ale3is Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Εχω μια creative webcam και θελω να σεταρω το webcam monitor ωστε οταν υπαρχει κινηση σε ενα σημειο που βλεπει η καμερα να μου στελνει ενα email.Το θεμα ειναι οτι ζηταει να γραψω το mail server,email και το ονομα που θελω να φαινετε.Ποιος ειναι ο mail server για το gmail ή το hotmail ή το mycosmos?Εψαξα και βρηκα μερικους αλλα μου εβγαζε διαφορα προβληματα οπως 501:SMTP error κλπ.Υπ'οψιν,εχω adsl και δεν νομιζω να το κοβει το firewall μου...Το εχει σεταρει σωστα κανενας?Για βοηθηστε παρακαλω!
platongr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Σου ζητάει SMTP server, δηλαδή τον server που θα χρησιμοποιεί για να στέλνει. Άρα βάζεις αυτόν του provider σου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 mailgate.forthnet.gr
ale3is Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 "The following occured while sending the mail 554:SMTP server error" Γιατι μου το βγαζει αυτο?Επισης,δεν μου ζηταει πουθενα κωδικο...:S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.