Pyravlos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αλοχα παιδια!Δεν ανοιγει ο google earth.Παταω να ανοιξει και μου λεει απλα οτι εχει προβλημα και μου λεει να τον κλεισω..Αλλα μου κανει εντυπωσει οτι δεν μπορω να το κανω ουτε uninstall..Μου βγαζει και εκει προβλημα και λεει οτι δεν το βρισκει..Πριν 5 μερες δεν ειχε κανενα προβλημα..Αν ξερει κανεις τι μπορει να το επιασε ξαφνικα ας μου πει! Thanks..............
sotris99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εγκατέστησέ το πάνω στο παλιό ξανά και θα είσαι οκ... Αν δεν σου δουλέψει το κάνεις uninstall (λογικά με την δεύτερη εγκατάσταση θα μπορείς να το αφαιρέσεις) και το ξαναπερνάς.
dpurpler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Pyravlos, εναλακτικά βάλε καμμιά παλαιότερη έκδοση αν έχεις... Καλά, είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το Google Earth! Το θέμα είναι ότι εδώ και κανα χρόνο δεν έχει ανανεώσει τους χάρτες της Ελλάδος και στην περιοχή μου έχει σύνεφα γμτ... Κάτι άλλο: Έχει κανείς βρεί κάποιον εύκολο τρόπο να το χρησιμοποιήσει με GPS? Βγάζει συντεταγμένες, οπότε ίσως να είναι χρήσιμο, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάποιον καλό τρόπο μέχρι τώρα... Sorry αν είμαι off topic.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 [...]Κάτι άλλο: Έχει κανείς βρεί κάποιον εύκολο τρόπο να το χρησιμοποιήσει με GPS? Βγάζει συντεταγμένες' date=' οπότε ίσως να είναι χρήσιμο, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάποιον καλό τρόπο μέχρι τώρα... Sorry αν είμαι off topic.[/quote'] Google Earth Plus $20 Explore, search and discover using Google Earth Plus. Plug in your GPS device to see your trek. Import a spreadsheet of houses on the market. Draw 3D objects and print clear shots of a beach you are travelling to. http://earth.google.com/earth_plus.html
Pyravlos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 οκ παιδια!δουλευει κανονικα!Thanks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.