p3tran Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 χρειαζεσαι ενα xbox premium και μια dsl. για ενα μηνα θα εχεις δωρεαν xbox live gold, μετα τη ληξη του μηνα θα πρεπει να καταθεσεις ευρα για ετησια συνδρομη, ισα με την αξια ενος game. αλλιως η συνδρομη σου θα μετατραπει σε silver, δηλαδη ολα μεσα (demos, live arcade κλπ) εκτος απο online gaming
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 haha e kala aftomolise o material def paei ...o panther emine mono tora Hey, η Ν είναι η πρώτη μου αγάπη...και παντοτινή Να αναφέρω το γεγονός ότι δεν έδωσα ευρώ για το 360:mrgreen: Αλλιώς σιγά μην αγόραζα :twisted: [με ~70 ανά παίγνιο απαπα ]
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο ελειπε ρε σπυρο να αγοραζες κατι ρε σπυρο. δεν σε λενε τυχαια σπυρος ο φραγκοφονιας
jimaros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το update που κανει το halo 3 τι ακριβως αναβαθμιζει guyz???
anamenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia agorasa xthes to premium 360 kai to enosa me to pc me ethernet kalodio kai mou vgazei minima limited or no connectivity mporei kapios na me voithisei pws tha to diorthosw gia na metaferw tragoudia sto xbox
jimaros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia agorasa xthes to premium 360 kai to enosa me to pc me ethernet kalodio kai mou vgazei minima limited or no connectivity mporei kapios na me voithisei pws tha to diorthosw gia na metaferw tragoudia sto xbox Δε θα περασεις τραγουδια στο 360 σου απο το pc..Μονο να δεις και να παιξεις τα τραγουδια που εχεις στο pc γινετε...Μονο απο cd περνας και οχι mp3... 1)Αυτο το limited το γραφει επειδη το ip της κονσολας και του η/υ δεν "συμφωνουν"..Βαλτα και τα 2 αυτοματα..Μπες xbox.com,εχει οδηγιες... 2)Για να δει το 360 τα τραγουδια θα πρεπει να εχεις το windows media player 11 και να ενεργοποιησεις το media sharing.. Αυτα.:mrgreen:
privateer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Make Your Router Xbox Live Compatible http://hushedcasket.com/node/1724
speedy23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παιδες θελω ν'αποκτησω και γω xbox live,κοιταξα καποια πραγματα αλλα επειδη ειμαι σκραπας στα τεχνικα εντελως(συγχωρηστε με για ηλιθιες ερωτησεις),θελω να ρωτησω καποια πραγματα: 1)Οταν συνδεσω το modem με το xbox360 μεσω ethernet cable πρεπει και τα 2 να ειναι απενεργοποιημενα,μαζι και ο υπολογιστης?Ας πουμε για παραδειγμα το modem,πρεπει να το βγαλω απο τη usb toy pc? 2)Διαβασα οτι αν θες ταυτοχρονη προσβαση στο ιντερνετ στον υπολογιστη και στο xbox live,χρειαζεσαι ρουτερ(αν καταλαβα καλα).Χρειαζεσαι παραπανω απο ενα ethernet καλωδια τοτε?Πως γινεται η συνδεση γενικα τοτε? 3)Παλευεται η κατασταση με 1024 συνδεση? Οπως καταλαβαινετε δεν γνωριζω τιποτα αλλα μου εχει καθησει να μπω στο xbox live και εχω ψιλοαπογοητευτει διοτι δεν μπορω να βρω την λυση.Τελος,μοιραζομαι το ιντερνετ στο σπιτι και με αλλο υπολογιστη και φοβαμαι οτι θα τα μαμησω με τη συνδεσμολογια. Σορυ για το πρηξιμο!
hexenlord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 1)το μοντεμ αναμενο,το χβοχ αναμενο,ο υπολογιστης αδιαφορο.Κοιτας τα λαμπακια του μοντεμ να ειναι αναμμενα ως εξης: α)power b)e1,e2 (οπου e1,e2 η θυρα ethernet που το εχεις συνδεσει) c)dsl, σημαινει οτι εχεις συνδεθει.Αυτο σημαντικο γιατι αν το πισι ειναι κλειστο δεν μπορεις αν θες να τσεκαρεις οτι κατι δεν παει καλα,πχ απο τον IE (internet explorer), πχ dns error καμια φορα. 2)Αλλο μοντεμ, αλλο ρουτερ, αλλο μοντεμ/ρουτερ. Με μοντεμ εχεις 1 συνδεση,ας πουμε υπολογιστης-γραμμη dsl.αν θες να ειναι και τα 2 online πρεπει οπωσδηποτε να εχεις ρουτερ ή μοντεμ/ρουτερ. Τα περισσοτερα μοντελα παντως σημερα εχουν και τις 2 ιδιοτητες.Πες μας το μοντελο σου και σε βοηθαμε.Στη συνδεση τωρα,ειτε εχεις και τα 2 συνδεδεμενα στο ρουτερ πανω,φυσικα θες 2 καλωδια, ειτε εχεις το ενα με καλωδιο και το αλλο ασυρματα (wirless).Με την προυποθεση οτι υποστηριζει ασυρματη συνδεση το ρουτερακι σου (γιατι και τα συγχρονα πισι αλλα και το χβοχ υποστηριζουν ασυρματη συνδεση). 3)Εγω την παλευω με 768 οτενετ, δεν εχω πουθενα lag αλλα ΔΕΝ το προτεινω.Πηγαινε σε 2μβιτ ή αν δεν μπορεις σε 1.Θα εισαι κομπλε.Αν ομως θες να μοιραζεις το bandwith σε χβοχ και σε καποιο πισι αφ'ενος θα πρεπει να κανεις διαφορες ρυθμισεις στο πισι σου (download limit πχ), αφ'εταιρου χαλαρα θες 4μβιτ. κανενα πρηξιμο μαν,συνδεσου,δωσε μας και το gamertag σου να σε βρουμε ονλαιν.
speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Eυχαριστω πολυ hexenlord.Το modem μου δυστυχως εχει μια υποδοχη μονο τηλεφωνικης γραμμης(κατειλημενη λογω isdn) και μια usb.Το μοντελο γραφει microcom AD2622.Tι γινεται σ'αυτη την περιπτωση?
Daredevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 a) allazeis modem kai perneis ena modem router an8rwpino b)meneis ws exei kai syndeeis to 360 me thn eth tou pc kai kaneis ena home network aplws prepei na einai anoixto kai to pc gia na exeis live sto 360
MiltoZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Sorry αν έχουν ποσταριστεί ήδη, αλλά αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που παίζουν: Lot #0734+ from the Halo 3 version xbox most likely to have 65nm CPUs. Lot #0734+ from the Elites most likely have the new chips (unconfirmed) Look for the lot numbers on the side of the retail box Παλιό Καινούργιο http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=195380 http://forums.xbox.com/ShowPost.aspx?PostID=15804553 http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=623700&st=45
Προτεινόμενες αναρτήσεις