john2gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κυκλοφόρησε ο νέος installer features: user cοuld chοοse installatiοn directory (as lοng as they chοοse Crysis rοοt, it'll wοrk properly) include all Real Lifesis original files include both ToD installer (Final1 which has purplish afternoon and Final2 which has sunny day) include custom installer for each ToD installer (all whole flowgraphs or install all flowgraphs except blink) include cvars folder which originally came with HP's config include uninstaller (automatically remove RealLifesis ToD from Crysis map and restore default Crysis ToD) include installation readme Το επόμενο Project του Hawkeye|Puppy Estimated Release Date: Fall 2009 - Spring 2010 I will answer most questions but i'm wanting to keep things 'under the covers' so to speak until i have made alot of progress and can show them off Features so far revealed: * More In depth and realistic ToD than the Lifesis ToD * Custom Assets & Textures * A Tech map to show off new assets/flowgraphs * As much realism as the CryEngine 2 can allow * Based on where i live * New free flowing inventory/flash Hud system * Realistic Health system * New animations * New Vegetation * New models * Completely custom textures * Innovative gameplay * Free flowing 'living' AI * Fake GI that works with the ToD editor to produce realistic graphics when new features are revealed they will appear in Bold The Planning : Already Started and Expanding Drastically! The Other Stuff Starts: Tomorrow The ToD Creation Starts: mid-May 09 The Maps Creation Starts: July 09
Heatspreader Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πολύ ωραίος john2gr. Δηλαδή κατεβάζουμε τον Installer τον εγκαθιστούμε και έτοιμα όλα?
j11h Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κυκλοφόρησε ο νέος installer Το επόμενο Project του Hawkeye|Puppy Και που θα το βρουμε το install?
john2gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ναι είναι αυτόματη η όλη διαδικασία πλέον (ala Natural Environment) Πατάς πάνω στην εικόνα j11h για να κατεβάσεις το αρχείο
j11h Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ναι είναι αυτόματη η όλη διαδικασία πλέον (ala Natural Environment) Πατάς πάνω στην εικόνα j11h για να κατεβάσεις το αρχείο Eυχαριστω πολυ!Δεν το ειχα προσεξει πριν. Μολις το εβαλα κιολας και παρατηρησα αρκετες διαφορες.Βεβαια και η καρτα μου δεν ειναι και η καλυτερη για crysis.
activex Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 μια πρωτη (γρυγορη) ματια του real life 1)μια ελαχιστη πτωση της ταχυτητας 2)βελτιομενος hdr φωτισμος 3)εντυποσιακο blur/depth of field effe αλλα μαλλον κουραστικο 4)μικρες ρεαλιστικες προσθικες (ο παιχτης ανοιγοκλεινει τα ματια!) και υπαρχει καθηστεριση επιστρωφης της ορασεις/φωτινοτιτας οταν βλεπεις απο φωτινα μεροι σε πιο σκοτινα. γενικα εχω την εντυποση οτι ειναι πιο σκοτινο! ενω ο ουρανος ειναι πιο φωτινος εγω συχνα δισκολευομε να δω μια μουνταδα να το πω ; αυτα τα "αναμεικτα" για την ωρα...
pappous_soulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ναι είναι αυτόματη η όλη διαδικασία πλέον (ala Natural Environment) Πατάς πάνω στην εικόνα j11h για να κατεβάσεις το αρχείο Ρε συ john, βλέποντας τα screenies που πόσταρες πριν πρόσεξα πως η video memory είχε φτάσει στα 800+ MB. Είναι τόσο βαρύ το mod, ή έχεις φορτώσει μαζί και τα custom textures που τρώνε τα κέρατά τους? Και το άλλο, για να το εγκαταστήσεις χρειάστικε να κάνεις unistall το Natural Mod?
john2gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Οι παραπάνω εικόνες δεν ήταν δικές μου . Ναι όμως, μιας και επεμβαίνει στα TOD's αν έχεις το Natural Mod θα πρέπει να το βγάλεις για να λειτουργήσει σωστά. PS: Προσωπικά δεν θα το βάλω (απλά δοκιμή θα του κάνω για το αφιέρωμα που ετοιμάζω). Κακό DoF ΙΜΟ μιας και όλα είναι θολά μετά τα 10 μέτρα (παρόλο που το οπτικό αποτέλεσμα σε στατικές εικόνες είναι καλό) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από john2gr
ntinos19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 απ οτι παρατηρώ τα post συνηδειτοποιησα οτι το game εχει ξεφύγει λίγο με τα γραφικά...
