chiderboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 To punisher είχα παίξει τελευταία και μ άρεσε. Είναι λίγο παλιό αλλα μου φάνηκε πολύ καλό. Ρίξτε του μια ματιά σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ακόμα.... Far Cry πώς τα βγάζετε πέρα με τα τερατάκια ρε σεις; Ενώ στους ανθρώπους τους αλλάζω τα φώτα, αυτα με το που τα πρωτοσυναντώ στο παιχνίδι με πηδ@νε!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Nai fasi eixe to punisher alla den fps file child...kai oso gia ta teratakia nai den lene kalutera na exeis na kaneis me anthropous oi opioi einai kapos omos puragmenoi,germanoi,zompi,terrorists i kati tetoio giati allos den akougete kala......
chiderboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Ops λαθάκι. Τώρα που το έφερα ξανα λίγο στο μυαλό μου πραγματι δεν ήταν FPS. Λαθάκι . Μπερδεύτηκα Ναι έπρεπε να τους πώ μισθοφόρους καλύτερα. Στα GTA αυτούς που σκοτώνουμε στο δρόμο πώς να τους λέω για να ακούγεται καλά;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 em autoi einai kakoi re[eglimaties]...esy stin pragmatikotita kalo ekanes pou tous skotones...gia to euri keino...
anti_mojos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 E ntaksei kamia sxesi me ta alla omos...ego me ola sto full xoris theotrelo pc kai epeze teleia oute ena kollime k me body count insane... MrTry to game apla den exei toso kalo engine enoontas oti to ftiaksane mono gia super duper pcs...dld gia amd 64 dual' date='7800,2g ram sto xalaro gia ola full...kai episis min ksexnas oti kai se akoma auta ta pcs palu ta psilokollimata ta troei to ksero ta epeksa kai se trelo pcaki...kata ta alla to game einai katapliktiko oti kai na lete...[/quote'] Συμφωνω απολυτα και αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι το FEAR ειναι κακογραμενο σε αντιθεση με COD2, HL2, FAR CRY.Οταν γονατιζει και τα ποια ισχυρα μηχανηματα, ενω παραλληλα ενα μεγαλο μερος της αξιας του ως ατμοσφαιρας στηριζεται στα full γραφικα του, τι αλλο να πουμε τοτε.Ναι και φυσικα ειναι το καλυτερο fps του 2005.
panther_512 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ο λόγος που μπορεί να θεωρηθεί το FEAR ώς καλύτερο FPS για το 2005 είναι απλώς επειδή δεν κυκλοφόρησε κάποιος άλλος αξιόλογος τίτλος. Κατ'εμέ, το Serious Sam 2 είναι κλάσης ανώτερο FPS, αν και αποβλέπει σε διαφορετικό κοινό.
anti_mojos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ο λόγος που μπορεί να θεωρηθεί το FEAR ώς καλύτερο FPS για το 2005 είναι απλώς επειδή δεν κυκλοφόρησε κάποιος άλλος αξιόλογος τίτλος. Κατ'εμέ' date=' το Serious Sam 2 είναι κλάσης ανώτερο FPS, αν και αποβλέπει σε διαφορετικό κοινό.[/quote'] Διαβασα τις αποψεις σου και στην αλλη ενοτητα και δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.
snik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 εμενα τωρα μου ηρθε στο μυαλο το painkiller ειχα παιξει ενα demo και μου αρεσε.Παω τωρα να το ψαξω σε κανα θειο...
sokonik_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 to kalytero fps game einai to CS 1.6 :lol: :lol: οχι το cs 1.0 ειναι καλυτερο :mrgreen:
sno0py Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Gt amfivalete to pio ethistiko multiplayer fps game ever einai to cs sas aresei h oxi an ekseraisw to source pou einai gia ta mpaza k den einai cs apla alla mia kakia apomimhsh olwn twn allwn fps multiplayer ths epoxhs mas...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Gt amfivalete to pio ethistiko multiplayer fps game ever einai to cs sas areseih oxi an ekseraisw to source pou einai gia ta mpaza k den einai cs apla alla mia kakia apomimhsh olwn twn allwn fps multiplayer ths epoxhs mas... Re ti les?!?Eisai sovaros?!?Ta les alitheia tora auta i etsi apla kaneis plaka???Prosexe ti tha apantiseis...
billpeppas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Re ti les?!?Eisai sovaros?!?Ta les alitheia tora auta i etsi apla kaneis plaka???Prosexe ti tha apantiseis... Είναι από τους κλασικούς δικαιολογητικούς CSάδες... Greek powah 4evah! Ώρε να το πάρει χαμπάρι ο LLV
panther_512 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 εμενα τωρα μου ηρθε στο μυαλο το painkiller ειχα παιξει ενα demo και μου αρεσε.Παω τωρα να το ψαξω σε κανα θειο... Το Painkiller είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά τα bosses που έχει είναι τα καλύτερα μετά από το τελικό boss του SS1. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μεγάλη ποικιλία στις τοποθεσίες. Πές το θείο σου να σου στείλει και το expansion pack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.