Προς το περιεχόμενο

Sw media library (διαχείριση mp3)

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια προταση για sw που να διαχειριζεται mp3; Δοκιμασα του Winamp, αλλα δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.

Το Media Player δεν το χρησιμοποιω καθολου.

Thnx.

Δημοσ.

Media Center 11 by JRiver http://www.jriver.com/

Κατ' εμέ είναι πάρα πολύ καλό. Δοκίμασε το, μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα...

Υποστηρίζει Massive ID3 Tag Editing / Drag n Drop Tag Editing / Custom Views

και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... (Απλά δεν είναι Free... αλλά σου δίνει ένα μήνα νομίζω)

Δημοσ.

Μολονότι ξεκίνησε ως tagger (κι αυτό είναι πρωτίστως...και μάλιστα από τους καλύτερους), έχει εξελιχθεί σε all-around προγραμματάκι διαχείρισης mp3...αναφέρομαι στο ελληνοφερμένο The Godfather. Δωρεάν.

Από αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ζωή το πάει και για το foobar2000. Ξεκίνησε ως ο απόλυτος mp3 player με γνώμονα τη μεγιστοποίηση της ηχητικής ποιότητας με τον πλέον λιτό (σχεδόν σπαρτιάτικο τρόπο)...προέρχεται δε από πρώην developer του winamp και με τιε ευλογίες του Hydrogenaudio που του έχει αφιερώσει και δικό του subforum. Είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο κι ειδικά στο ζήτημα του formatting, όπως μπορείς να δεις από σχετικές εικόνες (μονάχα 87 σελίδες thread!), αλλά και το ανάλογο site. Αν και θα συνιστούσα σε όποιον το τσεκάρει, να ξεκινήσει από εδώ.

Δημοσ.
Εγω πάντως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο το Winamp5 σε αυτό το τομέα. Τι δεν σου άρεσε ακριβώς;

Ετυχε πολλες φορες να μην αναγνωρισει τα κεφαλαια ή τους τονους. Επειδη τα Mp3 μου ειναι λιγο γραμμενα χαλια, ειχα προβλημα καθε φορα, αφου επρεπει να γραφω καθε τραγουδι με 3-4 τροπους μεχρι να το βρει το Winamp.

To foobar ενω μου αρεσει πολυ σαν προγραμμα, μου βγαζει προβλημα σε μερικα ελληνικα tag. Οχι και ολα και δεν καταλαβαινω το γιατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...