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 To εγκατέστησα, αλλά στα Mods το παιχνίδι δεν μου βγάζει κάποια επιλογή. Παίζοντας δεν είναι κάποια διαφορά για να πω την αλήθεια και μάλλον δεν έχει εγκατασταθεί.
activex Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 To εγκατέστησα, αλλά στα Mods το παιχνίδι δεν μου βγάζει κάποια επιλογή. Παίζοντας δεν είναι κάποια διαφορά για να πω την αλήθεια και μάλλον δεν έχει εγκατασταθεί. Κανε New game. και εγω αυτο παρατηρισα οταν το αρχησα απο Load (χωρης να ειμαι και σιγουρος) μετα τρεξε ενα benchmark απο τα ετοιμα και θα δεις τη διαφορα γενικα δεν εχεις καποια ενδυξη οτι μπηκε περα απο το αποτελεσμα το οποιο και θα καταλαβεις (αρχικα απο το εντονο depth of field / blur)
j11h Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Κανε New game.και εγω αυτο παρατηρισα οταν το αρχησα απο Load (χωρης να ειμαι και σιγουρος) μετα τρεξε ενα benchmark απο τα ετοιμα και θα δεις τη διαφορα γενικα δεν εχεις καποια ενδυξη οτι μπηκε περα απο το αποτελεσμα το οποιο και θα καταλαβεις (αρχικα απο το εντονο depth of field / blur) Ναι εχεις δικιο.Ειναι πολυ καλυτερα εαν κανεις new game.
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Bullet Penetration MOD :-D Intro: It all started with me getting a request from Paul over Xfire to make a penetration mod for Crysis and so I did but then we started talking about making a software for the mod as well, so we both made two different apps for it, the simple editor and the advanced editor. This is our first go at programs so feedback would be nice. A update for the Advanced Editor will come, an updated for the simple editor is up to Paul, I'll inform you if he's gonna update it. And just a thing about the name, yes it's the dumbest name you ever heard. It started off as a joke between me and Paul but then we decided to go with it, since everyone had either Cry or Sis in their mod's name. Installation guide: Go to your Crysis game folder -> Electronic Arts -> Crytek -> Crysis -> Mods. (if not existing please create this folder inside your Crysis root folder) Copy the mod folder from the downloaded file into the current game folder (Crysis/Mods). Start Crysis, use the modloader to load the mod. OR if you want to customize it, go to your Crysis -> Mods -> BulletPen folder and start the simple or advanced editor. NOTE:You can use this mod only with Crysis Version 1.2 and above. DOWNLOAD LINK => http://www.mediafire.com/download.php?nc4my4moiq4 Και μερικές ωραίες εικονούλες
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδιά. Εγώ διαφορά δεν βλέπω. Με πολύ δυσκολία βλέπω διαφορά και μάλιστα μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Πως μπορώ να καταλάβω αν έχει εγκατασταθεί?
j11h Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εγω παντως μετα απο real life mod,to mod για τις εκρηξεις(δεν θυμαμαι πως το λενε),ειχα τρελες διαφορες.Μαλιστα εβαλα και τον 185.68 beta driver της nvidia και το παιχνιδι πηγαινε σφαιρα.Ηταν λες και ειχα αλλη καρτα γραφικων στο pc.Αφου το ειδε ο φιλος μου και ετριβε τα ματια του,πως με την 9600gt μπορω να εχω τετοιο γραφικο στο crysis!Πραγματικα πολυ καλη δουλεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις