Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια! Ιοσ Στο Laptop Moy!


charisrules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λίγες μέρες κόλλησα κάποιον ιό στο laptop μου (Τoshiba M-30 Satelite) προφανώς ανοίγοντας κάποιο mail. Το πρόβλημα είναι ότι ο ιός χτύπησε το ΙΡ του σπιτιού, καθώς προσπαθώντας να μπω στο ιντερνετ σε έναν άλλο σταθερό του σπιτιού, βγήκε στον Explorer μια μπλε οθόνη με το σχετικό μήνυμα ότι έχω κάποιο πολύ "severe infection" από ιό που "παρακολουθούσε" μέσω του ΙΡ τα δεδομένα όλων των PC! Τελωσπάντων, με τα ανάλογα spyware κλπ κατάφερα να απομακρύνω τον ιό στο σταθερό. Το θέμα είναι ότι προσπαθώντας να κάνω κάτι στο laptop, δε γίνεται τίποτα! Έχω κάνει full format και windows setup μετά, scandisk, recovery μέσω ενός cd της Toshiba, αλλά τίποτα! Δε γίνεται σχεδόν ποτέ reboot, και αν γίνει, βγαίνουν κάποιες κάθετες κίτρινες γραμμές, μετά από 2-3 λεπτά κολλάει και μετά ξανά τα ίδια. Μόνο αν μπω μέσω safe mode "αντέχει" περισσότερο.

Υποψιάζομαι λοιπόν ότι ή έχουν δημιουργηθεί κάποια bad sectors ή έχει επεκταθεί ο ιός στο bios. Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε? Μπορεί να διορθωθεί αυτό με software, δηλαδή να διορθώσει software το σκληρό ή το bios? Ή αποκεί και πέρα να απευθυνθώ πού? Σε συνεργειό της Τoshiba? BOHΘΕΙΑ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κάνει full format[/b'] και windows setup μετά, scandisk, recovery μέσω ενός cd της Toshiba, αλλά τίποτα! Δε γίνεται σχεδόν ποτέ reboot, και αν γίνει, βγαίνουν κάποιες κάθετες κίτρινες γραμμές, μετά από 2-3 λεπτά κολλάει και μετά ξανά τα ίδια. Μόνο αν μπω μέσω safe mode "αντέχει" περισσότερο.Υποψιάζομαι λοιπόν ότι ή έχουν δημιουργηθεί κάποια bad sectors ή έχει επεκταθεί ο ιός στο bios.

 

Το full format σημαίνει ότι έχεις σβήσει τα ΠΑΝΤΑ από το λαπτοπ σου οπότε ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει ιός πουθενά στο δίσκο...

Οι ιοί ΔΕΝ μπαίνουν στο BIOS και δεν μένουν μόνιμα στον δίσκο, επίσης ΔΕΝ προκαλούν bad sectors...

 

 

Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε? Μπορεί να διορθωθεί αυτό με software, δηλαδή να διορθώσει software το σκληρό ή το bios? Ή αποκεί και πέρα να απευθυνθώ πού? Σε συνεργειό της Τoshiba? BOHΘΕΙΑ!

 

Δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση windows...

Πήγαινε το σε κάποιον που ξέρει ή στο Service.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...