Προς το περιεχόμενο

2d Adventure Games

mstam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kserei kaneis na mou proteinei paixnidia opos to broken sword 1,2 kai to monkey island 3. Adventure pou einai cartoon diladi 2 diastseon giati ta 3D de mou aresoun katholou an kai tora teleytaia ola etsi exoun ginei!!!

Δημοσ.

Παίξε όλα τα adventures της LucasFilms (οπωσδήποτε δες τα Full throttle, Fate of atlantis και τα monkey1,2). Αν θες κάτι πιο καινούργιο παίξε το εξαιρετικό Runaway

Δημοσ.

Eπίσης από σχετικά καινούργια δές:

Longest journey (Καταπληκτικό)

Syberia 1&2

Και από freeware amateur δουλειές πολύ καλά είναι:

The white chamber (~380MB)

The adventures of Fatman(~230MB)

Prodigal (~50MB)

Δημοσ.

Παίξε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Out of Order της Hungry Software.

Απλά θεϊκό!

Επίσης: Nathan's Second Chance, 5 Days a Stranger, Alien Time Zone (Mini Adventure), Soviet Sector 1

Και για να φύγουμε από τα ερασιτεχνικά: The Neverhood της Dreamworks Interactive και Blade Runner, καθώς και το Leisure Suit Larry 7: Love for Sail.

Τέλος το Jack Orlando και το εκπληκτικό Runaway!

Μερικά δεν είναι 2 διαστάσεων αλλά μαγνητοσκοπημένα. Πίστεψέ με όμως, θα σου αρέσουν!

Δημοσ.

Μου κάνει ειλικρινά τρομερή εντύπωση που κανείς δεν έχει αναφέρει τα Gabriel Knight! Για μένα το Gabriel Knight 1 αποτελεί το καλύτερο παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ. Βέβαια, το GK2 είναι μαγνητοσκοπημένο, χωρίς αυτό να το μειώνει, και το GK3 είναι μια προσπάθεια 3d προσέγγισης και μάλιστα αρκετά πρώιμης οπότε το αποτέλεσμα ( αν προσθέσεις και ένα κάπως περίεργο camera control system) είναι κάπως αποθαρρυντικό με μια πρώτη ματιά. Μόλις όμως μπεις στο νόημα πραγματικά ό,τι awkwardness και να παρουσιάζει στην πρώτη επαφή είναι πλέον όχι απλώς αμελιτέα, αλλά ξεχνάς πως υπήρξε καν ( προφανώς για να το θυμάμαι βέβαια είμαι ...κακός άνθρωπος και υπερβάλλω λίγο!), με την αποκορύφωση να έρχεται στον τελευταίο γρίφο του παιχνιδιού που για πολλούς αποτελεί έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο, γρίφους στα adventures. Με λίγα λόγια σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα. ;)

Δημοσ.

Ξέχασα: Μόλις τελειώσεις με αυτά δοκίμασε το απίστευτο Loom και κανένα Space Quest (αλλά από τα τελευταία).

Το Gabriel Knight το 1 το ψάχνω. Υπάρχει κανένα καλό site για direct download;

• Moderators
Δημοσ.

Tis pshfous mou se "The DiG", "Day of the tentacle", "Full Throttle", Blade Runner kai GK1 - Sins of the fathers.

Epishs :

Toonstruck, "The Last Express" (ligo awkward interface alla kalo), Loom, Clandestiny, ta Discworld, "Quest for the glory" (kyriws to 1), "The Legend of Kyrandia (eidika to Book Three: Malcolm's Revenge) ".

Δημοσ.

Kain Origin αν ψάχνεις την talking version δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να τη βρεις εύκολα για direct download. Δυστυχώς δεν με βοηθάει η μνήμη μου, αλλά σίγουρα κάπου υπάρχει non-talking. Σε "κλειστό" torrent site υπάρχει πάντως με ομιλία και κανονικό ήχο, όχι midi, αλλά ονόματα δε λέμε δημοσίως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...