Προς το περιεχόμενο

ΒΟΥΘΕΙΑ!!!AMD 64/Prescot 64 και ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Θελω να φτιαξω ενα νεο pc που θα τοποθετησω σε ενα μικρο desktop κουτι μεγεθους σαν και αυτο

 

DesktopblackCM-9187.jpg

 

θα το χρησιμοποιω και για παιχνιδια εννοειται οχι ομως με τρελλες απαιτησεις μαλλον μια χτ1300 θα βαλω πανω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης. Να επιλεξω motherboard για athlon ή για prescot? Το προβλημα μου ειναι η θερμοκαρια, δεδομενου οτι το κουτι ειναι στενο και δεν υπαρχει χωρος αριστερα απο την καρτα γραφικων για μετακινηση του αερα. Θα μπορουσα να λυσω το προβλημα επιλεγοντας μονο επεξεργαστη συγκεκριμενο ή χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο συστημα ψυξης? Ενδιαφερομαι ή για athlon 64 3500+ ή για P4 630 64bit 3.2 GH.

 

Επισης δεδομενου οτι το συστημα που εχω τωρα ειναι σχετικα παλιο και δεν γνωριζω πολλα οσον αφορα τη συγκριση επεξεργαστων των 2 εταιρειων θα με ενδιεφερε το θεμα της αποδοσης μεταξυ των και των θερμοκρασιων των.

Το ΒΟΥΘΕΙΑ ειναι τυπογραφικο λαθακι !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο θεμα αποδοσης τι λενε μεταξυ τους? Πιστευεις οτι με τον athlon δεν θα εχω προβλημα? Γιατι καπου διαβαζα οτι οι καινουργιοι athlon δεν αναπτυσσουν μικροτερες θερμοκρασιες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κουτι ειναι μικρο δεν ειναι midi tower . Δεν υπαρχει γενικα χωρος για την καλη κινηση του αερα μεσα του. Αν ξερω οτι οι athlon για socket 939 αναπτυσσουν αρκετα χαμηλοτερη θερμοκρασια απο ενα pentium 4 630 πχ εννοειται πως θα επιλεξω amd.

 

Επισης προτεινεις καμιο συγκεκριμενο ανεμιστηρακι για cpu?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον βάλεις ανεμιστηρακια στο κουτί και η κάρτα που θα βάλεις δεν είναι και κάτι τρομερό θερμογόνο, δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Α64. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τον Ρ4 630.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου αφου το εστειλα το ειδα και οταν εκανα edit δεν μπορουσα να αλλαξω τον τιτλο γι αυτο κι εχει μεινει.

 

Οσον αφορα το topic στη θεση μου τι θα επιλεγατε? η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα κινουμαι μονο σε intel αν και χτυπησα εναν laptop acer με sempron 3000 και ειμαι ικαοοποιημενος. Υπαρχεο οντως διαφορα σε παιχνιδια μεταξυ των 2 εταιρειων αν θεωρησουμε οτι εχουμε την ιδια καρα γραφικων?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o 630 doulevei sta 3ghz kai oxi sta 3.2 ... :D tespa ...an sigkrineis se stock sixnotites ton 3500+ me ton 630 o 3500+ einai poli kaliteros asizititi se ola...kai mallon o amd exei kaliteri thermiki simperifora alla kai exei kai mikroteri katanalwsi energeias...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ φιλε μου. διαβασα ενα συγκριτικο τεστ στο pc magazine και ειδα για τη διαφορα που λες και γενικα μου εκανε εντυπωση οτι οι athlon πια εχουν παρει το προβαδισμα και χαιρομαι οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι ειναι και φτηνοτεροι. Για τον 630 το ξερω λαθος ειχα γραψει. Βρηκα και κατι αλλα κουτια περιμενω και μια απαντηση απο Ρωσσια για ενα κουτι τυπου antec εχω ανοιξει ενα σχετικο post στο extreme pc με photo του. Αν το βρω καταληγω εκει μαλλον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...