Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει κάποιος player που να μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος των υποτιτλων της ταινιας που βλέπεις? Αναφερομαι σε ταινιες σε dvd οχι avi αρχεια κτλ. Μου εχουν βγει τα ματια γιατι το PC παίζει στην τηλεόραση και δείχνει πολυ μικρούς τους υποτίτλους ενω στο μονιτορ δείχνουν κανονικά.... Ευχαριστώ
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.Το μόνο πρόγραμμα που έχω δεί να κάνει resize τους υπότιτλους είναι το vobsub αλλά αυτό είναι μόνο για divx-xvid και εξωτερικούς υπότιτλους... Για DVD δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 O Media Player Classic, απ'όσο θυμάμαι, κάνει resize τους υπότιτλους κατά την αναπαραγωγή ταινίας - δεν θυμάμαι όμως αν γίνονται και στα DVD. Σίγουρα γίνονται στους πρόσθετους υποτίτλους (srt, idx/sub κλπ). Δεν χάνεις τίποτα να τον δοκιμάσεις - ούτε εγκατάσταση ούτε τίποτα.
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Εχω δοκιμάσει και τον Μpc αλλά δεν κατάφερα κάτι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λυπάμαι που το ακούω. Μάλλον δεν θα γίνεται στα Dvd, τα οποία έχουν προκαθορισμένες τιμές για μέγεθος και γραμματοσειρά υποτίτλων...
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Nαι αυτό ακριβώς γίνεται paredwse.Τα DVD έχουν standard μέγεθος γραμματοσειράς!!!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Kata talla "Parte DVD min katevazete apo torrents..." Kaigw pernw DVD gnisia kai den koroideuw autous pou pernoun original copies alla mipws kai oi etairies na koitagan ligo pws tha ginei na veltiwthoun oi idies?
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Kata talla "Parte DVD min katevazete apo torrents..." Kaigw pernw DVD gnisia kai den koroideuw autous pou pernoun original copies alla mipws kai oi etairies na koitagan ligo pws tha ginei na veltiwthoun oi idies? Αυτό είναι!!! 100 φορές καλύτερα με το avi αρχειάκι στον BSPlayer παρά αυτό το πράγμα... Δηλαδή μιλάμε χειρότερα και απο βιντεοκασετα εχει καταντήσει...
marios1957 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 http://www.videohelp.com/~DVDSubEdit/UserManual/helpfile.htm Για κοίτα μήπως σε βοηθήσει. Υ.Γ.Αλλά αν είναι να τραβάει κάποιος τόόόσο ζόρι για να δει μια ταινία...
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Kata talla "Parte DVD min katevazete apo torrents..." Kaigw pernw DVD gnisia kai den koroideuw autous pou pernoun original copies alla mipws kai oi etairies na koitagan ligo pws tha ginei na veltiwthoun oi idies? Eίπα πως το DVD format δεν έχει ατέλειες?(Αυτού του είδους οι ατέλειες παραμένουν και σε μία κόπια σε DVD format) Εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου για το οτι πρέπει να βελτιωθούν σ'αυτό τον τομέα...Αλήθεια ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το γιατί υπάρχει αυτός ο περιορισμός?
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 http://www.videohelp.com/~DVDSubEdit/UserManual/helpfile.htm Υ.Γ.Αλλά αν είναι να τραβάει κάποιος τόόόσο ζόρι για να δει μια ταινία... ...άστο καλύτερα...
FILIM0N Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Dokimase me pan-scan. 8a xaseis meros apo thn eikona, alla 8a megalwsoun oi upotitloi!
Wolfidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Dokimase me pan-scan. 8a xaseis meros apo thn eikona' date=' alla 8a megalwsoun oi upotitloi![/quote'] Αυτό κάνω τόσο καιρό αλλά μερικές ταινίες ρε παιδί μου παρα είναι χάλια... θελούν αρκετή μεγένθυση θενκς πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.