Προς το περιεχόμενο

Μηχανή αναζήτησης


Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχάς είμαι άσχετος από web authoring , ωστόσο:

Το site - http://www.freeride.gr -που έχω φτιάξει αποτελείται αποκλειστικά από σελίδες σε Html κώδικα.

Αφορά μια σειρά από άρθρα σχετικά με ένα τομέα , όπου συνεχώς στο μέλλον θα προσθέτονται ή θα ανανεώνονται.

Στην αρχική σελίδα υπάρχει μια μικρή αναφορά με περιλήψεις για τα επιμέρους θέματα της σελίδας , αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται με κάποιο script ή κάτι ανάλογο να βάλω μια μηχανή αναζήτησης στην αρχική σελίδα που να σχετίζεται με το περιεχόμενο του site αυτού. Σε κάθε αναζήτηση από τον αναγνώστη να ανοίγει μια σελίδα με τα άρθρα που σχετίζονται με τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται από τον επισκέπτη καθώς φυσικά και τα σχετικά links .

 

Γίνεται ; (όλα γίνονται το ξέρω , αλλά δεν ξέρω αν κάνω δουλειά μόνο με html ... )

 

Αν θα πρέπει να αλλάξω την γλώσσα , τον κώδικα τέλος πάντων κτλ τι προτείνετε ; έχω ακόυσει για έτοιμες φόρμες όπου δεν χρειάζεται να παρέμβεις με dreamweaver ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα για να ανανεώνεις το περιεχόμενο του site με ποικοίλους τροπους ανατροφοδότησης με τον επισκεπτη, αν και δεν θα ήθελα να μπλέξω παραπέρα. . .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

koita apo thn stigmi pou to site einai static html den mporeis na baleis anazhthsh h opoia tha lambanei xora se olo to site. Mporeis me javascript na baleis anazhthsh sthn paron selida (kati san to Ctrl + F pou psaxnei lekseis sthn yparxousa selida) alla mporeis na kaneis anazhthsh meso to google an den kano lathos mono sthn selida sou :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...