modecris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ως που να βγούνε τα xbox360 με 65nm κατασκευή και καλύτερη ψύξή, με την extra ψύκτρα που θα λύνουν 1 και καλή το πρόβλημα θα έχουμε πολλά courier δρομολόγια μου φένεται. Γι αυτό υπομονή. Ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης! lol Σίγουρα θα κάνει βουντού ούτως ώστε να μην βγούνε τα 360 στα 65nm...
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ω μα οχι,δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την πλακετα του χβχ.:twisted: παντως μαγκια της μς που αναγνωριζει το προβλημα και μεγαλωνει την εγγυηση.ετσι κανουν οι σοβαρες επιχειρησεις.
p3tran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ως που να βγούνε τα xbox360 με 65nm κατασκευή και καλύτερη ψύξή, με την extra ψύκτρα που θα λύνουν 1 και καλή το πρόβλημα θα έχουμε πολλά courier δρομολόγια μου φένεται. Γι αυτό υπομονή. froufrou φανταζομαι πως θα γνωριζεις οτι η σμικρυνση δεν ειναι η καλυτερη διαδικασια για να κανεις κατι εξαιρετικα πολυπλοκο πιο ασφαλες, ετσι δεν ειναι? στο λεω αυτο γιατι βλεπω οτι πας και συ με τη λογικη 90nm=προβλημα => 65nm=ολα οκ. δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα... αλλο η ψυκτρα (που μπαινει ηδη) και αλλο η σμικρυνση... και τα επιπεδα θερμοτητας απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και τοσο πολυ διαφορετικα στην περιπτωση που εξεταζουμε.. πιο καλη πιθανοτητα μου φαινεται εμενα η επεκταση της εγγυησης στα 3 χρονια σαν ενδειξη οτι πλεον το προβλημα αντιμετωπιζεται, παρα οτιδηποτε αλλο. my 2c's
andreas_p Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Υπαρχει μια μεθοδος αντικαταστασης του X-clamp κατω απο τις ψυχτρες με απλες βιδες (και χρηση Artic Silver)Στο xbox-scene φαινεται να εχει πανω απο 90% επιτυχια και ειναι πολυ απλο.... http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=595746 Δες εδω για το tutorial http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=156117 File stormwatch akolouthisa kai ego tin diadikasia poy aneferes kai anestisa to 360 mou. To exo tora kai douleyei peripoy 1 ora kai einai ola kala mexri stigmis. To thema einai an tha ksanayper8erman8ei se kamposes ores paixnidioy? Osoi ta epanaferate einai oristiko to apotelesma? Opos kai na exei ena megalo eyxaristo afou den pigan strafei akoma ta lefta mas!
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ουτως η αλλως το θεμα της σμικρυνσης ανηκει στην Ibm.αν αυτη θελει να παει στα 65νμ δεν μπορει να κανει διαφορετικα η μς. και στην μικροηλεκτρονικη οι διαφορες στις θερμοκρασιες οσο μικρες και ναναι ειναι σημαντικες.
Stormwatch Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 File stormwatch akolouthisa kai ego tin diadikasia poy aneferes kai anestisa to 360 mou. To exo tora kai douleyei peripoy 1 ora kai einai ola kala mexri stigmis.To thema einai an tha ksanayper8erman8ei se kamposes ores paixnidioy? Osoi ta epanaferate einai oristiko to apotelesma? Opos kai na exei ena megalo eyxaristo afou den pigan strafei akoma ta lefta mas! Well done Το για το αν ειναι οριστικο, κανενας δεν ξερει... Παντως επειδη σου εχει βαρεσει ηδη μια φορα, ενα tip ειναι να μην το κλεινεις αμεσως αφου τελειωσεις να παιζεις.Καλο ειναι να το αφηνεις 5-10 λεπτα στο dashboard για να κρυωνουν καλυτερα οι ψυχτρες
p3tran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ουτως η αλλως το θεμα της σμικρυνσης ανηκει στην Ibm.αν αυτη θελει να παει στα 65νμ δεν μπορει να κανει διαφορετικα η μς. παλιοτερα ειχα καποιες αμφιβολιες για το αν τα βγαζεις ΟΛΑ απο την κοιλια σου, ή εχεις καποιου ειδους ενημερωση πριν γραψεις. πλεον ειμαι σιγουρος για το πρωτο.
frou-frou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 froufrou φανταζομαι πως θα γνωριζεις οτι η σμικρυνση δεν ειναι η καλυτερη διαδικασια για να κανεις κατι εξαιρετικα πολυπλοκο πιο ασφαλες, ετσι δεν ειναι? στο λεω αυτο γιατι βλεπω οτι πας και συ με τη λογικη 90nm=προβλημα => 65nm=ολα οκ. δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα... αλλο η ψυκτρα (που μπαινει ηδη) και αλλο η σμικρυνση... και τα επιπεδα θερμοτητας απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και τοσο πολυ διαφορετικα στην περιπτωση που εξεταζουμε.. πιο καλη πιθανοτητα μου φαινεται εμενα η επεκταση της εγγυησης στα 3 χρονια σαν ενδειξη οτι πλεον το προβλημα αντιμετωπιζεται, παρα οτιδηποτε αλλο. my 2c's Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράματα. Οι διαφορές είναι μεγάλες στις θερμοκρασίες. Πάρε παράδειγμα τους παλιούς Pentium με 90nm που ανέβαιναν στους 65-70 βαθμούς, και τους νέους core 2 duo με 65nm. Είναι πολύ πιο δροσεροί και με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που κυμαίνονται απο 35-40. Και βέβαια αυτό είναι για το καλό μας.
