Προς το περιεχόμενο

WoW και Πλαίσιο...

PeiramatoZwo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aφού όλοι πάνε και ψωνίζουνε για τα πισιά τους από το ζούπερ(καλά θα ήταν να 'ναι και ζούπερ)-μάρκετ, αγίως πράττουνε.Ούτε βίδα από δαύτους δε θέλω εγώ προσωπικά.Και ναι, είμαι χιτλερικός γιατί αυτό το μαγαζί πούλαγε χάρακες και διαβήτες και στυλά (καλά στυλό!)!Θα μου πουλήσει εμένα τώρα τεχνολογία που κάνει τόσα λεφτά ή παιχνίδια;Ρε ουστ!

Και καλά έκανες κι εσύ που δεν το πήρες ασφράγιστο και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν όλοι οι άλλοι που θα έχουν την ίδια τύχη.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia to plaisio poula polla pragmata.Ego exo agorasei polla proionta kai 2 pc apo to plaisio kai ola itan mia xara.To deftero pc pou kaike ston proto mina mou to allaksane xoris defteri kouventa.Tora an kapioi polites kanoun lalakies den ftaiei to plaisio.Alla i ellinaristiki sinidisi tou ellina.To anixto paixnidi simainei oti kapios to pire kai epidi den tou arese to epestrepse.Nomizo kapia paixnidia sou dinoun aftin ti dinatotita.To oit to pires adio den simainei oti kapios to exei energopoiisei gia parti tou. Min ta theloume ola: KAI dinatotita epistrofis KAI sfragismena. LAlakes briskeis pantou,kai se megala kai se mikra magazia.To thema einai na breis afto pou sou teriazei gia kathe proion kai opos sosta exoun pei kapioi na epibaleis me kosmio tropo ta dikaiomata sou os katanalotis!

Δημοσ.

Opa jimarass... epistrofi asfragistou paixnidiou den provlepete... exoume perasei kai emeis apo to plaisio... yparxoun kanones. Den milame gia karta grafikwn, pou tha thn valoun se ena allo pc kai tha leitourgei... kane ena search na deis analoga peristatika pos kataliksan, me paixnidia na min doulevoun kai alla tetoia euxarista.

Δημοσ.
Opa jimarass... epistrofi asfragistou paixnidiou den provlepete... exoume perasei kai emeis apo to plaisio... yparxoun kanones. Den milame gia karta grafikwn, pou tha thn valoun se ena allo pc kai tha leitourgei... kane ena search na deis analoga peristatika pos kataliksan, me paixnidia na min doulevoun kai alla tetoia euxarista.

Koita an epekse kati tetio exeis dikio,afto omos einai lathos politi kai oxi eterias.Den nomizo mia eteria tetiou megethous na dinei tetia grammi stous polites.LAmogia iparxoun pantou.Pantos thimamai palia ena paixnidi tis microsoft pou kapios to girise (se allo katastima) legontas:Den emeina kanopoiimenos!!!Telos panton,esi tha ksereis kalitera opote den epimeno alla min to kseftilizoume kiolas. Oi mikroi den einai panta kaliteroi.To thema einai oti opote ego eixa problima ,to plaisio mou ta allaze ola xoris na bgei kix.Akoma kai ta windows agorasa 1 xrono meta tin agora tou turbox ,stin misi timi pou problepetai gia neous ipologistes.Oute mou eipane giati irthes tora,oute kanane tous kinezous.Xoris kan na dikso apodiksi mou to dosane kai efiga kirios.Giafto min ta eisopedonoume ola.

Δημοσ.

Ξέρεις γιατί στα άλλαζε αβασάνιστα;Γιατί σου λέει: κάποιο μαλάκα θα βρω να το πλασάρω, δε μπορεί...Και ο ένας θα είναι ευτυχής, που έκανε την αλλαγή, και ο άλλος που δε θα πάρει πρέφα τίποτα. B)

Και να είσαι σίγουρος πως τον βρίσκουνε πάντα, ειδικά με την κίνηση που το συγκεκριμένο μαγαζί έχει.

