία αν παίξετε σε μικρότερες αναλύσεις για να τσουλάνε τα παιχνίδια δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα Φίλε σου είναι εύκολο να μου πεις πως διάλυσες τα πρώτα 2 τανκ που συνάντησες?Το ένα το διαλάω όταν πάει κοντά στο βενζινάδικο.Το άλλο?
S2Katana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ΥΓ:Μπορεί να μου πει κάποιος πως να διαλύσω τα δύο κολοτανκ στην 2η πίστα?Ευχαριστώ. Στο δευτερο δωματιο αριστερα, στο ισογειο του κτηριου που ειναι η αιχμαλωτος κινεζα γκομενα, εχει 3 rocket launchers.Με αυτους θα καταστρεψεις τα τανκς.
pangef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 evales tous beta Forceware 169.09? Έχω τους 163.75.Θα τσεκάρω και μ'αυτούς που μου είπες.Διορθώνει κάποια λαθάκια στα καινούριαπαιχνίδια ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 oxi mono..."energopoiei" kai to SLI sto sygkekrimeno game... aporw...diavazei kaneis ta prohgoumena posts? to anaferame pisteuw...
pangef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Στο δευτερο δωματιο αριστερα, στο ισογειο του κτηριου που ειναι η αιχμαλωτος κινεζα γκομενα, εχει 3 rocket launchers.Με αυτους θα καταστρεψεις τα τανκς. Ω,να σαι καλά.Μέχρι και trainer έβαλα αλλά και πάλι δεν μπορούσα να τα διαλύσω.100 χειροβομβίδες τους είχα ρίξει!!!χεχεχεχε
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 πάρε αυτά τα rocket luncher που έχει και ρίχνε από τα πλαγια αλλιώς με χειροβομβίδες η ρίξε σε κανένα αυτοκίνητο αν είναι κοντά να εκραγεί εγώ έτσι τα διάλυσα πήγα σε μια φάση να παίξω όπως στο πρώτο video που έχει το παιχνίδι αλλα μιας και έπαιζα στο normal μόλις βρέθηκα μπροστά σε πολλά άτομα και πήγα μονος μου να κάνω ντού φαντάσου τι πήρα...
pangef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 πάρε αυτά τα rocket luncher που έχει και ρίχνε από τα πλαγια αλλιώς με χειροβομβίδες η ρίξε σε κανένα αυτοκίνητο αν είναι κοντά να εκραγεί εγώ έτσι τα διάλυσα πήγα σε μια φάση να παίξω όπως στο πρώτο video που έχει το παιχνίδι αλλα μιας και έπαιζα στο normal μόλις βρέθηκα μπροστά σε πολλά άτομα και πήγα μονος μου να κάνω ντού φαντάσου τι πήρα... Τ'@@ σου ε?Χεχεχε!!Παντού κορεάτες έχει.Where are the f#$*!g americans??
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 paidia aurio vgenei to paixnidi? ε ? εδώ λέμε μερικοί το τερματίσαμε ήδη πες στον θείο σου να στο φέρει
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 support the good games.... overdrive στο ea link βγηκε χτες.
S2Katana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ε ? εδώ λέμε μερικοί το τερματίσαμε ήδη πες στον θείο σου να στο φέρει Μα καλα, ποτε προλαβες?Εγω ειμαι εκει στα αντιαεροπορικα οπλα. Και ναι, παλι θα επαναλαβω οτι με εχουν πορωσει τα physics! Θεεικο το σχολιο οταν στην πεφτουν οι 4 τυποι με τις nano-suits. ''These are cheap copies'' ή καπως ετσι!Χαχα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 "If it's any consolation, they look like cheap knock-offs!" Κι έχουν και πολύ ωραίο animation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις