Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 4 (PC)

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
LOLOLOLOL...exei kaneis sas prospathisei na patisei tin mpara na dei se kanoniki analusi tis pics?????Giati ama vlepete oti oi consoles exoun kalutero graphs me to sumpatheio kiolas alla xreiazeste gialia....;)

Mallon esena se exei 8ampwsei h analysh... :D :D

Gia rikse mia matia edw k 8a katalaveis ti leme ;) ;)

http://forums.ngemu.com/pc-misc-games-screenshots/84968-resident-evil-4-pc-crappy-conversion-very-good-game.html

cave1cq8.th.jpg

night1vr0.th.jpg

night4factau1.th.jpg

Parol' afta to paxnidi paramenei akrws e8istiko ;) ;)

Δημοσ.

Τα παιδιά έχουν δίκιο. Αν εξαιρέσουμε την ανάλυση, στο PC δεν έχει γινει δουλειά στα lighting effects. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα σκοτάδια, οπότε με βολεύει :mrgreen: , αλλά την ομίχλη στο βάθος πεδίου της πρώτης συγκριτικής εικόνας, την ζήλεψα...

Δημοσ.

Στην εκδοση για gamecube τα γραφικα εχουν καλυτερους φωτισμους αλλα χανουν σε αναλυση και ειναι θολα και γεματα pixel.....

Ο χειρισμος με το πληκτρολογιο ειναι μαπα αλλα και με gamepad μια απο τα ιδια μιας και οταν σημαδευεις δεν εχει επιλογη για να ρυθμιζεις την καμερα...

Για παραδειγμα οταν κανω το σταυρο πανω ο παιχτης κοιταει πανω και τουμπαλιν ενω εγω τα θελω αναποδα,πραγμα που δεν αλλαζει...

Τελος με το mouse δεν μπορεσα να το δουλεψω.....

Ξερει καποιος να μου πει πως δουλευει με το mouse?

Παντως οπως και να εχει το παιχνιδακι ειναι must.....Εχει απιστευτο gameplay και δεν πρεπει να το χασει κανεις.....

Οι αναμετρησεις με τα τεραστια boss(7-8 οθονες το καθενα) και η αισθηση αγωνιας που νιωθεις καθως σκοτωνεις αμετρητα jombies-αγροτες και στο μυαλο σου εχεις την απορια "θα τελειωσουν πρωτα τα jombies η οι σφαιρες μου?" ειναι ολα τα λεφτα σε αυτο το game....

Βεβαια συνηθως τελειωνουν οι σφαιρες οποτε πρεπει εν ωρα μακελειου να σκοτωνεις,να ψαχνεις για πυρομαχικα,να γεμιζεις και να αποφευγεις τους θανατηφορους στραγγαλισμους απο τoυς ευελικτους αντιπαλους....Τρελλη διασκεδαση και εμπειρια...

Δημοσ.

Capcom Representive gives hope

The posters here are strong with the dark side... they have given in to their hate and it has made them strong.

At the risk of inciting perhaps more riots, a little bird has told me that updated shaders and lighting models will be added via a patch somewhere down the line in time for certain territory releases (I'm not sure if the US release is the territory in question... I'm still trying to get solid information). We don't even had a build of this in our office yet.

Again, I have no idea what the end visual quality will be, only that at some point it should be better than the screens you currently see.

I know a lot of people here are disappointed. I think the only thing I can possibly suggest is wait and see.

Christian Svensson

Capcom Entertainment Inc.

- Sr. Director of Strategic Planning & Research

Έτσι,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Source => http://www.capcom.com/BBS/showpost.php?p=211148&postcount=37

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω,η European έκδοση ΔΕΝ έχει τους extra shaders. Εν αναμονή του patch. Όσο για το Mouse support,θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα/plugin που έχουμε πει στην προηγούμενη σελίδα. ΔΕΝ πρόκειται να έχει mouse support από την nUbisoft το παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...