Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκαμερες


makis136

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello Se Olous. Thelo Thn Gnomh Sas Gia Mia Agora Pou Thelo Na Kano Se Binteokamera.Eimai Anamesa Se 2 Montela.Enas Ths Sony To Hdr-hc1e Kai Ths Panasonic To Nv-gs400

Eimai Diathethmenos Na Doso Kapoia Xrhmata To Poly Mexri 2000 Eyro.asxoloume Erasitexnika Os Kinhmatografisths.an Kai Opoios Exei Kapoia Apopsh Pano Sto Thema Tha Ton Parakalousa Na Apnthsei.an Exete Kai Kapoia Alla Kala Montela Tha Htan Kalo Gia Na Me Mperdepsete Akoma Pio Poly.eyxaristo Poly Pantos Ek Ton Proteron:-d

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω πάρει την sony hc1 με υψηλής ανάλυσης βίντεο. ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, διαφορά η μέρα με την νύχτα με τις μη υψηλής ανάλυσης. Κοίτα και την καινούρια (hc3) που θα βγάλει η σονυ με κανά 1000αρη ευρώ και υψηλής ανάλυσης

http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-to-Announce-Lower-Priced-HDV-Camcorder-HDR-HC3.htm

 

αν κάνω παυση στο βίντεο είναι σαν να βλέπω φωτογραφία! τόσο καλή είναι η ανάλυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

SONY HC1

πλεονεκτήματα

φοβερή ανάλυση 1440Χ1080 (αντί του 720Χ576)

άριστα χρώματα στο βίντεο

μικρή σε μέγεθος

φωτογραφική δυνατότητα με καλή ποιότητα

 

μειονεκτήματα

ηλεκτρονικός σταθεροποιητής αντί για οπτικό

μέτρια ποιότητα σε χαμηλό φωτισμο

interlaced Βίντεο αντί για προοδευτικό - γιαυτο χρειάζεται μετά επεξεργασία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι κάτοχος της Panasonic nv-gs400. Ναι, έχει εκπληκτική απόδοση στα χρώματα. Αυτό θα το παρατηρήσεις την ημέρα ειδικά αν τραβήξεις φυτά. Μου αρέσει πολύ το πράσινο χρώμα που αποδίδει.

 

Στα ατού της συγκεκριμένης είναι:

 

- Τα 3 CCD που αποδίδουν πολύ καλά χρώματα

 

- Ο οπτικός σταθεροποιητής ο οποίος κάνει πράγματι δουλειά και δεν είναι για μόστρα. Θα το παρατηρήσεις όταν κάνεις zoom κάπου και θα απορροφούνται όλοι σχεδόν οι κραδασμοί του χεριού σου.

 

- Ο φακός: LEICA DICOMAR

 

-To ιβριδικό δακτυλιδι που σου επιτρέπει να χειριστείς 4 πράγματα (αν και το zoom δουλεύει καλύτερα με το μοχλουδάκι του).

 

- Ο Χειροκίνητος έλεγχος που διαθέτει πλησιάζει τα πρότυπα των επαγγελματικών καμερών, δεδομένου ότι σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις χειροκίνητα την ίριδα, την ταχύτητα διαφράγματος, το focus καθώς επίσης zoom με καλές διαβαθμίσεις στην ταχύτητα, ισορροπία του λευκού αλλά και του μαύρου (!).

 

- 4 MegaPixel φωτογραφική! Επιπλέον οι δυνατότητες της είναι περισσότερες ως φωτογραφική παρά ως βιντεοκάμερα θα μπορούσα να πω! Και αυτό γιατί αν τη γυρίσεις σε mode φωτογραφικής μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα διαφράγματος πιο κάτω από 1/50 και να φτάσεις μέχρι και το 1/2. Μπορεί να μην έχει την ποιότητα μιας εν γένει φωτογραφικής, αλλά μπορείς να κάνεις ωραία εφέ και να παίξεις με πράγματα σε συνθήκες που οι συμβατικές φωτογραφικές δεν μπορούν.

 

- Πραγματικό widescreen! Τι λέμε τώρα!

 

- Ψευτο- Progressive mode. Εάν είσαι και ερασιτέχνης κινηματογραφιστής μπορεί να ενθουσιαστείς με αυτό το χαρακτηριστικό. Η κάμερα αλλάζει λίγο τα χρώματα (σε πιο θερμά) και προσθέτει ένα εφέ κίνησης κάνοντας την (κίνηση) πιο κοφτή (25 fps) δίνοντας έτσι μια αίσθηση φιλμ αρκετά ρεαλιστική. Πολύ χρήσιμο εαν δε θέλεις να μπλέκεις με deinterlacing φίλτρα κλπ.

 

- Οθόνη LCD 3.5 ιντσών.

 

-Πλήρης συνδεσιμότητα: firewire in/out, Usb in/out, AV in/out, S-Video in/out

 

 

Στα αρνητικά της θα έβαζα:

 

- Μικρή μπαταρία. Ειδικά με την οθόνη ανοικτή δεν κρατάει ούτε 45 λεπτά. Για να κάνεις σοβαρή δουλειά πρέπει να πάρεις καινούρια και μεγαλύτερη.

 

- Ψιλοαδιάφορο manual.

 

- To zoom στο δακτυλίδι μπροστά είναι μάλλον άχρηστο, μιας και δεν δουλεύει σωστά. Κρίμα, γιατί τότε θα μιλάγαμε για manual ταχύτητες zoom!

 

Τελειώνοντας, με όλα αυτά τα θετικά που είπα πιο πάνω μην περιμένεις να πάρεις κάμερα με broadcast ποιότητα με 1300 € . Τα 3 CCD δίνουν πολύ καλά χρώματα, όχι όμως και την ευκρίνεια μιας κάμερας ώμου.

 

Πάντως αν θέλεις να την δεις και από κοντά μπορούμε να κανονίσουμε, μιας και είμαι κι εγώ επίδοξος κινηματογραφιστής (τρομάρα μου) και θα χαιρόμουν να σε βοηθήσω όπου μπορώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...