spirosta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Η απορία είναι απλή. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ανοίξω ένα iso που ήδη έχω φτιάξει από cd αλλά σε αυτό να προσθέσω κάποια αρχεία ή φακέλους? Το winrar ανοίγει τα iso αλλά δεν μπορεί να προσθέσει τίποτε μέσα σε αυτά. Επίσης δεν θέλω να τα κάνω extraxt πρώτα αλλά θέλω επιτόπου να προσθέσω κάτι χωρίς να πειράξω το iso. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Τα UltraISO, ISObuster, WinISO μπορούν να επεξεργαστούν με επιτυχία αρχεία ISO... Edit: Κάκιστα ξέχασα το Folder2ISO από τον "δικό μας" trustfm που μετατρέπει οποιοδήποτε folder σε αρχείο ISO. Οπότε μπορείς να κάνεις extract τα αρχεία ISO με το WinRAR, να τα βάλεις σε ένα φάκελο, να προσθέσεις ό,τι αρχεία θες και να τα κάνεις ISO. http://www.trustfm.net/divx/SoftwareFolder2Iso.html Είναι δωρεάν, είναι μικρό, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, είναι ελληνικό, είναι του trustfm.
dordas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Ultraiso korifeo. Einai mikro ,peripou 3MB kai poli eukolo sti xrisi.To exo dokimasei polles fores,einai tromera aksiopisto.
spirosta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε online εξυπηρέτηση να ήσουνα paredwse. Thnxs Θα τα δοκιμάσω και θα δώ.. dordas με πρόλαβες για κάτι δευτερόλεπτα... Πρέπει να γίνω πιο γρήγορος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε online εξυπηρέτηση να ήσουνα paredwse.Thnxs Θα τα δοκιμάσω και θα δώ.. Αλίμονο' date=' αφού κάτι μπορώ να συνεισφέρω και ήμουν online γιατί να μην απαντήσω; Είχα δοκιμάσει τα [i']WinISO[/i] και UltraISO με αρκετή επιτυχία (είναι όμως εμπορικά, όχι freeware). Μην ξεχάσεις να κάνεις backup το αρχικό ISO, για καλό και για κακό! Το πρόγραμμα του trustfm δεν το'χα τσεκάρει και δεν μπορώ να πω γνώμη, ακούγεται πολύ καλό αλλά πλέον είναι αργά... :razz:
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 pedia rularei to Ultra ISO parolo pou eine shareware!!! Alla to "agorasa"
spirosta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασα το Ultra ISO και είναι πολύ καλό. Μην φανταστείτε ότι ήθελα να κάνω τίποτε σπουδαίο. Ένα φάκελο με ένα αρχείο 3MB σε ένα ISO 700ΜΒ ήθελα να προσθέσω. Βέβαια backup το αρχικό δεν το έκανα...ούτε μου πέρασε από το μυαλό αλλά τελικά όλα καλά. Είδα για το UltraIso ότι υπήρχε και ελληνική έκδοση αλλά είπα να μην την δοκιμάσω. Θα δοκιμάσω όμως το Folder2ISO μόνο και μόνο να δω τι παίζει...και αν είναι καλό θα το κρατήσω. edit: το δοκίμασα το Folder2ISO και είναι καλό και γρήγορο.
Eusebius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 το δοκίμασα το Folder2ISO και είναι καλό και γρήγορο. Το μόνο που λείπει από το Folder2Iso είναι μια επιλογή να κομματιάζει το είδωλο για κατατμήσεις FAT32 (και ίσως άλλη μία επιλογή να στέλνει κατευθείαν το είδωλο στο Imgburn, για κάψιμο). Αν μας ακούει ο trustfm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.