Προς το περιεχόμενο

Samsung YH-J70 ή κατι αλλο;


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να παρω το Samsung YH-J70 ( 20GB ) ή να παρω κατι αλλο; θελω να εχει mp3, να διαβαζει εικονες,βιντεο, να εχει ραδιοφωνο και να κανει ηχογραφηση απο το ραδιοφωνο. βεβαια απ' οτι εχω δει εκτος απο το συγκεκριμενο υπαρχουν και τα IRiver H-10 ( 20GB ), IRiver U-10 ( 1GB ). τα Apple Ipod/Nano δεν εχουν ραδιοφωνο, σωστα;

 

επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση στο Samsung YH-J70 ειναι η διαρκεια της μπαταριας που παει στις 25ωρες καθως και στα χρωματα που εχει η οθονη του ( 260.000 χρωματα )

 

η τιμη του Samsung YH-J70 σε ποια πλαισια κυμαινεται;

 

να ρωτησω μερικα πραματα :

 

1) μπορω να αγορασω επαναφορτιζομενες μπαταριες;

 

2) υπαρχει εξωτερικο ηχειο;

 

3) θα μπορει να συνδεθει με τον υπολογιστη στα 5.1 ηχεια μου;

 

4) θα δεχεται πειρατικα τραγουδια;

 

5) η ηχογραφηση που κανει απο το ραδιοφωνο, θα μπορω να κοψω τα τραγουδια μεχρι το σημειο που θελω μεσα απο την συσκευη ή θα πρεπει να το μεταφερω στον υπολογστη και να το επεξεργαστω;

 

επισης εχω παρατηρησει οτι δεν υπαρχει λογικη στην αναλογια GB/τιμης. πχ αυτα που εχουν πανω απο 20GB κυμαινονται στα 250-350 ευρω, ενω αυτα που εχουν μολις 2-4 GB η τιμη του πλησιαζει τα 250 ευρω!! γιατι γινεται κατι τετοιο; για παραδειγμα το IRiver U-10 που εχει 1GB αποθηκευτικο χωρο και η τιμη του αγγιζει ( ισως και να ξεπερναει ) τα 250 ευρω!

 

τελος οσο αφορα το Beqube Air-512. η τιμη του ανερχεται στα 70 ευρω. εχει 512mbs μνημη, ραδιοφωνο και ηχογραφηση απο το ραδιοφωνο. το βαρος του ειναι μολις 28 γραμμαρια!! ειναι best value για την τιμη του; ρωταω, γιατι η αδερφη μου ενδιαφερεται να το αγορασει.

 

Ευχαριστω εκ' των προτερων.

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...