Και να σου πω και κάτι άλλο που με εξοργίζει και το βλέπω και σε σένα;Και ποιός το έχει το πρόβλημα δηλαδής αν ο πολιτής βγάζει γούστα;Δυο φορές είπες ότι πάντως δεν το 'χει το πλαίσιο!Α, το βρήκα!Μήπως το έχω εγώ;Ναι ναι, αυτό είναι!Εγώ το έχω, που η άλλη σαν εταιρεία είναι για χαστούκια και που δεν την πειράζει καθόλου αν οι πελάτες της βγαίνουν και κράζουν τους υπαλλήλους της.Δηλαδή αν δεν είναι σημαντικό αυτό, ποιό είναι για σένα;Αν δεν έχει σημασία το έμψυχο προσωπικό μιας εταιρείας, τι έχει;Ότι έχει σοκολατάκι/καραμελίτσα να πάρεις τσαμπέ στην είσοδο;Ότι οι τοίχοι έχουν ωραία ταπετσαρία μήπως;Ότι φοράνε φαντεζί στολές από την άλλη ίσως;

Δυστυχώς την ελληναριστική αντίληψη που λες δεν την έχουν μόνο οι πωλητές, αλλά και οι καταναλωτές γιατί είναι πρόβατα.Και όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και λύκοι για να τα έχουν για πρωινό.Εκτός και αν εσύ δε θεωρείς πρόβατο κάποιον να πηγαίνει σε ένα μαγαζί κατ' εξακολούθηση και ενώ ξέρει ότι πουλάνε λάπτοπ μεταχειρισμένα, σκληρούς χρησιμοποιημένους, παιχνίδια ανοιγμένα και λοιπά.Εκτός και αν αυτός είναι υπερβολικός και στριμμένος γιατί, αν όχι απαιτεί (που κανονικά αυτό θα έπρεπε να κάνει), επιδιώκει εφόσον πληρώνει κάτι για καινούριο, να το παίρνει κιόλας ως τέτοιο.

Αλλά καλά σου λέω εγώ:Αυτοί άγια πράττουν.Το πρόβλημα δεν το έχουν οι ίδιοι.Το πρόβλημα το έχουν οι καταναλωτές, που ενώ υπάρχουν φθηνότερα και αξιόλογα μαγαζιά, πάνε στο ζούπερ-μάρκετ.Το πλαίσιο με τα μυαλά του κόσμου θα έχει πάντα στάνταρ πελατεία, οπότε και τσίχλες να δίνουνε, πρόβλημα δε θα υπάρχει.

Δημοσ.

Πολύ αμφιβάλω να είναι "πολιτική" της εταιρείας να δίνει ασφράγιστα παιχνίδια... Τεσπα αναμένω μια απάντηση, και όταν έρθει συνεχίζουμε την συζήτηση...

Δημοσ.
Ξέρεις γιατί στα άλλαζε αβασάνιστα;Γιατί σου λέει: κάποιο μαλάκα θα βρω να το πλασάρω' date=' δε μπορεί...Και ο ένας θα είναι ευτυχής, που έκανε την αλλαγή, και ο άλλος που δε θα πάρει πρέφα τίποτα. B)

Και να είσαι σίγουρος πως τον βρίσκουνε πάντα, ειδικά με την κίνηση που το συγκεκριμένο μαγαζί έχει.

Και να σου πω και κάτι άλλο που με εξοργίζει και το βλέπω και σε σένα;Και ποιός το έχει το πρόβλημα δηλαδής αν ο πολιτής βγάζει γούστα;Δυο φορές είπες ότι πάντως δεν το 'χει το πλαίσιο!Α, το βρήκα!Μήπως το έχω εγώ;Ναι ναι, αυτό είναι!Εγώ το έχω, που η άλλη σαν εταιρεία είναι για χαστούκια και που δεν την πειράζει καθόλου αν οι πελάτες της βγαίνουν και κράζουν τους υπαλλήλους της.Δηλαδή αν δεν είναι σημαντικό αυτό, ποιό είναι για σένα;Αν δεν έχει σημασία το έμψυχο προσωπικό μιας εταιρείας, τι έχει;Ότι έχει σοκολατάκι/καραμελίτσα να πάρεις τσαμπέ στην είσοδο;Ότι οι τοίχοι έχουν ωραία ταπετσαρία μήπως;Ότι φοράνε φαντεζί στολές από την άλλη ίσως;

Δυστυχώς την ελληναριστική αντίληψη που λες δεν την έχουν μόνο οι πωλητές, αλλά και οι καταναλωτές γιατί είναι πρόβατα.Και όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και λύκοι για να τα έχουν για πρωινό.Εκτός και αν εσύ δε θεωρείς πρόβατο κάποιον να πηγαίνει σε ένα μαγαζί κατ' εξακολούθηση και ενώ ξέρει ότι πουλάνε λάπτοπ μεταχειρισμένα, σκληρούς χρησιμοποιημένους, παιχνίδια ανοιγμένα και λοιπά.Εκτός και αν αυτός είναι υπερβολικός και στριμμένος γιατί, αν όχι απαιτεί (που κανονικά αυτό θα έπρεπε να κάνει), επιδιώκει εφόσον πληρώνει κάτι για καινούριο, να το παίρνει κιόλας ως τέτοιο.

