Προς το περιεχόμενο

Easy Blogs 2006 (blog για άσχετους)


agparask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θέλετε να κάνετε εύκολα μια από αυτές τις ωραίες προσωπικές ιστοσελίδες που βλέπω, όπου γράφεις κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο με εικόνες, άρθρα, συνδέσμους κ.λ.π και κάθε καινούρια καταχώρηση μπαίνει πάνω από την παλιά ημερολογιακά, web log μου φαίνεται λέγεται, αλλά δεν θέλεις να μάθεις Php, mysql και όλα αυτά τα αλαμπουρνέζικα για μένα, τότε αυτό το πρόγραμμα πιστεύω ότι κάνει για σένα. Θα το βρεις εδώ: http://www.easyblogs.com/

και μπορείς να κάνεις ιστοσελίδα και να τη δημοσιεύσεις με μερικές κινήσεις και όχι τρώγοντας βδομάδες και μήνες πάνω από το Frontpage ή dreamweaver και τα άλλα αχανή προγράμματα, οπότε έχεις και χρόνο για κανένα παιχνιδάκι ή καμμιά βόλτα καλύτερα, έτσι και αλλιώς μπράβο δε θα σου πει κανένας για την ιστοσελίδα που έκανες με τα flash και java και άλλα τρελλά και τις γνώσεις που έχεις, γιατί είσαι ανώνυμος, και το ευχαριστώ στο e-mail σου απευθύνεται καί όχι στην προσωπικότητά σου.

 

Ένα άλλο εύκολο προγραμματάκι για να κάνεις ιστοσελίδες και δωρεάν, βασιζόμενο σε πρότυπα είναι το WYSIWYG Web Builder, θα το βρείτε εδώ: http://www.pablosoftwaresolutions.com/html/wysiwyg_web_builder.html

 

Εντάξει μη βαράτε, ξέρω ότι το ξέρατε. Μια αναφορά έκανα μπας και βοηθήσω κανέναν και μερικά σχόλια. Θέλω να πω μη προτείνετε σε αρχάριους το Frontpage ή το Dreamweaver, εντάξει κάνουν πολλά και εσείς ξέρετε πολλά, αλλά είναι σαν να ρίχνεις ένα μωρό να κολυμπήσει με τους καρχαρίες.

 

Ζωτώ συγγνώμη και από τον διαχειριστή εδώ αν βγήκα εκτός θέματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα Blog ειναι για τους άσχετους (ή τους τεμπέληδες, πολυάσχολους).

 

Αν θελεις να γραφεις html, javascript, php, mysql (ολα αυτά ειναι η καρδιά των blog σήμερα) δεν κανεις blog, αλλα στηνεις εξ αρχής ολο το σαιτ σου.

 

Blog ειναι να ενδιαφέρεσαι για το περιεχόμενο και οχι για τον κώδικα.

και για την εμφάνιση, ελάχιστα. Τα ετοιμα templates που εχουν φτιάξει πολυ πιο έμπειροι απο σένα ειναι υπεραρκετά.

 

Το μονο που θελει προσοχή, πριν αρχίσεις να γράφεις την ιστορία της ζωής σου ειναι

1. υπάρχει το source code του συστήματος διαθέσιμο δωρεάν?

ωστε αν καποια στιγμη πάψεις να εισαι ασχετος/πολυάσχολος/τεμπέλης, και εχεις δυνατοτητα να εχεις εναν σερβερ σπίτι σου 24/7 online, se dsl, να φτιάξεις στο χώρο σου το blog χωρις να αλλάξεις software?

 

2. υπάρχει δυνατότητα export όλου του περιεχομένου, για να το κανεις Import σε αλλο host?

το οτι σημερα το host σου ειναι free, και δεν σέρνεται, δεν σημαινει τίποτα για αύριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...