kkardo91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Dinei pali kai malista pollous! Opoios einai ksupnios as trexei!
dimokritos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ti einai pia auto simera, kai to vrady edine pali 65000. sto upno mas epiase. 130.000 accounts telika.
MasterX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Trexteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee There are 48862 free premium-accounts left! So hurry up! Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MasterX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Κάτι γίνεται εδώ........ Βάζω το email για να μου δώσει τον κωδικό στο Forgot Premium-password και μου λέει ότι ο κωδικός ξαναστάλθηκε στο εμαιλ!!!!!!! Δηλαδή αντί να κάνει το δεύτερο, κανει το πρώτο...: We will send your account-data again to that e-mail address. If your account is still unused, we will directly show your password. Δοκιμασα αρκετούς κωδικούς... Dimokritos τσέκαρε το και συ, γιατί μου φαίνεται σαν κάτι να άλλαξαν.......
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 paidia an mporei kapoios na steilei pm kai apo edw...eyxarhstw
xpapias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Κάτι γίνεται εδώ........Βάζω το email για να μου δώσει τον κωδικό στο Forgot Premium-password και μου λέει ότι ο κωδικός ξαναστάλθηκε στο εμαιλ!!!!!!! Δηλαδή αντί να κάνει το δεύτερο' date=' κανει το πρώτο...: We will send your account-data again to that e-mail address. If your account is still unused, we will directly show your password. Δοκιμασα αρκετούς κωδικούς... Dimokritos τσέκαρε το και συ, γιατί μου φαίνεται σαν κάτι να άλλαξαν....... Χθες το βραδάκι δούλευε μια χαρά πάντως... EDIT To κοψανε τελικά... Ενα account o καθένας...
1234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Οι τελευταίες που δώσανε είναι ως την Τρίτη; Αν ναι, μπορεί να μου στείλει κάποιος μια;
john_the_tiger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Καλημερα μπορεί να μου στείλει κάποιος κι εμενα εναν? ευχαριστω
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Tωρααα καλα εισαι. . . 2 φορες εδωσε απο εχτες. 130.000 free accounts. Της μουρλης. We're back in bussiness
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.