Προς το περιεχόμενο

forthnet τέλος!τι έπεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Δήθεν στη φόρθνετ μου λέγανε το μισό μήνα που δεν έμπαινα θα τον προσθέσουνε...Ούτε μια μέρα οι ρ......οι!

Τέρμα λοιπόν....

Τι προτείνεται για αορίστου χρόνου ή έστω προπληρωμένο 3 μηνών στα 384?:twisted:

Δημοσ.

Για να πιάνει η βρισιά σου τόπο. ... :mrgreen:

Θα είσαι με την πλειοψηφία. Εκεί βρίζουν μικροί και μεγάλοι.

Βρίζεις σίγουρα. Για το σταθερό για το κινητό για το ίντερνετ ή για ότι άλλο θέλεις.

Ξυπνάς και ξέρεις ποιόν να βρίσεις. Και η βρισιά σου πιάνει τόπο.

Και είσαι σίγουρος ότι έβρισες σωστά. Δεν έχεις κάνει λάθος και δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη.

πΟΤΕ για σίγουρες βρισιές.

Τι άλλο θές; :mrgreen:

Δημοσ.
Για να πιάνει η βρισιά σου τόπο. ... :mrgreen:

Θα είσαι με την πλειοψηφία. Εκεί βρίζουν μικροί και μεγάλοι.

Βρίζεις σίγουρα. Για το σταθερό για το κινητό για το ίντερνετ ή για ότι άλλο θέλεις.

Ξυπνάς και ξέρεις ποιόν να βρίσεις. Και η βρισιά σου πιάνει τόπο.

Και είσαι σίγουρος ότι έβρισες σωστά. Δεν έχεις κάνει λάθος και δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη.

πΟΤΕ για σίγουρες βρισιές.

Τι άλλο θές; :mrgreen:

ntropi kai esxos,na milate etsi gia ta palikaria tou ote mas!kapote prepei na stamatisei ayto.oi anthropoi kanoun ta panta gia mas,asxeta an den mporoun.ti na kanoun?aytoi ftene?

Δημοσ.

autoi ftaine, an den kses, den pas na doulepseis se kati to opoio den gnwrizeis, kai me tin prooptikh na skeftesai oti

"DEN GAM...ETAI, siga mhn katsw na ma8w kiolas"...

kai pragmatika eyxomai auto pou eipes file mou na to ennoouses eirwnika!

Emena twra teliwnei h sundesh mou me otenet, kai 8a paw mallon forthnet, meta ta anagkaia test!

Δημοσ.
aytoi ftene?

όχι συγγνώμη φταίω εγώ :mrgreen:

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είσαι εργαζόμενος του οτε και την πλήρωσες.

Φυσικά και δεν φταίει κάποιος εργαζόμενος και ποτέ δεν βρίζουμε κάποιον απλό υπάλληλο.

Βρίζουμε τις κεφαλές του οχήματος. :-D

Υψηλα υστάμενα πρόσωπα.

Ανήκεις κάπου εκεί;

Μιλάμε για πολύ υψηλά πρόσωπα μάλλον. Όχι απλούς διευθυντές.

Δεν μπορεί. Κάτι φταίει σε αυτη τη χώρα και δεν μπορεί να πάει μπροστά. Θα το βρούμε σιγά σιγά που θα πάει.

Βρίσε βρίσε θα σκάσει μύτη που θα πάει. :mrgreen:

Έτσι για να μάθουμε και εμείς τι στο διάολο γίνεται εδώ σε αυτή τη χώρα :evil:

Δημοσ.

otan ekana syndesei sto ote dsl epsaxna demo kai eperna mia mera ti fortnet kai den epiana grami..

estila email oti thelo demo me ta stixeia mou..pernane 10 meres ego eixa otenet..pleon, kai meta apo 10 meres loipon.. me pernoun ap tin forthnet gia to demo !!

pas kala tou leo ? tora exo syndesi.. :)

Δημοσ.
otan ekana syndesei sto ote dsl epsaxna demo kai eperna mia mera ti fortnet kai den epiana grami..

estila email oti thelo demo me ta stixeia mou..pernane 10 meres ego eixa otenet..pleon' date=' kai meta apo 10 meres loipon.. me pernoun ap tin forthnet gia to demo !!

pas kala tou leo ? tora exo syndesi.. :)[/quote']

Η απόλυτη ευχαρίστηση :mrgreen:

Δημοσ.
Καλά σοβαρά μιλάτε? Τόσο χάλια ο ΟΤΕ? Αυτές τις μέρες θα βάλω conex!!

Τρελός είσαι?!Μακριά απο Οτε!Έχω το Οndsl kit και κλαίω.Όταν λέμε οι γραμμές είναι πίττα,μιλάμε πίττα,έρπονται σαν σαύρες.Για να πιάσω 308kbps εύρος γραμμής πρέπει, άκουσων-άκουσων, να περιμένω μέχρι τις 5 το πρωί!!!Και πάλι φώς δέν βλέπω καθώς έχω πάνω απο ένα μήνα να πιάσω ταχύτητες 35+kb/sec,είτε απο ftp,είτε απο p2p.Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχεις εύρος 250-280kbps τις "ώρες αιχμής",τουτέστην downloading με 22-30kb/sec (και πάλι αισιόδοξος είμαι)

Η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις για forthnet.Τουλάχιστον αυτοί κάνουν καί αναβάθμηση μιά στο τόσο.

Δημοσ.
όχι συγγνώμη φταίω εγώ :mrgreen:

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είσαι εργαζόμενος του οτε και την πλήρωσες.

Φυσικά και δεν φταίει κάποιος εργαζόμενος και ποτέ δεν βρίζουμε κάποιον απλό υπάλληλο.

Βρίζουμε τις κεφαλές του οχήματος. :-D

Υψηλα υστάμενα πρόσωπα.

Ανήκεις κάπου εκεί;

Μιλάμε για πολύ υψηλά πρόσωπα μάλλον. Όχι απλούς διευθυντές.

Δεν μπορεί. Κάτι φταίει σε αυτη τη χώρα και δεν μπορεί να πάει μπροστά. Θα το βρούμε σιγά σιγά που θα πάει.

Βρίσε βρίσε θα σκάσει μύτη που θα πάει. :mrgreen:

Έτσι για να μάθουμε και εμείς τι στο διάολο γίνεται εδώ σε αυτή τη χώρα :evil:

plaka kanw egw re.fotia sta grafeia tou ote.ntropi kai aisxos se olous.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...