Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι αναμεσα στο ninja gaiden 2 prototype 2 metal gear solid ποιο προτεινετε απο αυτα τα τρια;

Αν πας για metal gear solid 4 να ξέρεις θα χάσεις αρκετά επεισόδια αν δεν έχεις παίξει τα παλιά (έτσι μου είπαν και μένα για αυτό θα αρχίσω από την HD Collection). Τα άλλα 2 δεν θα στα πρότεινα.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανονικά μπορείς με το ps3 media server. Εμπειρία από μονταρισμένα χμποχ δεν έχω, για να σου πω σίγουρα. Δοκίμασέ το να δεις.

Για να παίξει mkv όμως πρέπει να το κάνεις μέσω windows media center.

Δημοσ.

καλημερα, θελω λιγο την βοηθεια σας.

ειμαι ετοιμος να αγορασω απο 2ο χερι ενα xbox360 rgh το οποιο το θελω να παιζω απο τον σκληρο τα παιχνιδια.

εγω εχω εναν εξωτερικο σκληρο WD 320gb και ελεγα να τον συνδεσω πανω και να περναω εκει τα παιχνιδια.γινετε αυτο?

ακουσα οτι το xbox αναγνωριζει μεχρι 16Gb σκληρο δισκο/φλασακι οποτε αν βαλω εγω τον 320gb θα μου αναγνωριζει μονο τα 16gb?

Δημοσ.

εχω 1ΤΒ αυτη την στιγμη..αρα κανενα προβλημα

1ΤΒ εξωτερικό γεμάτο με παιχνίδια και τα παίζεις όλα όταν το έχεις συνδεδεμένο με την κονσόλα?

Δημοσ.

Καλησπερα! Πουλαει φιλος το XBOX 360 (φιλικη τιμη για εμενα) 70€. Αξιζει ή οχι; Δεν εχω ασχοληθει ποτε με xbox.

Δημοσ.

Τι μοντέλο είναι; Πόσων ετών; Τι χρήση έχει κάνει;

Ενα μαυρο ειναι.. 2.5 χρονια το εχει. Το ειχε κερδισει σε διαγωνισμο και το εχει και καθεται.. Οπτικα ειναι σαν καινουργιο.. Θες να ρωτησω λεπτομερειες;

Δημοσ.

Αν σου δίνει το slim σχεδόν αχρησιμοποίητο 70 ευρώ μην το σκέφτεσαι καν, πάρ' το ;)

PS3 έχεις ή αυτό θα είναι η μόνη σου κονσόλα αν το πάρεις; Ουσιαστικά, αυτό που ρωτάω είναι αν έχεις παίξει τα πιο πολλά παιχνίδια και σε ενδιαφέρει να δεις αν αξίζει μόνο για τα exclusives του ή αν ήταν πιο γενική η ερώτησή σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...