OROKUSAKI Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το σημειο στο οποιο εχω κολλησει ειναι αυτο εδω
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Που ειναι οι φωτιες? Δε βλεπω πουθενα καμια φωτια....
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 αν θυμάμαι προχωράς προς τα κάτω και ή γίνεται κάποια έκρηξη και ανοίγει ο δρόμος,είτε πηδάς τα εμπόδια.
littlelouievegos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Αν θυμαμαι καλα εισαι λιγο πριν βγουν οι φωτιες. Πρεπει ομως να πας απο κατω απο το ρηγμα/γεφυρα τι ειναι αυτο τδεν θυμαμαι για να συνεχισεις . Βγαινει ενα μεγαλο alien και συνεχιζεις..q
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Οι Εξωγήινοι που έχεις σκοτώσει βρίσκονται μήπως αιωρούμενοι; Αν ναι, κάνε load από save. Είναι ένα από τα δύο μεγάλα bugs του παιχνιδιού σε αυτό το σημείο. Όταν πεθάνουν κανονικά, θα πέσει ένας μεγαλύτερος εξωγήινος στα βράχια και θα ανοίξει το πέρασμα που αναφέρονται τα παιδιά παραπάνω. Σημείωση, το ίδιο bug συμβαίνει και λίγο αργότερα όταν βγείτε από την περιοχή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 που να ήταν και κάνα δύσκολο adventure με γρίφους...
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Οι Εξωγήινοι που έχεις σκοτώσει βρίσκονται μήπως αιωρούμενοι; Αν ναι, κάνε load από save. Είναι ένα από τα δύο μεγάλα bugs του παιχνιδιού σε αυτό το σημείο. Όταν πεθάνουν κανονικά, θα πέσει ένας μεγαλύτερος εξωγήινος στα βράχια και θα ανοίξει το πέρασμα που αναφέρονται τα παιδιά παραπάνω. Σημείωση, το ίδιο bug συμβαίνει και λίγο αργότερα όταν βγείτε από την περιοχή. Ναι τελικα ηταν bug.... Οι εξωγηινοι ηταν σωριασμενοι. Ετσι λοιπον εκανα load και αφου σκοτωσα ολους τους εξωγηινους προχωραει κανονικα το παιχνιδι. Εχι πολλα τετοια bug? ΄Ποσες πιστες εχει ακομα?
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το επόμενο bug που με παίδεψε ήταν όταν βγείτε από την περιοχή αυτή, συνατήσετε τους στρατιώτες και αρχίσετε να βαράτε τους εξωγήινους. Αν κάποιος δεν ψοφίσει κανονικά κολά η ιστορία.
silencer51 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το επόμενο bug που με παίδεψε ήταν όταν βγείτε από την περιοχή αυτή, συνατήσετε τους στρατιώτες και αρχίσετε να βαράτε τους εξωγήινους. Αν κάποιος δεν ψοφίσει κανονικά κολά η ιστορία. Απίστευτα εκνευριστικό bug, νομίζω πάντως πως διορθώθηκε στο 1.1 patch...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Απίστευτα εκνευριστικό bug, νομίζω πάντως πως διορθώθηκε στο 1.1 patch... No it didnt.
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερες σε ολους και ευχες για καλη χρονια με ωραια games και πολλα λεφτα για αναβαθμισεις. Ξεκινησα να παιζω και εγω κανα 2 μερες τωρα το Crysis και ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις. Επειδη μου ειναι αδυνατον να διαβασω ολες τις 168 σελιδες, 1ον) καθως παιζω μου βγαζει μια black screen αραια και που και μολις πατησω ESC ακουγεται πως μπενει στο menu, και το παιχνιδι συνεχιζεται windowed και οχι fullscreen. Πρεπει να παω στο game settings να το βαλω παλι fullscreen και μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου μπορει να το ξανακανει. Μολις εβαλα το patch 1.1, ευχομαι να διωρθωθει το προβλημα. 2ον) Υπαρχουν τιποτα modifications που να αξιζει να βαλω? 3ον) Παιζω με μια ATI Radeon 3850 256MB, και μου τρεχει μονο σε medium settings και χωρις ΑΑ. Ειναι λογικο?
secrettboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 παιδιά έχω μία ερώτηση...έχω κολήσει σε ένα σημείο ...στο chapter CORE αφού προχωρήσεις αρκετά μέσα στη βάση των εξωγήινων μπαίνεις σε ένα τεράστιο δωμάτιο το οποίο έχει δύο ή τρεις μεγάλους σωλήνες που μπαινοβγαίνουν από τους τοίχους ..και ο χαρακτήρας λέει κάτι για portals αν θυμάμαι καλά...ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσω από το σημείο αυτό;;;;
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον σχετικά με τον φίλο παραπάνω, είναι λογικές οι ρυθμίσεις στην 3850. Αν δεις ότι δεν βγάζεις πάνω από 25-28 fps κατέβασε το στο medium. Έχεις επίσης βάλει τους τελευταίους οδηγούς? Σχετικά με το επίπεδο CORE, στην μιά πλευρά της αίθουσας έχει ένα σχέδιο που θυμίζει δράκο. Το αριστερό μάτι μπες με full speed.
OROKUSAKI Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Και σε μενα πηγε στο medium με την 8800gt Ειναι λογικο? Γιατι και με την 8600 που ειχα παλι mediium ειχε παει. Μονο που τωρα με την 8800gt βγαζω 25 fps σε high 1280x1024 ενω με την 8600 eβγαζα μονο 5-10.
michalakis_than Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Και σε μενα πηγε στο medium με την 8800gt Ειναι λογικο? Γιατι και με την 8600 που ειχα παλι mediium ειχε παει. Μονο που τωρα με την 8800gt βγαζω 25 fps σε high 1280x1024 ενω με την 8600 eβγαζα μονο 5-10. Όχι ρε παιδιά, αυτό με την 8800gt δεν μου φαίνεται λογικό...όταν λες "πήγε", εννοείς με το optimal system settings, που τα βρίσκει και καλά μόνο του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις