Προς το περιεχόμενο

amilo 1630 futjitsou help


dimhellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω ένα Α 1630 FUTJITSOU SIEMENES 64 βιτ

όταν τον αγόρασα είχε αγγλικό μενού έκανα φορμάτ και έβαλα ελληνικά windows pro sp2.

Ενώ δουλευε κανονικά για αρκετό καιρό μετά από μια φόρτωση ενός σπασμένου games εκεί που εργάζομουνα σταμάτησαν απότομα να δουλεύουν οι usb Μετά από λίγο ξανάρχισαν και αυτό γινότανε για περίπου μια εβδομάδα. Ξαναέκανα φορματ τα ιδια και παλι αλλά σε δύο μερες δουλευε κανονικά χωρις πρόβλημα.Να πω ότι όσο διαρκούσε το πρόβλημα η υποδοχή που μπαίνουν τα ακουστικά ενώ ηταν συνέχεια αναμένο ένα εσωτερικό φωτάκι στο διάστημα του προβλήματος όλο αυτο τον καιρό ήταν σβηστό.Τώρα πάλι μετά από 4 μήνες ενώ όλα δουλέυανε κανονικα κάποιοσ ιος μπήκε σε μια περιήγηση που έκανα για να βρώ ένα serial number με αποτέλεσμα πάλι τα ίδια. Κάνω Φορμάτ αλλά τιποτα οι usb χάνονται πάλι για λιγο και μετά από λίγο ή μετά από 2-3 επανεκινήσεις επανέρχονται.Το αποτέλεσμα το ποντικι στη usb να σταματάει απότομα ενώ το toutch mouse του φορητού δουλέυει κανονικά. Παιδιά καμμια λύση please

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....Το εχω αυτο το μοντελο αλλα γενικοτερα πρωτη φορα ακουω αυτο το σκηνικο που περιγραφεις....

 

Ωστοσο αντιμετωπιζα παλια ενα αντιστοιχο προβλημα οχι με τα USB αλλα με τον Secondary IDE Controller σε ενα παλιο μηχανημα: μια τον εβλεπε τον controller μια οχι μεχρι που στο τελος δεν τον εβλεπε καθολου.

 

Σου συστηνω να πας τον 1630 αμεσα για service......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα που αναφέρεις όντως το ακούω κ εγώ για πρώτη φορά. Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω να το πας για επισκευή εφόσον σoυ ξαναπαρουσιάζει κ πάλι προβλημα μετα απο to format. Οσο αφορά τώρα για το κόκκινο φωτάκι που λες δεν έχει καμία σχέση με το προβλημά σου. Απλα απενεργοποίησε το digital output sto tab s/pdif out απο το Sound Manager.

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.

 

Και κάλο κουράγιο σε περίπτωση που το στείλεις για επισκευή. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file taster ekana τη ρυθμιση στο σοθνδ μαναγερ άναψε το φωτακι άλλα εβγαλε kai ένα σφαλμα shell32,control_Run DLL. alsndmgr.epl.

Πριν λίγο επίσης πήγα διαχείρησης Ριζικούς διανομείς απενεργοποίσα στις ιδιοτητες ξεξεκαρα τα περί εξοικονωμησης ενέργειας οι USB επανήλθαν σε λειτουργια περίπου μια ώρα συνέχισα την εγκατάσταση προγραμμάτων μόλις εφτασα στην εγκατάσταση ζιπ πάλι τα ίδια Μερικές φορές πάλι ανοίγοντας το cd-dvd επανέρχονται κανονικά.Μπήκα στυο bios να βρώ ποθ ειναι οι ρυθμίσεισ των usb αλλά δεν μπορώ να βρώ που ακριβωσ πρέπει να πάω eαν ξερει κανένας να μοθ πεί λιγο αναλυτικά να κάνω μια προσπάθεια κι από εκεί ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...