Αλλά καλά σου λέω εγώ:Αυτοί άγια πράττουν.Το πρόβλημα δεν το έχουν οι ίδιοι.Το πρόβλημα το έχουν οι καταναλωτές, που ενώ υπάρχουν φθηνότερα και αξιόλογα μαγαζιά, πάνε στο ζούπερ-μάρκετ.Το πλαίσιο με τα μυαλά του κόσμου θα έχει πάντα στάνταρ πελατεία, οπότε και τσίχλες να δίνουνε, πρόβλημα δε θα υπάρχει.[/quote']

mpeeeeee mpeeeeeee mpeeeeeeee

Δημοσ.
Πολύ αμφιβάλω να είναι "πολιτική" της εταιρείας να δίνει ασφράγιστα παιχνίδια... Τεσπα αναμένω μια απάντηση, και όταν έρθει συνεχίζουμε την συζήτηση...

Ώπα, ώπα, κοίταξε, κι εγώ είμαι σίγουρος πως δεν είναι πολιτική του καταστήματος, όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει έλεγχος και οι υπάλληλοι αφήνονται να κάνουν του κεφαλιού τους παρόλο που υπάρχουν παράπονα για αυτό το θέμα, την ευθύνη την αναλαμβάνει το κατάστημα. Δηλαδή, τι στην ευχή, γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και στα Παπασωτηρίου, ας πούμε; (Που εκεί μπορεί ο υπάλληλος να κάθεται να παίζει WoW αλλά τουλάχιστον σε εξυπηρετεί χωρίς να σε κλέβει - γιατί όντως είναι κλοπή, ή έστω απάτη, να πληρώνεις καινούριο και να παίρνεις μεταχειρισμένο.)

Δημοσ.

Τι να πω και εγώ που μου το χρωστάνε από τις 9/1; Κάθε φορά που πάω μου λένε ότι δεν ήρθε; Τι να κάνω; Να ζητήσω τον υπεύθυνο του καταστήματος ή ε-μαιλ;

Δημοσ.
Aφού όλοι πάνε και ψωνίζουνε για τα πισιά τους από το ζούπερ(καλά θα ήταν να 'ναι και ζούπερ)-μάρκετ, αγίως πράττουνε.Ούτε βίδα από δαύτους δε θέλω εγώ προσωπικά.Και ναι, είμαι χιτλερικός γιατί αυτό το μαγαζί πούλαγε χάρακες και διαβήτες και στυλά (καλά στυλό!)!Θα μου πουλήσει εμένα τώρα τεχνολογία που κάνει τόσα λεφτά ή παιχνίδια;Ρε ουστ!

Δε νομίζω ότι αυτό που λες έχει κάτι να κάνει..

Τί θα πει πούλαγε στυλό και τώρα σιγα μη σου πουλήσει υπολογιστή? Εδώ είναι η διαφορά ρε παιδιά, και μετά λέμε για έλληνες και ευρωπαίους... Να του βγάλεις το καπέλο πρέπει που ανέπτυξε την εταιρία του και την έκανε κολοσσό, και να κάτσεις να σκεφτείς ιδέες να κάνεις το ίδιο μια μέρα. Αλλά ο ψευτόμαγκας έλληνας δεν αντέχει την επιτυχία του αλλου!, τότε να μην πίνουμε και γάλατα Δελτα γιατί ξεκινήσανε από ένα χωριουδάκι...

Δημοσ.
Τι να πω και εγώ που μου το χρωστάνε από τις 9/1; Κάθε φορά που πάω μου λένε ότι δεν ήρθε; Τι να κάνω; Να ζητήσω τον υπεύθυνο του καταστήματος ή ε-μαιλ;

Κοίταξε το παιχνίδι υπάρχει στα καταστήματα πλαίσιο... τώρα να τους παίρνει 3 εβδομαδές να το πάνε από το ένα κατάστημα στο άλλο το κόβο χλωμό, απλώς μας έχουν γράμμένους. Στείλε και εσύ κανα email που να διαμαρτύρεσε έστω για την καθυστέρηση. Τόσο καιρό περιμένεις, ενώ υπάρχει σε άλλο κατάστημα της αλυσίδας τους.

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι αυτό που λες έχει κάτι να κάνει..

