SKATeAS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 re paidia enas filos polikaties deksia me asyrmato diktio + dsl an mporw na sindethw ki egw wste na exw free dsl auto ginete se tosh apostash???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μίλα σωστά ! Θες να παίρνεις dsl χωρίς να το πάρει χαμπάρι ?
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Αν και δεν μου φαίνεται σωστό, αν είναι σε άλλη πολυκατοικία χλωμό. Εξαρτάται όμως το πόσοι τοίχοι παρεμβάλονται και σε τι ύψος είναι σε σχέση με σένα. Αν είναι λίγο πιο ψηλά δηλαδή είναι ευνοϊκό. Θα έχει μεγαλύτερο εύρος. Χλωμή η κατάσταση και κατακρίνω τη σκέψη σου... Εγώ μοιράζομαι με το παιδί από το διπλανό διαμέρισμα και σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μου δεν κάνει καν. Ακόμα και να τα καταφέρεις όμως μπορεί να σε ψιλιαστεί όταν τρως το Bandwidth και επίσης μπορεί να δει ποιες ΙP μπαινοβγαίνουν μέσω router. Ωστόσο μπορεί να έχει security, δηλ ή κωδικό ή mac control, τότε είναι που δεν μπαίνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.