Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD Recorder και αναπαραγωγή...

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Sony DVD RECORDER , έβαλα ένα άδειο DVD-RW (TDK - data/video) , έγγραψα κανονικά το πρόγραμμα απο την tv που ήθελα , έκανα Finalize ... το βάζω στο pc ... δεν το αναγωνρίζει, το αναγνωρίζει ως απλό cd , άγγραφο μάλιστα , το βάζω στο DVD Player το κανονικό που έχω στο δωμάτιο... που τα παίζει όλα !!! και μου λέει ότι είναι άδειο το dvd-rw .

TO ΞΑΝΑΒΆΖΩ στην συσκευή DVD - RECORDER και το βλέπω κανονικά(εννξοώ τα περιεχόμενά του), μου δείχνει ότι έχει γίνει Finalize !! Το γυρίζω ανάποδα το DVD και βλέπω πως έχει γραφτεί ... έχει όμως 2 λωρίδες , δλδ κάπως έτσι...(στο συνημένο δείτε) -> έκανα βλακεία στη ζωγραφική τωρα που το βλέπω... έχει άλλο ένα κύκλο λίγο πιο κάτω απο τη μαύρη βούλα (την έντονη!) ... και ερωτώ τι μπορεί να συμβαίνει και να μην το αναγνωρίζει το DVD-RW ο υπολογιστής μου και το Dvd player που έχω?

Α! ΤΟ dvd-recorder που έχω είναι το RDR-GX210

post-22606-129062929148_thumb.jpg

Δημοσ.

Το ότι έχει 2 λωρίδες μπορεί να είναι φυσιολογικό, στην περίπτωση που το recorder σου χρησιμοποιεί τεχνολογία Z-CLV όπου η ταχύτητα δεν είναι σταθερή για όλη την εγγραφή, αλλά αλλάζει κατά ζώνες.

Τώρα για το δισκάκι, μπορεί απλά να έγινε κάτι corrupt κατά την εγγραφή και το σφάλμα αυτό να μπορεί να το διορθώσει κατά την ανάγνωση μόνο το recorder σου.

Δημοσ.

Πολύ μεγάλο πρόβλημα η απ' ευθείας εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων.Εγώ έχω απογοητευτεί καί παράτησα αυτό το ..σπορ.

Έχω διαπιστώσει ότι πρέπει να υπάρχει τέλειος συγχρονισμός τού δέκτη καί της συσκευής εγγραφής.Με μιά κακή κάρτα tv δεν υπάρχει περίπτωση να γράψεις απ' ευθείας στο δισκάκι.Αλλά δεν φταίει μόνο η κάρτα τελικά.

Δημοσ.

και πως θα το διορθώσω ρε παιδιά κ θα το κάνω να το παίζει το pc? to pc σίγουρα αναγνωρίζει dvd-rw .... ε? στο δισκάκι αυτό , μόλις το βάζω στο μηχάνημα... μπορεί κ διαβάζει τους τίτλους ... κτλπ. Μου δείχνει ότι εχει γίνει finalize, στον υπολ. και στο dvd player ομως δεν το αναγνωρίζει!!!

Πως να το φτιάξω? Any idea?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...