Τί θα πει πούλαγε στυλό και τώρα σιγα μη σου πουλήσει υπολογιστή? Εδώ είναι η διαφορά ρε παιδιά' date=' και μετά λέμε για έλληνες και ευρωπαίους... Να του βγάλεις το καπέλο πρέπει που ανέπτυξε την εταιρία του και την έκανε κολοσσό, και να κάτσεις να σκεφτείς ιδέες να κάνεις το ίδιο μια μέρα. Αλλά ο ψευτόμαγκας έλληνας δεν αντέχει την επιτυχία του αλλου!, τότε να μην πίνουμε και γάλατα Δελτα γιατί ξεκινήσανε από ένα χωριουδάκι...[/quote']

συμφωνώ, αλλά να μη κάνουμε και καμμία

παρατήρηση? να λέμε είναι αψεγάδιαστοι?

Δημοσ.

tha epanalavo ta idia pragmata pou eipothikan pio pano. ksero periptosi filou pou pire paixnidi anoixto kai eleipe to 1 apo ta 3 cd. kai otan pige ekei autoi apla vgalane to cd apo allo paixnidi kai tou to dosane!!! episis to idio paidi exei epistrepsei paixnidia pou den tou aresan me tin dikaiologia oti den epaizan kai ekeinoi ta dexontousan me to skeptiko oti kapoio mamaka tha vroun na to dosoun! makria apo ta asfragista eidika otan einai online!

Δημοσ.

Για το Πλαισιο πρεπει να πω οτι ειναι παρα πολλα χρονια αντιπροσωπος της Turbo-X πριν καν αλλοι ξερανε τι εστι pc.Οποτε δεν ισχυει αυτο περι στυλο κτλ.Επρεπε ο πωλητης να προσπαθει να εξυπηρετησει τον πελατη, παση θυσια, ακομα και αν μερικες φορες ο δευτερος γινεται λιγο παραλογος.Με αυτο τον τροπο κερδιζει πολλαπλα το μαγαζι αφου και ο πελατης μενει ευχαριστημενος και θα ξαναπαει και επισης θα αποτελεσει την καλυτερη διαφημιση αφου θα το πει σε 3-4 φιλους να πανε εκει.

Δημοσ.

εγώ έχω αρχι-βολευτεί με τις albatron αλλά να μη κάνουμε και καμμία

παρατήρηση? να λέμε είναι αψεγάδιαστοι?

Φυσικά και να λέμε τα στραβά,αλλά το παιδί πάνω είπε δεν θέλει ουτε να ακούει για Πλαίσιο επειδή ΚΑΠΟΤΕ ήταν για χαρτικά.... Ακυρο. Δηλαδή ας μας πει απο που να ψωνίζουμε, απτο E-shop? Και αν χρειαστεί να επιστρέψεις το προιόν θα τρέχω εγω απτη Βούλα στο Χαλάνδρι? Ο καθένας ψωνίζει από όπου τον βολέυει, και ΠΡΕΠΕΙ να έχει καταναλωτική συνίδηση να ξέρει τί παίρνει. Μπράβο του που δεν το πήρε, είδικα αφου είναι ονλινε, γιατί αν δεν δεχοταν το serial online τότε τί θα του λέγανε? Και πώς θα ήξερε ότι θα τα γυρίσουν?

Και εγω του έχω χώσει του Πλαισίου κατά καιρούς, αλλά είναι ΕΤΑΙΡΙΑ, δεν ειναι μαγαζάκι. Μ'αρεσει που γκρινιάζει ο κοσμος για το Πλαίσιο, για να πάει μια βόλτα Στουρνάρι, να δει τον κάθε ΛΥΚΟ πώς προσπαθεί να του σπρώξει ότι κι ότι. Τί λέμε τώρα.. Το Πλαίσιο στην τελική τα ανοιγμένα/γυρισμένα τα πετάει στο Stock και τελος, ο μαγαζάτορας πού ξέρω εγώ τί κάνει? Ή μάλλον επειδή ξέρω, προτειμάω να αγοράζω από συγκεκριμένα μέρη.

Και σαν εταιρία που κοιτάζει το μέγιστο κέρδος, λογικό ειναι να σου φέρνει μια Albatron, εσύ γιατί να την αγοράσεις, αφού λες ότι ξέρεις και απο υπολογιστές (δεν αναφέρομαι σε κάποιον γενικά μιλάω). Δεν χρειάζεται να τρωμε οτι μας σερβίρουν.

Οσο για τα παιχνίδια, εγω όσες φορές έχει τύχει να τα κοιτάζω τα βλέπω σφραγισμένα, δεν ξέρω τί παίχτηκε με το WoW, αλλά σε καμια περίπτωση δεν έπρεπε να το δεκτεί....:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...