Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ψηφιακής Γύρω στα 250-280 euro!


sugariadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν προκειται να ασχολήθω με manual ρυθμίσεις και γενικά θελω μια καμερα να τραβαει κάλα με της auto ρυθμισεις της με περίπου 4-5 megapixels και να εχεί κ ικανοποιητικό video χώρις χρονικό όριο εγγραφής αλλά οσό εχει χώρο η μνήμη.Εχώ ηδή δεί τα συγκεκρίμενα μοντελα κ θα ήθελα την γνώμη σας για το πίο να προτιμησω απο αυτά ή καποιο αλλό που εχετε εσεις υποψιν σας ακόνη και ανμ είναι κ πιο φτηνό αρκει να πληρεί τισ πιο πανώ προδιαγραφές.

PENTAX Optio S 6

Canon Ixus 40

Casio EX-Z400

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

P200 Κ ξερο ψωμι.End of story.Κ αυτες που γραφεις καλες ειναι αλλα η P200 ειναι top.K τραβαει κ θεικο βιντεο.Χαρακτηριστικα σε ενα live που την χρησιμοποιησα ειχε καλυτερο ήχο απο την βιντεοκαμερα (JVC) ενος φιλου.

 

Τα σέβη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

exo kairo na asxolitho me psifiakes alla o pateras mou pire tin ixus kai mporo na po oti emeina ekpliktos apo tin poitita tis fotografias tis... I LCD othoni einai poly kali kai ikanopoiitika megali...kai fysika i fotografiki mixani exei poly mikro megethos kai o fakos den petagetai etsi opos stin p200... Emena mou arese poly pantos...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βγαινει πια σαν μοντελο νομιζω.Αλλα κ αν βγαινει στα ιδια λεφτα παιρνεις μια p200 που ειναι σαφως ανωτερη.Κ το ιδιο μεγεθος,αντε λιγο μεγαλυτερη.Κ η Τ33 ειναι 5,1 μεγαπιξελ ενω η P200 ειναι 7,2.Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα συγκρισης.

 

Τα σέβη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα η p200 εχει 2 ιντσες οθονη.Στην τσεπη μου δεν χωραει κ εξαλλου δεν νομιζω να την βαλω ποτε στην τσεπη του παντελονιού μου.Σε τσεπη μπουφαν χωραει ανετα κ περισσευει.Τωρα για τα 7 mp τι να σου πω,οντως δεν σου χρειαζονται αλλα δεν ειναι κ κακο να τα εχεις.Απλα πιστευω οτι δεν εχει νοημα να συγκρινεις την τ33 με την ρ200 γιατι δεν υπαρχει πια σαν μοντελο στα καταστηματα η τ33.Καλη ειναι η τ33 απλα αμα ειναι με τα ιδια λεφτα να παρω κατι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα φωτογραφιας αλλα κ compact τοτε δεν θα επρεπε να σκεφτομαι αν χωραει στην τσεπη του παντελονιου μου.Ουτε εσυ θα την βαλεις στην τσεπη του παντελονιου σου, θα φοβασαι μην την γρατζουνισεις ή μην την πιεσεις.

 

Τα σέβη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H P200 όμως είναι στα 7.2MP, εξαιρετικό επίσης φακό, με 6χ ψηφιακό ζουμ αντί για 4χ που έχει η Κόντακ (η οποία ξεκινάει απο τα 241 ευρώ σύμφωνα με το skroutz) και έχει και την Εγγύηση της SONY.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου κοίτα και την Casio EX-Z500!

Πολύ καλή!Την ζαχαρώνω(κοίτα και στο thread που έχω ανοίξει)!

Είναι πολύ λεπτή!Έχει 2,7 ίντσες οθόνη(για μένα μετράει πάρα πολύ η μεγάλη οθόνη),είναι 5MP και έχει και σταθεροποιητή για σταθερές φωτογραφίες άσε που βγάζει 500 φωτογραφίες με την μπαταρία της(κορυφαία απόδοση για ψηφιακή)!Επίσης παίρνει SD και MMC!Οι SD είναι αρκετά φθηνές:1SD του 1GB έχει περίπου 65Ε ενώ μια MEMORY STICK της SONY της ίδιας χωρητικότητας κάνει περίπου 100Ε!!!!!!!!!!!!!Απο λοιπά χαρακτηριστικά πάνω κάτω(για να μην πώ οτι είναι κατά 90% τα ίδια)είναι στα ίδια επίπεδα με την SONY!Το μόνο κακό είναι οτι(ΝΟΜΙΖΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ)για να φορτίσει πρέπει να την βάλεις πάνω στην βάση που σου δίνουν όταν την αγοράζεις(με αυτήν συνδέεσαι στο PC και στην TV)!Οπότε στα ταξίδια πρέπει να την μεταφέρεις μαζί την βάση(δεν είναι μεγάλη μην αγχώνεσαι)!

Επίσης από E-shop έχει 292Ε!!!!!Τέλεια τιμή για τα χαρακτηριστικά της!

 

It's your choice.....!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτον ο σταθεροποιητης που λες ειναι software ιστορια κ οχι hardware οπως στις βιντεοκαμερες.Οταν δουλευει προκαλει ανεπιθημητα εφε στην φωτογραφια μας π.χ. αυξημενο θορυβο κ αλλα πολλα.Κ πριν πειτε οτι δεν ξερω τυχαινει να εχω μια Exilim Z-110 που ειναι περιπου ιδια με την Exilim Z-500.Οσο για τον φακο της Sony που ειπωθηκε οτι δεν ειναι κ ο τελειος,να πω πως εκτος απο τα 1000αδες βραβεια που εχουν παρει φακοι του Carl-Zeiss Κ που φοραει κ η Sony,μια μονο αναζητηση στο ιντερνετ σχετικα με την ποιοτητα των φακων του Zeiss στην P200 θα πεισει αρκετους.Μπορει να υπαρχουν 100 εναλλακτικες προτασεις στα 250-280 ευρω αλλα καμια μα καμια δεν φτανει την p200.Α κ αυτο με της μνημες,να πω πως ενα memory stick pro στα 512 κανει 65 ευρω οσο κ ενα SD του 1 GB αλλα,το σε ταχυτητες εγγραφης(που μετραει παρα πολυ στο θεμα του βιντεο) δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.Ενα high speed SD του 1 GB νομιζω οτι θα εχει διαφορετικη τιμη απο το απλο των 65 ευρω(μολις τωρα κοιταξα κ εχει 59 ευρω στην Pixmania τα 512 ΜΒ μαρκας Sandisk).Δεν νομιζω οτι ειναι τρελη διαφορα τιμης σε θεμα απο θηκευτικού χωρου.

 

Τα σέβη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

loipon den antilegw oti i sony p200 einai kali...

alla ta 7.2 mp den tha ta xrisimopoiiseis pote mono ama thes na kaneis afisa.....

epeisis einai arketa paxia kati pou thewrw ws megalo mion kathws iparxoun kai alles sta 5 mp ( opou einai pio praktikes pistevw ) me eksairetiko mikro platos....

 

 

zhto i kodak v530 mono me 220 euro egw tin exw agorasei opote kserw kala ti timi tis...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...