AdrHoul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα, συνέβη το εξής πρόβλημα σε γνωστό μου, Για κάποιον λόγο καταστράφηκε ο σκληρός του laptop του και έχασε πολύτιμο υλικό e-mail ( για την ακρίβεια είναι επιχειρηματίας ο εν λόγω άνθρωπος οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό ήταν για αυτόν το συγκεκριμένο υλικό ) Από ότι μου είπε ο ίδιος λέει ότι χάθηκαν τελείως τα e-mail του. Εγώ του είπα πως πιστεύω δεν έχει καμία σχέση ο λογαριασμός e-mail με έναν δεδομένο υπολογιστή και ότι *πιστεύω* αποθηκεύονται στη database του ISP του ( Οτενετ έχει και μάλιστα είχε e-mail στο όνομα της εταιρείας δηλαδή ονομα@ονομα_εταιρειας.gr ) Να τονίσω ότι χρησιμοποιούσε Outlook Express για προώθηση των e-mail του. Η ερώτηση μου προφανώς είναι τελικά μπορεί να ανασύρει το χαμένο υλικό στον καινούριο του υπολογιστή ή όντως αυτό το υλικό χάθηκε οπότε πρέπει να του στείλουμε πίσω όλα τα e-mail που έχουμε κατά καιρούς δεχθεί από αυτόν? Κάθε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Ευχαριστώ
Donacgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 koita apo ti stigmi pou de xrisimopoiouse kapoio programma opos outlool i thunderbird i kati paromoio gia na katevazei ta email sto pc tou den iparxei periptosei na xathikan arkei na epikinonisei me ton paroxea pou tou prosfere ta acound! tora an ontos ta katevaze sto pc me kapoio p[rogramma kai afta svinotan apo tin acount totre de vriskonde
AdrHoul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Χρησιμοποιούσε όπως προανέφερα Outlook Express. Αν κατάλαβα καλά Donacgr μου λες για κάτι παρόμοιο με αυτό που έχει η yahoo, δηλαδή την επιλογή να κρατάς αν θέλεις ένα αντίγραφο των e-mail στον server. Αυτό είναι ένα θέμα θα τον ρωτήσω αν είχε κάποια τέτοια ρύθμιση. Από εκεί και πέρα υπέθεσα ότι σε τέτοια επίπεδα επιχειρήσεων θα είναι υποχρεωτικό να κρατιούνται πάντα αντίγραφα e-mail στον server. Πάντως αν χάσει τα e-mail του ( μιλάμε για πάνω από 10000 e-mail ) θα έχει αρκετά σοβαρό πρόβλημα..
Bourdoulas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Koita efoson xrisimopoioyse outlook express kai den alla3e kapoia ri8misi ta e-mail exoun sbistei...oi perissoteroi mail clients svinoun ta e-mail e3orismou ap ton provider...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Στο Outlook Express υπάρχει επιλογή (δυστυχώς δεν θυμάμαι πού βρίσκεται αλλά σίγουρα υπάρχει στο Tools > Options κάπου) που λέει "Delete messages from server after downloading" ή "Keep messages on server after downloading". Αν έχει επιλεγεί η διαγραφή των mail από τον server (όπως κάνουμε οι περισσότεροι) μάλλον είναι από δύσκολο έως αδύνατο να τα ανακτήσει... Ενδεχομένως μία λύση θα ήταν να απευθυνθεί σε ειδικές data recovery εταιρείες για την ανάκτηση των mail από τον σκληρό του δίσκο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρεώνεται βέβαια αλλά εφόσον πρόκειται περί επαγγελματικών και πολύτιμων αρχείων (κι όχι για τσόντες πχ ), ίσως money is no object.
AdrHoul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ναι ρε σεις μόνο τα e-mail του θέλει ο άνθρωπος.. plain text.. εδώ δεν του μένει χρόνος να μάθει τι είναι το .mp3 , τι τσόντες και παπάτζες. Από την αντιπροσωπεία του είπαν ότι μόνο αν το στείλει στο εξωτερικό (?) θα μπορέσουν να ανασύρουν τα e-mail του. Τώρα αυτό λίγο ύποπτο μου ακούγεται δεδομένου του που ζούμε αλλά τελοσπάντων... άμα γνωρίζετε τέτοιες εταιρείες θα βοηθούσατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.