Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ και από μένα στον confusio που μας έχει βγάλει ασπροπροσώπους

Aχα... Δεν το είχα προσεξει ότι είναι ημερολογιακό....

Αλλά πάλι νομιζω και να σου περισσέψει από προηγούμενες μέρες' date=' το μαξιμουμ μιας μέρας που μπορείς να κατεβάσεις δεν είναι 6 GB ?[/quote']

Δεν ξέρω αν έχει ημερήσιο περιορισμό πάντως είναι σίγουρα πάνω από 6 GB. Σήμερα από μια βαρβάτη συνδεση ξεζούμισα ένα accont που σημαίνει ότι κατέβασα άνω των 8 GB γιατί το ΣΚ δεν το δούλεψα πολύ. Απλώς δεν σου δίνει πάνω μία κάποια ταχύτητα ανα αρχείο αλλά σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις πολλά αρχεία μαζί.

Το μόνο που έχει είναι ότι δεν σου κρατάει πάνω από 15 GB δηλαδή αν το πιστωτικό σου όριο είναι πάνω από 15 GB τα υπόλοιπα χάνονται.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Geri,

το οριο που λες ειναι γυρω στα 350ΚΒ/s???Γιατι εμενα μεχρι εκει με αφησει να κατεβαζω αλλα οπως λες το προβλημα λυνεται με παραλληλα downloads...

Nα σαι καλα Freakster.

Δημοσ.
kanas logariasmos mipos uparxei gia mena? thanx

Δεν υπάρχουν φρέσκιοι λογαριασμοί ακόμα.. Υποθέτω πως σύντομα θα ξαναβγούν όμως..

Δημοσ.

@ JiKL

Νομίζω ότι εξαρτάται από τη γραμμή σου και έχω υποψίες και από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Πάντως εγώ πιάνω και ~1 ΜΒ/s συνολικό αλλά όχι πάνω από 150 ΚΒ/s ανά αρχείο.

Δημοσ.
@ JiKL

Νομίζω ότι εξαρτάται από τη γραμμή σου και έχω υποψίες και από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Πάντως εγώ πιάνω και ~1 ΜΒ/s συνολικό αλλά όχι πάνω από 150 ΚΒ/s ανά αρχείο.

Eννοουσα 350ΚΒ/s ανα αρχειο...Γενικοτερα η γραμμη εχει μεγαλες δυνατοτητες...ΣΗμερα καταφερα με direct download με Firefox να πιασω σε ενα αρχειο μονο 700kB/s...

Ok απλα ηθελα να δω ποσο ειναι περιπου το οριο να ξερω!

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...