medicine Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε λογισμικό για τη δημιουργία μια μπάρας εικονιδίων στο λειτουργικό Windows XP προκειμένου να τοποθετήσω σε αυτή συντομεύσεις για την ταχύτερη έναρξη συχνά χρησιμοποιούμενων εφαρμογών. Έχω κατά νου κάτι ανάλογο με την μπάρα συντομεύσεων της σουίτας εφαρμογών Office. Κατόπιν αναζήτησης στο διαδίκτυο διαπίστωσα την ύπαρξη πολλών εφαρμογών χωρίς ωστόσο να καταλήξω σε συμπέρασμα.Επιθυμώ μια λύση που να καταναλώνει λίγους πόρους και να είναι παραμετροποιήσιμη όσον αφορά την εμφάνιση. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,medicine.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει το Y'z Dock, ένα προγραμματάκι στο οποίο βάζεις ό,τι συντομεύσεις θέλεις και το οποίο αναπαύεται στην επιφάνεια εργασίας σου. Καλαίσθητο, πανάλαφρο, δωρεάν. Αν έχεις τη μπάρα του Office, ίσως γνωρίζεις ότι και αυτή μπορεί να φιλοξενήσει ό,τι είδους συντομεύσεις θέλεις - όχι μόνο προγράμματα του Office.
4saken Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δοκιμασε και το toolbox της Cylog...δωρεαν απο ελληνα προγραμματιστη...
medicine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,δοκίμασα και τα δύο προγράμματα και είναι εξίσου καλά. Το Yzdock είναι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ναι είστε καλά!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ναι αυτή η μπάρα είναι πολύ καλή, αλλά μπορούμε να βάλουμε και άλλη ή μόνο μία ?
the_maniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δειτε και το desktop sidebar...πολυ καλο....και το φτιαχνεις οπως θες.
smilefreeware Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς να φτιάξεις ένα folder στην επιφάνεια εργασίας και να το γεμίσεις με συντομεύσεις. Μετά αν το τσιμπήσεις με το ποντίκι και το μεταφέρεις πχ. στο πάνω μέρος της οθόνης έχεις αυτόματα μια μπάρα με συντομεύσεις. Αν θυμάμαι καλά όταν το χρησιμοποιούσα με δεξί κλικ έχεις και κάποιες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.