nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Το demo έπαιξα, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καναδυο βδομάδες, και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Οι μάχες είναι στο επίπεδο το Kingdom Under Fire, χωρίς βέβαια ίχνος από τα στοιχεία στρατηγικής του. Αδράνεια μηδέν (σαν να παίζεις ninja gaiden και devil may cry με τα combo αλλά χωρίς τα παλαβά άλματα). Έχει το καλό ότι μπορείς και αλλάζεις classes κατά βούληση (αφού βέβαια τις ξεκλειδώσεις). Είδα warrior, archer, rogue, mage και heroes (πχ. Isildur, Gandalf κλπ). Τα γραφικά σχετικά καλά και χωρίς framedrops, ήχος καλός με "αυθεντικό" soundtrack, γρήγορη απόκριση στο χειρισμό, λέει ότι έχει και multiplayer με 16 παίχτες. Όπως λέει και το IGN στο χθεσινό review του (70%) : It's fun for awhile, but after you hit the same button sequences for the thousandth time, things get more than a little stale. Any number of additions would have expanded this game's life. Μάλλον θα το προσπεράσω (όλα αυτά παραβλέποντας εντελώς το γεγονός ότι είμαι κάθετα αντίθετος στη συνέχιση της ανελέητης σπίλωσης του ονόματος του Καθηγητή -βλ. Tolkien- από τα κάθε είδους franchise κολοκύθια που έχουμε δει, όλα παρελκόμενα των ταινιών του Jackson -plz f*ck and die- που η μόνη σχέση που έχουν με τα βιβλία είναι ο τίτλος τους και τίποτα άλλο).
pigos23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια τελικα πηρα την LG M2394D-PZ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1198777&page=2&Manufacturer=LG&category=69978102&catalog=23
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Άντε και καλορίζικη! Περιμένουμε να ακούσουμε εντυπώσεις.
soundxp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα.Οτι παιχνιδι κ να βαλω στην κονσολα μου ζητα να αλλαξω την οθονη απο 50hz σε 60hz.Τι μπορει να φταιει?Η συνδεση με την τηλεωραση ειναι με Scart.αν το βαλω στα 60Hz δεν βλεπω εικονα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2009 από soundxp
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εχμ, μήπως όντως έχεις επιλέξει τη ρύθμιση για τα 50Hz? Κανονικά πρέπει να τρέχεις στα 60.
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχουν accesories για το xbox360;Αν τελιώσει ένα προιόν δεν προμηθεύονται.Μου βγήκε η πίστη για να βρώ το play & charge.Έψαξα παντού και κατά τύχη βρήκα ένα τελευταίο σε ένα Κωτσόβολο.Ξέρετε τι έχει παιχτεί και συμβαίνει αυτό;
myst77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τιποτα το ιδιαίτερο... απλά πάντα στις γιορτές αδειάζουν οι αποθήκες και περιμένουν όλα τα καταστήματα νέες παραλαβες μετά...
mixalisss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 λοιπον σημερα εκανα update στο 360 το fable(βασικα ειχα προβλημα σε αυτο το παιχνιδι ειχε κολλησει στο ονειρο του ηρωα)το κανω σημερα και μετα απο 1 λεπτο κολλησε η οθονη και εβγαζε ασπρες γραμμες κανοντας ενα θορυβο rrod δεν υπηρξε καμια ιδερα; μην κλαψω και το δευτερω 360 θα ξενερωσω τελικα εμφανιστηκε το rod παει το 360 λετε να φτιαχνεται να μην αγοραζω και τριτο
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ΚωλοRROD του κερατά... Μην κάνεις δικιές σου πατέντες... Στείλτο στη m$ και ο θεός βοηθός..
theoritikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και το δικό μου 360 μου έκανε κάτι περίεργα προχτές. Το είχα αφήσει κλειστό για 2.5 εβδομάδες λόγω των εορτών (και του chrono trigger στο ds..). Πάω να το ανοίξω, και μου πετά αμέσως rrod! Βγάζω το τροφοδοτικό από την μπρίζα και το συνδέσω πάλι, και άνοιξε κανονικά! Γιατί το έκανε αυτό?? Επίσης έχω την εντύπωση πως ο ανεμιστήρας δουλεύει πιο δυνατά από τότε...
comfuzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 w2k9 rrod virus? Μη λέτε τέτοια και δεν έχω ούτε καν μήνα!
tempo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 τώρα στις εκπτώσεις υπάρχει περίπτωση να βρούμε το xbox 360 πιο φθηνά? (θα μου πείτε τώρα "πόσο ακόμη να πέσει η τιμή του"?) υπάρχει στο κοντινό μέλλον κάποιο ενδεχόμενο μείωσης της τιμής του?
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Ένας φίλος σκέφτεται να κάνει το εξής γιατί η παλιά του κονσόλα(Launch edition) του έβγαλε rrod να αγοράσει μια νέα που έχει μέσα τον 60αρι δίσκο ώστε με το migration kit να μεταφέρει όλα τα δεδομένα(Συμπεριλαμβανομένου και ότι είχε κατεβάσει από το xbox live(Όπως έξτρα χάρτες του gears of war2)) που είχε στον 20gb σκληρό δίσκο στον νέον 60gb θα έχει κάποιο πρόβλημα με τα licences και αν ναι τι πρόβλημα και πως θα το λύσει. Ευχαριστώ πολύ.
skar1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θα εχει προβλημα με τα licences αλλα ευκολη η λυση. Να παει στο download history και να τα ξανακατεβασει μιας και τα εχει ηδη πληρωμενα.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Έτσι απλά ρε skar1983? Και αν έχεις κατεβάσει ένα κάρο πράγματα τότε πρέπει να διαλέγεις να τα ξανά κατεβάσει ένα - ένα ειδικά αν χρειάζεται να συνδεθείς πάλι μέσω vpn για το απαγορευμένο για την Ελλάδα υλικό. Εσύ το έχεις κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις