Προς το περιεχόμενο

Epestrepsa apo to koma,ti na paixw?

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epestrepsa apo ena xrono se koma(stratos) kaixw meinei sto MAx Payne,ti na paixw se:

1) Resident Evil/Tomb Raider styl?

2) Katharo adventure exoume tipota?

3) CoD i MOH gia paixnidi sto net?

Please oxi styl WoW kai Age,koinws oxi strategy kai RPG

Δημοσ.

Καλός πολίτης φίλε, Παίξε οποσδήποτε fear kai half life 2. Τέτοια εποχή του χρόνου θα την κάνω εγω αυτή την ερώτηση. Αυριο Παρουσιάζομαι.........:(

Δημοσ.
a) Apoti vlepw to Fear kai to Half life mazeuoun to xarti.Ti styl einai to kathena?

B) Dream pou eisai?Fan pou parousiazese?

Τρίπολη μπαίνω φίλε... άστα... . Το πιο πιθανό όταν διαβάζεις το μήνυμα (αύριο) να είμαι ήδη μέσα.:) Χαιρετίσματα σε όλους σε κανα χρόνο τα λέμε πάλι ενεργά.

Δημοσ.
Τρίπολη μπαίνω φίλε... άστα... . Το πιο πιθανό όταν διαβάζεις το μήνυμα (αύριο) να είμαι ήδη μέσα. Χαιρετίσματα σε όλους σε κανα χρόνο τα λέμε πάλι ενεργά.

Kalo mpasimo re fanpan. Min agxonese. Ta perasame kai emeis. Ixa enan filo pou pige tripoli(aeroporia right?). den itan asxima.

289 Forever

2004 Δ' ΕΣΣΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ: ΑΡΤΑ(1 1/2 ΜΙΝΑ) - 401 ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ(1 ΜΗΝΑ) - 30 ΤΑΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩΣ ΛΑΓΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (4 1/2 ΜΗΝΕΣ) - 401 ΑΘΗΝΑ (ΤΑ ΡΕΣΤΑ!)

Αντε μια ιδεα ειναι.αναγκαιο κακο.αλλα αν είσαι χαλαρος θα περάσεις ωραια στο στρατο. Μερικές απο τις καλυτερες αναμνήσεις μου είναι απο εκει. Και για να μην παρεξηγηθω και μερικες απο τις χειροτερες!:)

Τα λέμε!

Δημοσ.

Εμείς στους 12 μήνες που εσείς τώρα απολείεστε ούτε παλιοί δεν θεωρούμασταν! 98 Ε!

Καλός πολίτης φίλε... και στον άλλον φίλο που μπαίνει... δεν θα καταλάβεις πως πέρασε ο καιρός όταν θα βγείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...