p3tran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράματα. Οι διαφορές είναι μεγάλες στις θερμοκρασίες. Πάρε παράδειγμα τους παλιούς Pentium με 90nm που ανέβαιναν στους 65-70 βαθμούς, και τους νέους core 2 duo με 65nm. Είναι πολύ πιο δροσεροί και με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που κυμαίνονται απο 35-40. Και βέβαια αυτό είναι για το καλό μας. xm.. ok. οπως ειπα, εχω υποψην μου καποιες μελετες για την συγκεκριμενη εφαρμογη θα δουμε στο μελλον λοιπον με ....θερμομετρο
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 παλιοτερα ειχα καποιες αμφιβολιες για το αν τα βγαζεις ΟΛΑ απο την κοιλια σου, ή εχεις καποιου ειδους ενημερωση πριν γραψεις.πλεον ειμαι σιγουρος για το πρωτο. εχεις κατι να προσθεσεις επι αυτου; αλλιως ασουπι.
p3tran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 εχεις κατι να προσθεσεις επι αυτου; αλλιως ασουπι. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ουτως η αλλως το θεμα της σμικρυνσης ανηκει στην Ibm.αν αυτη θελει να παει στα 65νμ δεν μπορει να κανει διαφορετικα η μς. πχ να προσθεσω (?!!) οτι η m$ κατεχει στο 100% ολα τα δικαιωματα για το 360, και αυτο σε κανει να φαινεσαι εξαιρετικα αδαης, διοτι ειναι μια πληροφορια που την ξερουνε μεχρι και οι κοτες.. αλλη φορα διαβαζε εστω καννα wiki πριν να πετας τις τσαρολες σου... Since Microsoft owns the intellectual property rights to the hardware used in the Xbox 360, they can easily switch to new fabrication processes or change suppliers in the future to reduce costs. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 γιατι για παραπανω απο wiki.... lol α, και που'σαι.... ΝΕΟΥΣ!! ΑΣ'ΠΙ!!!
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 και κοιτα πως θα στην πω τωρα: http://www.microsoft.com/presspass/press/2003/nov03/11-03xboxibmpr.mspx βλεπεις τι συμφωνια κανανε;κοιτα εδω συγκεκριμενα: <<the new Xbox technologies will be based on the latest in IBM's family of state-of-the-art processors.>> και σε ερωτω.η Ibm,που δεν πουλαει μονο στην μς τσιπακια,οταν αναβαθμιστει με τα καινουργια μηχανηματα σμικρυνσης,δηλαδη καινουργια τεχνολογια που θα φτιαχνει καλυτερα,ψυχροτερα και πιο φτηνα τσιπακια,θα συνεχισει να πουλαει στην μς τα τσιπακια των 90νμ η των 65νμ; χμμμμ πσ.τελικα πρεπει νασαι χαζουλιακας.το ιδιο πραμα λεμε τοση ωρα....jesus man.
p3tran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 και κοιτα πως θα στην πω τωρα:.... http://www.microsoft.com/presspass/press/2003/nov03/11-03xboxibmpr.mspx .... βλεπεις τι συμφωνια κανανε; .... πσ.τελικα πρεπει νασαι χαζουλιακας.το ιδιο πραμα λεμε τοση ωρα....jesus man. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ρε τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι που "λεμε το ιδιο"... και "για να μου την πεις", πρεπει πρωτα να μαθεις να ..διαβαζεις.. και συγκεκριμενα, διαβασε το quote στο πιο πανω ποστ μου μεχρι να το εμπεδωσεις. κι οταν το εμπεδωσεις, ελαʼδω ξανα να μας πεις ποιος ειναι ο <<χαζουλιακας>>
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 το ιδιο πραμα λεμε μειτ.η ιβμ φτιαχνει τα Powerpc cpu τσιπακια.αν τους φτιαξει στα 65νμ στα 65νμ θα τους παρει η μς.εκτος και αν ειναι μαζοχιστρια και τους θελει στα 90νμ.
pinakas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω μία απορία.... Το δικό μου επισκευασμένο ήρθε τον Μάρτιο. Η εγγύηση των τριών χρόνων μετράει απο εκεί και πέρα η απο την ημέρα αγοράς της κονσόλας το 2005 ? Και αφού το service δεν ζητάει απόδειξη αγοράς πως γίνεται και ξέρουν απο ποτε είναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις