Προς το περιεχόμενο

Γίνεται αυτό το πράγμα

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξε ένα πρόγραμματακι ( δεν ξέρω πως γίνεται ) το οποίο θα τρέχει άλλες εφαρμογές.

Για να καταλάβετε τι θέλω να κάνω :

Μόλις ανοίγει το pc και μπαίνει στα windows θα ανοίγει αυτό το πρόγραμμα

Στο αριστερό του μέρος θα έχει μια καθετη στήλη με κουτάκια στα οποία θα πηγαίνεις πάνω κάτω με τα βελάκια.Στην δεξιά πλευρά σε κάθε κουτάκι που θα πηγαίνεις θα εμφανίζει και μια φωτογραφία στο δεξιό μέρος.

Το κάθε κουτάκι θα είναι μια διαφορετική εφαρμογή η οποίά όταν είσαι πάνω στο κουτάκι θα ενεργοποιείται με κάποιο πλήκτρο και θα ανοίγει

Δεν ξέρω αν καταλάβατε για αυτό κοιτάξτε λίγο το αρχειάκι που έχω ανεβάσει

post-19697-129062929183_thumb.jpg

Δημοσ.
..( δεν ξέρω πως γίνεται )..

Αν εννοείς να μάθεις τώρα προγραμματισμό από το μηδέν, για να φτιάξεις αυτό, καλύτερα ψάξε κάτι έτοιμο.

Εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να σου πάρει κάτι μήνες, ή να το φτιάξεις με έτοιμα πράγματα που θα σου πουν άλλοι και ας μην καταλάβεις τίποτα.

Δημοσ.

Vasika ayto mou thymizei kati apo loaders twn net cafes pou sou kleidwnoun to desktop kai ola ta alla kai sou exoun ena etoimo menu me games appz kai den kserw ki egw ti allo. Eimai sigouros oti tha vreis kati etoimo. Egw den exw kati ypopshn mou ayth th stigmh.

Δημοσ.

Σίγουρα γίνεται και με Macromedia Director. Όμως είναι καλύτερα να ψάξεις να βρείς κάτι έτοιμο

γιατί αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις θα ταλαιπωρηθείς αρκετά.

Δημοσ.

programmata me ta opia mporis na ftiaksis auto poy tes XORIS gnosis programatismo i elaxista QBASIC.

AutoPlay.Menu.Builder - poli aploiko

AutoPlay Media Studio4 - http://www.indigorose.com - THE BEST !!!

Prosexe na einai Studio4 - i epomenes ekdosis einai se script Language (poli megaliteres dinatotites alla pio diskoles)

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Υπάρχει και το πολύ καλό Multimedia Builder πολύ εύκολο στην χρήση του .

Η δουλειά του είναι να φτιάχνεις μενού κ.α. για DC/DVD τα οποία ξεκινούν αυτόματα με το που φορτώσει το CD/DVD , αλλά το ίδιο αρχείο ισχύει και για τη δουλειά που θέλεις .

Δημοσ.

Αφού κατέβασα και τα 3 προγράμματα έχω καταφέρει να φτιάξω ένα πολύ ωραίο Project Με το multimedia builder.από κει και πέρα δεν έχω καταφέρει σε κανένα από τα προγράμματα που δούλεψα για λίγο να κάνω τα εξής:

1) Να μπορώ να πηγαίνω πάνω κάτω με τα βελάκια από το ένα κουμπί στο άλλο

2) Να επιλέγω ένα κουμπί με κάποιο πλήκτρο αντί για το κλασσικό Mouseclick

3) Να φορτώνω μια φωτογραφία στα δεξιά όταν πάω το Mouse Πάνω σε κάποιο κουμπί

Κάθε βοήθεια θα με χαροποιουσε για οποιοδήποτε από τα 3 programs

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Στο 1+2 ίσως μπορείς να βοηθηθείς απο τα παραδείγματα που έχει .

Στο 3. πχ. έχεις φτιάξει 10 "κουμπιά" αριστερά και θέλεις με το που περνάς πάνω απο κάθε "κουμπί" να σου βγάζει και διαφορετική φωτογραφία δεξιά για το κάθε "κουμπί" .

Για κοίτα αυτό που σου έκανα στα γρήγορα ( sorry for fotos ) , κάτι τέτοιο εννοείς ? εάν ναι κοίτα πως είναι φτιαγμένο είναι αρκετά εύκολο , εαν έχεις κάποιες απορίες ...............

Δημοσ.

είναι αρκετά καλό.ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.

μπορεί τελικά το 1 και το 2 να μην τα χρειαστώ αλλά θέλω να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο

μπορεί να μεγαλώδει το Menu?δηλάδή όταν το πατάς για να τρέξει να καλύπτει τουλάχιστον τη μισή οθόνη

Δημοσ.
είναι αρκετά καλό.ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.

μπορεί τελικά το 1 και το 2 να μην τα χρειαστώ αλλά θέλω να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο

μπορεί να μεγαλώδει το Menu?δηλάδή όταν το πατάς για να τρέξει να καλύπτει τουλάχιστον τη μισή οθόνη

Όσο θέλεις το κάνεις .

Πας ( επάνω ) στο project και επιλέγεις project settings , η πρώτη επιλογή είναι αυτή που θές .

Παρακαλώ :-D , το πρόγραμμα είναι πολύ καλό , το δουλεύω αρκετά χρόνια και φτιάχνω άνετα διάφορα menu , mp3 players και πολλά άλλα χωρίς να έχω ιδέα απο προγραμματισμό.

Δημοσ.

Στην αριστερή μπάρα εργαλείων τεταρτο εικονίδιο ( πρώτο είναι το βελακι > new page ) ενα κλίκ επάνω του και μετά ένα κλίκ εκεί πού θέλεις την φωτο και σου ανοίγει παράθυρο με αναζήτηση για να διαλέξεις , και σε λάθος σημείο να πέσει η φωτο την σέρνεις όπου θές .

Μπα δεν βλέπω να πηγαίνεις για ύπνο .

Φιλικά .

Δημοσ.

τελικά τα κατάφερα.βαζεις το κουμπάκι , από μέσα ένα hotspot και τις εικόνες και δίνεις τις εντολές σου.

καλά που βρέθηκες και εσύ γιατί άρχισα και δούλευα με το macromedia director και έχασα το μπούσουλα

βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι μια βάση με παιχνίδια ( Mame Κυρίως ) όπου μόλις πηγαίνεις στο κουτάκι θα φαίνεται η photo και μόλις πατάς θα τρέχει το παιχνίδι

το τελευταίο που θέλω να σε ρωτήσω (εφτιαξα και καφέ και σιγα μην παω για ύπνο) είναι πως αποθηκεύεις αυτό που εφτιαξες για να το τρέξεις?ότι έχω φτιαξει είναι σε Mbd Και ανοίγει με το πρόγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...