Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είδα αισθητή βελτίωση στο frame rate με την προσθήκη του patch ΑΛΛΑ παρατήρησα ότι και πάλι δεν μπορώ να παίξω με το sniper....τελικά η crytec φταίει ή η nvidia? Περίμενα το patch για να απολαύσω το game στο max αλλά πάλι τίποτα. Τι να κάνω θέλω sniper ο άνθρωπος, ffs!!!!

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν έχει κανένα πρόβλημα το sniper rifle... :/

Χθες sniper-ιαζα κόσμο στην Refinery, αφού για μια φορά (επιτέλους) μπήκα κι εγώ σε καλή ομάδα και τους είχαμε κολλήσει στην βάση τους. :P

Στο τέλος τους είχαμε αφήσει το HQ στο 20% και το κάναμε TDM...

Βγήκα πρώτος btw. :P (επίσης κάτι σπάνιο)

Δημοσ.

Νομίζω ότι μόνο στις 8800gtx συναντάτε το πρόβλημα :/ και μιλάω για το single player. Είχαμε μιλήσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα και με έναν άλλο κάτοχο της ίδια κάρτας μερικές σελίδες πίσω.

1450χ1080 τα περισσότερα settings στο high και μερικά στο ultra (ή όπως λέγονται εννοώ τα 2 ανώτερα πάντως).

Fps 25-30 pro patch, μετά patch θα πω όταν το παίξω, δεν άνοιξα το fraps την τελευταία φορά.

• Super Moderators
Δημοσ.

άνοιξε κονσόλα και γράψε r_displayinfo = 1

δεν θα χρειάζεσαι το fraps για να βλέπεις τα fps

Δημοσ.
Νομίζω ότι μόνο στις 8800gtx συναντάτε το πρόβλημα :/ και μιλάω για το single player. Είχαμε μιλήσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα και με έναν άλλο κάτοχο της ίδια κάρτας μερικές σελίδες πίσω.

1450χ1080 τα περισσότερα settings στο high και μερικά στο ultra (ή όπως λέγονται εννοώ τα 2 ανώτερα πάντως).

Fps 25-30 pro patch, μετά patch θα πω όταν το παίξω, δεν άνοιξα το fraps την τελευταία φορά.

Να σου πω επίσης οτι φίλος, με ακριβώς ίδιο pc με εμένα(τα φτίαξαμε μαζί) δεν είχε το πρόβλημα με το sniper που έχουμε εμείς!! ΚΟΥΦΟΟΟΟ????:X

Δημοσ.

Τέτοια λέγε μου να του αρχίσω τα χειρουργεία τώρα :D. Anyway το πρόβλημα λύνεται με αν βάλεις off το ΑΑ και μάλλον ο φίλος σου το παίζει με κλειστό το AA. Εγώ το είχα στο 4x πριν τώρα off τι να κάνουμε....θα το αντέξουμε.

Τελικά τα frames είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα, αλλά το παιχνίδι μοιάζει πολύ πιο smooth. Και ναι τώρα που έβγαλα το ΑΑ πήρα παραπάνω frames αλλά χωρίς ΑΑ....#$#@^%#$!!!!

Δημοσ.
Εμένα πάλι δεν έχει κανένα πρόβλημα το sniper rifle... :/

Χθες sniper-ιαζα κόσμο στην Refinery, αφού για μια φορά (επιτέλους) μπήκα κι εγώ σε καλή ομάδα και τους είχαμε κολλήσει στην βάση τους. :P

Στο τέλος τους είχαμε αφήσει το HQ στο 20% και το κάναμε TDM...

Βγήκα πρώτος btw. :P (επίσης κάτι σπάνιο)

Tραβα και καμια screenshot, να δουμε και εμεις οι CoDαδες!:lol:

Δημοσ.

παντως παιδες οταν το επαιξα εγω μου τα εβαλε ολα στο high και πηγαινε απιστευτα, μονο στο intro video laggare λιγο. Βεβαια ειχα το AA off παλιο habbit απο το παλιο pc οπου ΑΑ ισοδυναμουσε με μετακινηση ανα pixel στη κυριολεξια. Για την ιστορια 7950 gt η οπως λεγεται 2GB @ 800 core2duo @6600. αναλυση 1680*1050.

@mitsakos αρχισε να τρεχεις μες στο κτηριο. αμα κολησει το script η οτι ειναι τρεχα δεξια αριστερα μεχρι να χαμπαριασει τη εγινε αλλιως το γνωστο load. Το εχει αυτο το προβλημα εγω το παθα last boss και επι 1.5ωρες επαιζα 2 λεπτα μεχρι να αποφασισει να ξεbuggarei γιατι να κανω reload το lvl απλως δε γουσταρα.

ωραιο game αλλα μικρο, 1 μερα μου πηρε και μονο και μονο γιατι το cloak σε αναγκαζει να σερνεσαι Non stop, στοπ για recharge και βουρ παλι στο σουρσουμο..

ps shotgun powah!

Δημοσ.

Χθες κατεβασα το pacth.. Να το εγκαταστησω η οχι? Υπαρχει κινδυνος να μου σβηστουν τα saves η να χρειαστει να ξαναεγκαταστησω το game για να δουλεψει το pacth? Εχω κατεβασει και τα tweaked cvg settings που κανει το high very high στα xp... Την καινουργια καρτα γραφικων θα την εχω την τριτη τελικα, πηγα χθες βραδυ στο μαγαζι στο το οπιο την εχω παραγγειλει, και μου ειπαν οτι θα την εχουν σιγουρα τη δευτερα αλα επειδη προσφατα το pc μου παρουσιασε ενα προβλημα θα το κρατησουν 1 μερα για να το φτιαξουν. Δηλαδη θα το παω τη δευτερα και θα το εχω την τριτη. Το προβλημα που μου παρουσιασε ειναι οτι δεν κλεινει. Μολις παταω shutodown. κλεινει για 1 δευτερολεπτο και αμεσως μετα ανοιγει απο μονο του!!!:lol: Γιατι το κανει αυτο? Και σαν μην εφτανε αυτο, με το που ανοιγει βγαζει το εξης μηνυμα: System is running in Fail State please recheck CMOS SETUP . Στη συνεχεια παταω το f1 και και δουλευει κανονικα αλλα γιατι βγαινει αυτο το μηνυμα καθε φορα που ανοιγει? Και γιατι δεν μπορει να κλεισει? Ειναι καλυτερα το pacth να το κανω install τωρα η να περιμενω 3 μερες ακομα μεχρι να παρω την 8800gt?

• Moderators
Δημοσ.
Score, αντε και κανα καλο kill!:-)

screenshot0016yo9.th.jpg screenshot0000oa9.th.jpg screenshot0015kj7.th.jpg

Όπως είπα, για να πάω τόσο καλά ή γκρεμίζεται φούρνος ή η αντίπαλη ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή στην οποία μπήκα ή γενικά σπάνια. :P

Και μια Rocky Balboa

screenshot0009yq7.th.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Εκεί που πάω δεν βρίσκω cheaters συνήθως... :/

Και αν το λες για τα score. Αν μια ομάδα κλείσει την άλλη, εύκολα τους κάνουν κιμά με sniper rifles / gauss rifles και οχήματα τριγύρω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...